En Som Tjänar via James McConnell, 1:e januari

En Som Tjänar via James McConnell, 1:e januari

 

“En Som Tjänar”

Hälsningar till er. “En Som Tjänar” här. Som om ni inte förstod det. En del av gjorde inte det. Några av er hörde denna underliga röst komma igenom, med en underlig accent och säger, “Vad är detta? Vem kan det vara? Är det här en uppstigen mästare?”(Skratt)

Tja, ni vet, vi gillar inte den terminologin i alla fall. “Mästare”-terminologin. Uppstigen är bra. Men vi gillar inte att bli kallade “Mästare”, eftersom vi inte är större eller mindre än ni är. Vi är ni och ni är vi. Vi är här för att ha en underbar tid, eller hur? Och James tänker “kommer han att sjunga igen?” Vad tror ni svaret på det blir? (Kort paus) JA! (Skratt) (“Celebration” av Kool och Gänget framförs.)

Vi är här för att ha roligt. När James frågade för länge sedan, vad gör ni när ni vill ha roligt? Då svarade vi, “Vi tror att bi-lokalisering är väldigt roligt!” Skulle inte ni vilja kunna det? Att vara dubbla och ta er till många platser samtidigt?

Tänk på de dumma bilarna ni har, dumma manicker och andra saker av detta slag. Mycket föråldrade anordningar. Ni kommer att få det så roligt framöver, och vi kan inte ens berätta hur bra det kommer att bli. Vi har försökt att berätta många gånger, men det känns som som att banka huvudet i väggen. Vi gör allt vi kan för att hjälpa er att förstå vad som kommer.

Innan vi tittar närmare på vad som kommer, så låt oss ta en titt på var vi kommer ifrån. Där ni alla kommer ifrån. Inte bara under några år, utan livstider efter livstider. Ni har gått igenom så mycket och ni har tröttnat, och vill inte göra det längre. Då hör ni oss komma igenom för att berätta att det kommer att ske snart. Tidigare, när ni hörde att det kommer snart, var år 2012, då hörde ni det ofta, och ni trodde det skulle ske nästa dag. Nu, fyra år senare, säger vi fortfarande snart. (skratt)

Ni måste förstå att vårt snart, skiljer sig från ert snart. Vi är här för att hjälpa er förstå allt som ni kommer att bli. Allt som ni glömt bort att ni varit. Ni har så mycket att se fram emot.

Hur långt har ni kommit? Vi vet att “Saint Germain” har berättat lite om det. Han talade om förändringar som har hänt i vardagen. Rörelser, relationer har förändrats. Ni kan själva se på ert liv och säga: “Det här har förändrats under året.” Se hur det senaste året började, och se var ni befinner er nu. Det ger er en uppfattning om hur mycket som har förändrats i ert eget liv.

Ta sedan en titt bortanför ert eget liv. Titta på den yttre världen. Ja, det verkar som om det fortfarande pågår krig och strider och andra saker. Det stämmer. Det förekommer hat och allt annat som sker. Men, ni vet djupt inom er, att det inte måste vara så och det kommer inte att fortgå så mycket längre. Förstå det på djupet inom er. Allt är på väg.

Allt är arrangerat, som vi har sagt många gånger. Eftersom allt är arrangerat för er, så kan ni inte bara sitta och låta det hända. Inom en orkester måste allt vara samstämt. Vad händer när det är ostämt? (Det låter illa) Ja, det låter illa, mycket illa. Allt är arrangerat och ni är en del av orkestern. Ni är en del av den. Oavsett om det är en stråkorkester, piano, gitarr, trummor eller vad det nu kan vara. Oavsett vilket instrument ni hanterar i orkestern, ska ni spela så bra ni kan. Om ni gör så bra ni kan hela tiden, vilket vackert ljud ni då skapar, vilka underbara vibrationer som då kommer från det.

Det är vad det handlar om. Att höja era vibrationer högre och högre. Att höja era individuella vibrationer högre och högre, och när ni höjer er egen vibration, vad händer då? Då höjs allas! Ja, sedan är alla redo för att fira. Och på tal om att fira, har ni hört att det en fest väntar på er. En stor fest som väntar på er. Vi, Galaktikerna, Agarterna, Himlens Kompani och alla Mästarna, har tillsammans skapat denna underbara fest. Vi väntar på att ni ska göra allt ni kan, för att se till att allt är som det behöver vara. Och vi väntar på att ni skifta ert medvetande, och medvetandet för hela planeten.

När ett medvetande skiftar, skiftar många. Det måste ni försöka förstå. När ni mediterar, som ni gjorde här i kväll, kanske ni tror ni bara visualiserar, och att det knappast inte har någon effekt på någonting. Och vi säger,: Nej. Det har stor effekt på hela planeten. Även de som inte har någon aning det, påverkas av dessa meditationer.

Föreställ er, att många andra grupper liknande denna, träffas vid samma tid och göra en liknande meditation, eller någon annan. Men med avsikten att skapa vibrationer, höja vibrationerna, eller för att skifta medvetandet i hela världen, och sedan skickar kärlek, högre vibrationer till någon. När ni gör det, så gör ni det för alla. Förstår ni det? Det är det ni arbetar mot.

Nu går ni snart in i nästa år, men trodde ni att ni fortfarande skulle göra så här, 2017? De av er som var redo att hoppa på tåget under 2012, och gå in i molnen i tron att det var Uppstigningen? De som trodde att det skulle hända, blev så bedrövade då. Ni vet vilka ni är, som trodde så. Men ni tog er igenom det.

Nu är ni här, på gränsen till ett nytt år, 2017. Det året har många talat om, inte bara vi som är kanaler och ger informationen på det sättet, utan många av Underrättelsekällorna har också sagt om 2017, vilket år det blir som kommer! Och vi säger till er, 2017 kommer att bli en fest.

Ni har kommit igenom 2016, ett år av förberedelser. Titta på allt som förbereddes under det senaste året. Inte minst valprocessen ni hade. Vi och “Ashira” sa, att detta val skulle bli något helt annat än ni tidigare haft. Det stämde. Och vi sa också, om ni kommer ihåg, att Hillary Clinton aldrig skulle vinna presidentvalet. Det finns kanske en del av er som inte kommer ihåg att vi sagt så, men det gjorde vi. Vi sa inte hur det skulle bli, eller något annat liknande.

Men de förändringar, saker som hände under 2016, förberedde er för det som ska uppfyllas 2017. Det är det ord vill vi att ni går in i 2017 med – uppfyllelse. Detta är året för uppfyllelse. Förra året bestod av förberedelser, i år är det uppfyllelse. Rör er Framåt. Hitta alla de förändringar som det talas om. Alla dessa mini-event som det talas om, det ni kallar för omvärdering, omvärderingen av den globala valuta. Tillkännagivandet av Republiken. Det ni kallar massarresteringar, av olika slag. Det händer så många saker, som ni sett fram mot.

“Eventet”. Låt oss inte glömma eventet. Vi kallar det, och säkerligen gillar också “St. Germain att kalla det, “Omställningen”. Eftersom det kommer att bli en stor omställning, till ett helt nytt paradigm. Det är det viktiga nu. När ni kommer in i nästa år, kommer ni att upptäcka att så många saker börjar skifta. De kommer få kraft när de skiftas. Mer och mer. Kraftfullare. Och Kraftfullare. Det kommer att orsaka ett crescendo, och crescendot kommer att vara “Eventet”.

Vi säger inte att “Eventet” inträffar nästa år, men det skulle det verkligen kunna. Allt tyder på att 2017 kommer att innefatta “Eventet”. Men ni vet att om vi förutspår om detta, då gör vi bort oss. De förändringar som kommer, beror på er. Av de idéer och ideal som ni skapar. Dessa ideal skapas på hela planeten, även om ni inte ser det helt, så görs det. Det handlar inte längre om att se är att tro. Nu är det, att “tro är att se”.

Det är det som är viktigt. Ni är på väg in den förståelsen. Detta nya paradigm. Tro är att se. Ni skapar er verklighet hela tiden, mitt framför er. Varje ögonblick. Om ni tittar på det, så förstår ni hur viktiga ni är för tingens ordning.

Nej, ni kanske inte styr ett land eller leder ett företag. Ni kanske inte styr över någon annan än er själva. Det är OK, för er avsikt är att skapa den nya verkligheten. Er avsikt är att skapa en ny Gyllene Tid på planeten. Eftersom ni har denna avsikt, är ni kraftfulla. Ni är omåttligt kraftfulla. Det är det ni måste förstå.

OK – vill ni ha förutspåelser? Vi kommer att gå lite längre. De andra där borta säger, du killen, var försiktig! Du kommer verkligen att göra bort om du säger för mycket. (Skratt) Vi ska bara berätta lite mer, ok?

Under nästa månad, januari, kommer det att bli en förändring. En förändring som kommer i samband med installationsceremonin. Det är en ledtråd. Ett skifte kommer att uppstå, på grund av det. Inte så att presidenten kommer att skapa skiftet själv. Han omger sig med de, som kan åstadkomma detta, och kan hjälpa till med processen.

Genom de som arbetar med honom, och han arbetar med oss, det är också en stor ledtråd. Han kommer att arbeta direkt med oss, och har redan börjat processen. Han är inte en del av Kabalen. Han är inte en del av dem. Han har en koppling, ja, men han är inte en del av dem. Han är av Ljuset.

Precis som Obama, som också varit av Ljuset. Han har alltid varit av Ljuset. Han har aldrig varit något annat. Han har bara gjort en del saker som han var tvungen att göra. Han har spelat med en del av de mörka krafterna eller Kabalen. Han höll dem om ryggen, så att han kunde göra det han behövde göra. Han behövdes för förändringarna.

Titta på hur det skulle vara att ha det som förut, samma gamla. Om det skulle vara samma regim nu. Om han skulle ha kommit till makten och blivit en marionett till dem som styr. Om han skulle göra allt de säger. Ingenting skulle ha förändrats då. De skulle ha tagit mer och mer kontroll, över allt.

Eftersom han hade sitt uppdrag, och han visste vad det innebar. Han hade vägledning från oss, och många Galaktiker arbetade med honom. Han skapade hela denna förändring, som ledde till möjligheten att kunna välja den nya personen. Den nya personen har flyttat in på kontoret nu och börjar verkligen åstadkomma skiften.

Nu säger vi inte att, han (Trump), kommer att skapa Republiken och inrätta Republiken. Det kanske inte blir han som gör det. Det kan hända på olika sätt. Och att, Avslöjandena, kanske inte bara handla om era Galaktiska bröder och systrar, utan också avslöjandet av sanningen. Har inte sanningen kommit ut? Titta på det. Titta på vad som kommit ut från de olika källorna. Visselblåsarna som framträder nu, i stort antal.

Vi sade för en tid sedan att Kabalen endast har kunnat täcka för läckor, här och där. Nu sprider sig läckorna överallt, och de har inte tillräckligt många trasor, att kunna sätta igen dem med längre. Hålen är för stora och de sprutar vatten (energi/ande) överallt. De kan inte förflytta sig snabbt nog, eller hitta tillräckligt många trasor för att sätta in i hålen. Förstår ni? Förstår ni vart vi försöker komma? Det är kaskader. Dammen är på väg att brista. De kan inte längre hindra den. De har försökt allt de kunnat göra. Allt som har fungerat tidigare. Det fungerar inte längre för dem. De har inte gett upp, men de är tröstlösa. De är mycket återhållna med vad de kan göra. De vet att slutet är nära.

Har ni hört talas om de som letar efter olika platser, utanför detta land? De åker till många olika ställen. Sydamerika. Antarktis är det nya, dit åker de i svärmar. I ett försök att fly undan det som kommer. Men verkligen, tänk efter ett tag. Tror ni verkligen att de skulle kunna fly från oss? Eller från det vakande ögat av Galaktikerna uppe i skeppen, som kan se allt som händer här nere? Tror de verkligen att de kan krypa in i ett hål någonstans, med blyfoder eller något annat? (skratt)

Nej, de är inte ens i närheten av det. De kommer inte att kunna fly, men, detta är ett stort men nu människor, de har redan fått möjligheten att vända om. Att vända om och övergå till Ljuset. De kan gå med på att göra det, många har redan gjort det, men de i toppen, är envisa varelser. Många kommer att hålla på, tills de blir förintade av Ljuset. “Om de inte övergår till Ljuset, kommer de att förintas av Ljuset”. Det är ett löfte. Det kommer att hända.

De får den möjligheten och ges fortfarande möjligheten. Det kommer inte att fortgå alltför länge till. Vid något tillfälle kommer den Ursprungliga Skaparen in i bilden igen och säger: “Det var det!” Nu är det nog, tryck på det gröna ljuset.

“Väktaren” talade om det gröna ljuset. Den Ursprungliga Skaparen tryckte på grönt ljus, men det var inte det, som ni uppfattat skulle sätta igång Eventet. Det gröna ljuset betydde att “alla system är igång”. Det var det han menade med det. Alla system är igång.

Så alla dessa skepp som kretsar runt planeten, som övervakar planeten, har satts i full beredskap. De är redo att starta. De är redo att komma ner hit och visa sig. När den stunden kommer, är de redo att ta över luftvågorna på planeten, och vi menar att helt ta över, de kommer att ha full kontroll över era medievågor. När “grönt ljus” ges, kommer det inte att finnas något som kan stoppa det från att hända.

Kommer det att komma i samband med “Eventet”? Ja. När Eventet uppstår, när denna puls kommer från den Centrala Galaktiska Solen, då kommer ert Event. Det kommer att vara det. Fram till dess, kommer många mini-event att hända. Ett som har inträffat, är att en våg av energi nu har kommit fram. Det träffar Jordens hela planet, det sprider sig över hela planeten. Det höjer medvetandet överallt. Det hände under julen. Det fortsätter att komma in, och fler sådana energier kommer att komma.

Detta är de mini-event vi talar om, vilka kommer att trigga många andra att uppstå. Det inkluderar avslöjanden av den verkliga sanningen bakom allt. Ni har hållits borta från sanningen på många sätt, genom allt som händer i bakgrunden. Men ni börjar förstå vad som kommer fram. På grund av ert kollektiva medvetande kan ni åstadkomma detta. Ni säger, vi vill veta sanningen och “vi kan hantera den”. (skratt)

De (Kabalen) försöker fortfarande att säga att ni, folket, är så dumma och sover så djupt att ni inte kan hantera sanningen. Så vi kommer inte att berätta sanningen, vi kommer att undanhålla den. Vi kommer att berätta lite i taget, under de kommande 50 åren. Då kan vi rädda våra rumpor. Kommer ni att låta dem att göra det? Nej!

Ta kontrollen nu människor. Ta kontrollen. Ni kan hantera det. Ni är 99-någonting procent. De är 1% av 1%. Tänk på det. Tänk er 7 miljarder mot dem. Som förhållandet nästan är, Förstår ni?

Ni är kraftfulla men de har gjort nästan vad som helst, för att hålla denna kraft borta från er. Men stärkande filmer har kommit fram. Filmer som “The Matrix”, “Avatar”, “Kontakt” och ni kan hitta många andra filmer av denna typ. De har kommit fram för att ge er glimtar av det som är verklighet och vad som kommer.

Vi säger nu att under 2017, var redo. Vi har sagt under en längre tid, att ni ska göra er redo för showen, eller hur? Är ni redo för showen? Är ni verkligen redo för showen? För när showen startar kan det verka som om en del av den inte är så trevlig. Det kommer inte att vara – tilltalande för dem som fortfarande sover. För de som inte är redo att vakna.

Det är då ni, Ljusarbetarna kommer in. Uppdragen ni kom hit för. Alla ni. Alla ni som kom hit. Om ni verkligen lyssnar på dessa ord, om ni är i resonans med det ni kom hit för, för detta uppdrag. Ni kom hit för att hjälpa till att sprida ljuset. Att hjälpa till att sprida den Violetta Flamman. Ni är här för att tala med dem som öppnar upp sig, och det kommer att bli många som är redo för det.

De som hånar er nu, och säger att ni är psykiskt sjuka, de kommer att vända om och säga, “Vänta en sekund, ni har berättat om det här ett tag nu. Vi är redo att höra mer. “Ni kommer att vända er till dem och säga,” Visst. Vi är redo att tjäna och hjälpa er på alla sätt vi kan.”

Ni kan använda era egna ord eller dessa ord. Ni kan finnas där för att hjälpa dem att förstå, alla de saker ni har kommit att förstå. Och varför de är här, just nu i denna tid.

Det är det vi kommer att avsluta med nu. Ni är i ögonblicket. Det här är er stund. Det är er tid, här och nu. Gör det bästa av detta ögonblick. Varje ögonblick. Många går genom livet och söker stunder av glädje överallt där de kan, och vi har sagt, leta efter glädjen i varje stund. Eftersom glädjen i varje ögonblick, alltid kommer att finnas där, om man letar tillräckligt mycket efter den.

Shanti. Frid vare med er. Var ENIGA.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker www.st-germain.se

 

 

http://ancientawakenings.org

You may also like...