Ashtar och OWS via James McConnell och Shoshanna 21 juni 2020

Ashtar och OWS via James McConnell och Shoshanna 21 juni 2020

 

Ashtar (kanaliserad av James McConnell)

Jag är Ashtar. Jag kommer vid denna punkt i er evolutionära process, i ert uppvaknande.

För detta är det storslagna uppvaknandet. Detta är vad ni alla kom hit för. Detta är tiderna, ögonblicken precis före det stora uppvaknandet. Ni är i det nu. Och ni går snabbt igenom det. Eftersom allt är exakt som det måste vara i dessa ögonblick, även om allt omkring er verkar vara i kaos.

Det kommer ordning ur detta kaos. Eftersom ni går igenom denna process, och vad som händer är en separation. Ja, ni måste bli förenade. Men först måste det vara en separation för att bli det. En separation av agnarna från vetet.

Detta är vad som händer. Vissa kallar det för ett tidslinjeskifte. Det är också korrekt. Eftersom de av er som är på tidslinjen som skapas nu, den kreativa processen som ni är i, ni skapar den tidslinje som ni vill vara på. Ni skapar tidslinjen för de nya högre vibrationerna och frekvenserna och flyttar in i de högre dimensionerna.

Och ja, ni kommer att lämna efter er dem som inte är redo för detta. Men frukta inte, de som inte är redo, de som väljer att inte vara redo, de kommer att ackommoderas precis där de behöver vara. Och ingen, och jag upprepar: ingen ska gå förlorad. Även om de tillfälligt går förlorade för dig, även om de kan vara familjemedlemmar. De kommer tillbaka till dig igen.

För ni, ni själva, har många, många gånger lämnat era familjer, era nära och kära, i många olika system, på många planeter. Ni har gjort det många gånger tidigare. Ni har sagt farväl, antingen det var genom en dödsprocess eller bara helt enkelt genom att lämna för att flytta för att fortsätta på er resa.

Ni har lämnat dem förut, alltid för att återvända igen, för att ansluta igen till era bröder och systrar, till era familjemedlemmar, till era nära och kära. För de är alla en del av vår själsfamilj – de kommer alltid att vara det, har alltid varit det. Ni kommer tillbaka med dem. Även de som har lämnat er under denna livstid i dödsprocessen: ni kommer att återförenas med dem igen. Och de som fortfarande kan komma att lämna i den processen, ni kommer att återförenas med dem igen.

Ni är förutbestämda, mina vänner, ni är bestämda att genomföra denna resa som ni kom hit för. Ni gav många löften för länge sedan och, som du vet, du gick frivilligt med på att vara här. Men dessa tider kommer att ta slut. Detta volontärarbete håller på att avslutas. Ni är nära att nå den mållinjen. Vi vet att ni har hört detta tidigare. Och i er tredimensionella illusionära förståelse undrar ni, ”När kommer det att ske? När kommer det att ske? ’”Men vårt svar till dig är att du är i det just nu.

Ni står vid början på det nya uppvaknandet, den nya gryningen som kommer. Den närmar sig redan nu. Och om ni ser ut och ser bortom kaoset, kommer ni att se den blå himlen. Ni ser de vita fluffiga molnen. Ni ser blommorna på fälten som blommar. Ni kommer att se och känna vattnet, medvetandet i vattnet. Ni kommer att känna skönhet, även inom det till synes fula.

Men det till synes fula är nödvändig för att fler och fler människor ska vakna. Det är vad ni väntar på. Många av er kunde ha stigit upp under 2012. Många av er var avsedda att göra det. Men ni vet att ni alla valde på en djupare nivå, inom er på era Högre Jags nivå, ni valde att vänta så att fler och fler av era bröder och systrar här kunde stiga upp med er.

Det var vad ni kom hit för, för många, många liv sedan, för att förbereda vägen för denna uppstigningsprocess. Att vara dessa Vägvisare. För att visa vägen. För att förbereda vägen.

Och under vägen måste systemen som finns på plats ändras. De måste brytas vidöppna. Och den som ni har som president nu, president Trump, är denna ”System Buster”. Han har satts på plats för detta. Han anmälde sig frivilligt till detta. Han är den som leder er genom denna övergång.

Ni måste ge honom all den styrka som ni kan skapa för att ge honom Ljuset. Skicka honom Ljus. Han är i behov av en stor mängd Ljus nu. För de från de mörka krafterna kommer att göra allt de kan för att hålla honom borta, för att hålla de ljusa krafterna borta.

Men som ni vet, och som ni har hört många gånger och börjat inse fullständigt, har Ljuset redan vunnit, och det som har börjat kan inte stoppas. Det kan skjutas upp och det har gjort så många gånger. Men det kan inte stoppas helt. Ni, de av er, Ljusarbetarna- och Krigarna är de som banar vägen framåt. Så fortsätt att hjälpa till på alla sätt ni kan, med alla möjligheter som dyker upp för att hjälpa andra att vakna.

Även om ni kan få ta emot de attacker ni talar om, de psykiska och emotionella attackerna, kan ni avvärja detta. Ni kan skydda er själva. Ni har verktygen: den Violetta Flamman, Skölden av Ljus, Ärkeängel [Michaels] Blå Svärd av Sanning, användning av kristaller. Vad det än är, vilket verktyg som än fungerar för dig, du har det för att skydda dig från negativitet, för att skydda dig från de mörka krafter som attackerar dig. Och i gengäld, för att nå ut till att hjälpa andra, kommer du att hjälpa fler och fler att vakna till vilka de är, precis som du fick hjälp från de av oss att vakna till vem du är. För du är på väg att bli en av oss. Ni är de som ska ta våra platser. Ni är de RÄTTA. Du är den RÄTTA.

Jag är Ashtar. Och jag lämnar er nu i frid och kärlek, när vi fortsätter att bevaka från ovan för att hjälpa till när vi finner det möjligt. Och ni har många, många som assisterar och hjälper er. Ni är inte ensamma, mina vänner, har aldrig varit det, kommer aldrig att bli det. Vi är alla i detta tillsammans. Kom ihåg det. Vi är alla i detta tillsammans.

ONE WHO SERVES (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, huma. Hälsningar till er! En som tjänar här. Shoshanna här. Vi är redo.

Och ja, vi är alla i detta tillsammans, folk! Alla som en, en för alla! Alla för en, det är en lycklig fest som vi kommer till, som vi arbetar mot. Vi är redo på vår sida och vi hjälper bara till att göra er redo också.

Vid varje chans vi får, hjälper vi till att assistera er i att fortsätta hitta er själva i dessa högre vibrationer mer och mer. Ni får små knuffar hit och dit från era Högre Jag som arbetar flitigt för att fortsätta att ta er med, för att fortsätta att hålla er i de högre vibrationerna när det är möjligt.

Och när du tenderar att falla tillbaka till illusionen, och du låter de saker som händer runt dig uppröra dig, och får dig att bli missnöjd och känner att det inte finns hopp, då kommer ditt Högre Jag in och viskar till dig, ”Behåll kraften, kära du, behåll kraften! Allt händer precis som det behöver hända. ”Och sedan plötsligt lyfts du upp igen och allt är underbart, och du börjar se ljuset genom de mörka molnen. Du börjar se att ljuset skiner igenom, och du börjar se rosenträdgården uppenbaras framför dig, och alla dessa saker du har som är underbara att se skönheten i. Och vi säger detta många gånger om och om igen. Se skönheten. Den är överallt där om du letar efter den. Sanningen är verkligen där ute om du vill hitta den.

Och de som börjar vakna börjar se den sanningen. Eftersom all denna fulhet, allt detta kaos som pågår, allt är utformat för att föra människor till sanningen, för att få människor till det stora uppvaknandet, det uppvaknande som ni redan är i process med.

Och några av er har redan nästan helt vaknat – inte så att ni är klara för uppstigning, men det kommer också. Så var redo, här. Det kommer. Du kommer. Allt är exakt där det måste vara. Allt är underbart om du ser det på det sättet.

Om du vill vara med på den tidslinjen som börjar visa sig mer och mer inom de högre vibrationerna, vet bara att du är där. Det är allt du behöver göra. Och även när du tillfälligt faller ner kan du dra upp dig själv igen. Det är inte hur många gånger du slås ner, det är hur många gånger du kan hoppa upp igen. Och vi säger hoppa upp, inte bara dra dig upp, utan hoppa tillbaka upp. Okej?

Vi är redo nu för frågor. Har ni frågor till One Who Serves och Shoshanna? Ni kan stänga av era telefoner nu, vi är redo för era frågor.

Gäst: Kära En Som Tjänar, jag är i ett tillstånd som är nästan obeskrivligt. Den meditationen med den Älskade Lord Ashtar var så kraftfull, och jag var så djupt engagerad i att känna min återförening med så många människor på andra sidan. Och jag minns vem jag var och människor som jag lämnade efter, för många, många, många liv sedan. Jag var mitt i att bara komma ihåg och se återföreningen och njuta av mig själv. Jag grät av lycka. Det var bara fantastiskt.

Och då i det ögonblicket han sa att jag var tvungen att komma tillbaka, och jag inte ville komma tillbaka, det var så fantastiskt! Jag minns när han sa: ”Men du har gjort det; du har sagt farväl till dina nära och kära så många gånger, och nu måste du komma tillbaka. ”Och jag visste att jag var tvungen att komma tillbaka. Jag är inte ledsen för jag var tvungen att komma tillbaka, men jo det är jag, faktiskt.

Men här är min poäng, En Som Tjänar: Jag önskar, och jag ber den Älskade Källan, att vara snäll och ta hänsyn till det mänskliga tillståndet för timingen. Eftersom jag vet att tiden inte finns, förstår jag, jag tror verkligen det. Men här är vi i detta 3-D, och det är svårt med detta uppskjutande, och att veta vilka vi är och att vi alla är sammankopplade, och våra familjer väntar på oss, och allt detta vetande om den Stora Återföreningen. Det är verkligen svårt för de som är här i 3D. Och jag ber bara att detta verkligen ska hända nu, inte om tre år. Snälla ni. Det är vad jag har att säga.

OWS: Mycket bra. Och vi kommer att säga här att det du upplevde under denna visualisering från Ashtar, vad du upplevde där är bara en liten smula av vad som faktiskt kommer att inträffa när det händer som vi talar om här.

Men med ditt nästa Advance kommer du att få en stor upplevelse av detta också. Det är planerat här att många av er kommer att fara hem för upplevelsen, och återvända till era familjer, se dem och uppleva med dem och känna med dem igen. Och när ni säger adjö vid den tiden, kommer ni att veta att det bara är under en mycket kort tidsperiod innan ni är helt tillbaka med dem. Och när vi säger ”helt tillbaka med dem”, menar vi i den fysiska upplevelsen, inte så mycket den astrala och eteriska upplevelsen, utan helt fysiskt med dem.

Och det är vad som planeras för nästa Advance som en av upplevelserna här. Så gör er redo, för vad som hände här kommer att multipliceras många gånger i Advance, och sedan ännu mer, naturligtvis, när det faktiskt inträffar. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: (Kanaliserad av JoAnna McConnell)

Vi kan dela med oss av detta. Får vi dela, vår Kära Syster?

Gäst: Ja, Kära Syster. Tack.

Shoshanna: Vår Älskade Syster, det är viktigt att du ser att känslan av separation är en 3D-verklighet. Det finns ingen separation. Det är allt ett. Det du upplevde i meditation kommer du att uppleva i ditt vakna tillstånd om du väljer detta. Separationen är ett program. Det är inte på riktigt. Namaste.

OWS: Ja. Underbart perspektiv. Skulle det finnas andra frågor här?

Gäst: Jag skulle vilja också, snälla. Hej. Jag vill bara kommentera vår syster och säga att jag kände henne. Hon talar från sitt hjärta. Hon är en så härlig själ. Jag har känt henne länge under andra livstider och i den här, och jag ville bara kommentera hennes hjärta och hur hon kommer från sitt söta hjärta.

Okej, jag har en fråga, och det är, igår, ja, jag tittar på himlen varje dag eftersom den är så blå och vacker. Men jag såg ett ljus komma ut från solen. Jag tror att det kom från solen (det var inte kem-trail det tror jag inte), och det gjorde ett stort ”V” på himlen, så jag såg det. Min dotter satt också där på verandan. Vi såg båda det. Det var helt vitt och spriddes inte ut som vanligtvis ett kem-trail gör. Är det något speciellt som vi ska se på himlen från solen eller från vår Skapare just nu?

OWS: Ja. Vad som skulle hända, vad Ashtar skulle tala om men han valde att inte göra det just nu, eftersom det var tänkt för en annan som kommer att komma eventuellt nästa vecka här, som kommer att dela mer om vad som kommer i termer av från himlen, från stjärnorna, de av era bröder och systrar i skeppen och vad de förbereder här.

Och detta är en speciell början på det, och det kommer att delas mer, igen, som vi säger, mycket möjligt i den här nästa veckan som ni har för detta samtal, och en annan kommer att dyka upp eller komma och tala med er om detta, de förberedelser som pågår nu för att få visualisering, säger vi, till många, många fler över hela planeten att ni inte är ensamma.

Gäst: Åh, tack så mycket.

OWS: Ja. Shoshanna, något du lägger till här?

Shoshanna: Vi lägger inte till något här.

OWS: Ja, skulle det finnas några andra frågor här? Något ytterligare?

Gäst: Ja, jag har en fråga. Kan du höra mig okej? Eftersom jag har svårt att andas. Kan du höra mig okej?

OWS: Ja, vi hör dig.

Gäst: Jag går ofta till Radiant Rose Academy för inspiration och kunskap. Och det har varit min förståelse att när vi reinkarnerar, kan man bokstavligen gå vart som helst, vilken planet, vilken galax som helst, vilket universum som helst.

Men just nyligen när jag lyssnade till ett föredrag från Drottning An-Ra, som brukade vara med Ra-familjen, och hon är från Andromedas stjärnsystem nu, så indikerade hon i sitt sista föredrag att vi alltid återvänder till planeten Jorden, vilket är något som jag inte visste. Så det är bara lite förvirring där nu.

Kan du ge mer information om hur vi reinkarnerar, om vi har ett val, eller kan vi gå vart som helst, eller kommer vi alltid tillbaka till Jorden?

OWS: Det vi kan säga dig är ni inte alltid återvänder till Jorden. Det är inte korrekt.

Men vad som är rätt är att många av er, även de av er, Ljusarbetarna och Krigarna, har blivit något fångade, vill vi säga när det gäller att komma tillbaka, komma tillbaka och komma tillbaka. Men ni kommer mest tillbaka för att ni är avsedda så, att detta var ert uppdrag, ert frivilliga uppdrag att vara en del av denna evolution, att uppleva denna utveckling. Så även om du kanske vill säga, ”Jag kommer inte tillbaka dit igen, det kommer inte att hända,” så hjälper dina guider dig att fullfölja ditt uppdrag, som då är att komma tillbaka igen.

Nu med detta sagt: i de kommande tiderna, först och främst när ni går igenom uppstigningsprocessen, er process att gå igenom dödsprocessen som ni har gjort så många gånger förr under en kort tidsperiod, var och en, den kommer säkert att förlängas. Ni kommer inte gå igenom den process som ni har gjort tidigare. Och när ni faktiskt gör det, och detta är ett val när ni gör det, när ni gör det, kommer ni att kunna välja att åka vart ni vill, eftersom ert uppdrag här kommer att vara över.

Men som vi har sagt många, många gånger tidigare, även om ert uppdrag här kommer att vara över, kommer ert frivilligarbete att vara över här, de flesta av er kommer att besluta att gå och göra det igen någon annanstans. Efter en tid med vila och avkoppling, naturligtvis, som kan vara år, eller hundratals år, eller tusentals år, eller hur ni vill se på det. Eftersom tiden är relativ, kommer du, i termer av tid inte att titta på den i termer av din tredimensionella känsla av tid längre. Så efter den perioden, oavsett vad som än kommer, kommer du att välja att bryta upp ett system någon annanstans, eftersom det är vad du gör. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela med oss av detta. Käre bror, kan vi dela med dig?

Gäst: Ja, tack.

Shoshanna: Käre bror, vårt perspektiv är detta: att själsmedvetandet är stort, är komplicerat, det är omedvetet i din tredimensionella förståelse. När du inte längre är i den tredimensionella kroppen och du har valt att planera ditt nästa liv, kommer din själ att rikta medvetandet till vad den behöver för att utöka sitt eget medvetande och bli mer förenad med Källenergin, förstår du.

Så vi säger att vi inte kan berätta om du kommer tillbaka till Jorden. Vi kan inte berätta om du kommer att bo på Venus. Din själ har en klarhet som är okänd för oss. När du inte längre är i kroppen inkluderar inte klarheten som du har anknytningarna. Du är inte anknuten. Så du kan fatta beslut tydligt med mycket klarhet om vad din nästa resa kommer att vara eftersom den tydligt relaterar till din själs framsteg, förstår du. Det är enormt. Det är inte bara du. Det är sammanslagningen av dig, förstår du. Låter det vettigt för dig, Käre Bror?

Gäst: Ja, det gör det. Tack så mycket.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Mycket bra. Underbart. Skulle det finnas andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: När videon först kom ut med George Floyd som vi alla har sett så många gånger, kommer jag ihåg att jag tittade på den, och något kändes inte riktigt, som om den inte skildrade sanningen. Och nu kommer det en advokat som säger att han faktiskt var George Floyds advokat och att George Floyd dog för tre år sedan. Undrar bara vad du kan berätta för oss, om den här advokaten har rätt. Om George Floyd faktiskt dog för tre år sedan, eller om det hela var en fälla och ett skådespel, eller om någon faktiskt till och med dog den dagen för videon.

OWS: Det vi kan berätta här är att saker och ting inte är som de verkar vara det mesta av tiden. Och det är allt en del av illusionen, allt är en del av skapandet av detta illusionära programmeringssystem av era mörka krafter, kabalen, vad ni än vill kalla dem, den djupa staten nu, alla dessa namn för dem, de är alla desamma. De handlar om att hålla er i illusionen. Det är vad de försöker göra här.

Eftersom de vet att när ni har dragit er ur illusionen, dragit er ur programmeringen, så har de förlorat, förstår ni. De vet att när ni väl har vaknat upp som ett kollektivt medvetande för planeten har de förlorat. Och de gör allt de kan för att förhindra att det händer. Och denna speciella incident, liksom många andra som ni kallar ”falska flaggor” som har hänt under åren, här, är alla en del av detta.

Men förstå att när någon av dessa händelser inträffar, vad är det som inträffar? Ni alla har de mobiltelefoner som har förmågan att ta bilder, och allt visas på internet, till och med ögonblick eller timmar efter det. Eftersom människor är medvetna. Och de gör allt fler människor medvetna och hjälper dem att vakna över hela planeten. Så igen, allt är inte som det ser ut. Men sanningen är där om du söker efter den tillräckligt. Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela med oss om detta. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Kära syster, man måste förstå att denna incident var framgångsrik på många sätt. Det spelar ingen roll vad som hände. Det spelar ingen roll vem individen var. Det är en agenda. Det är en skildring, som ni kallar det i era nyheter, som skapar ett medvetande om rädsla. När ni undersöker en viss tredimensionell händelse, iscensatt av den djupa staten, som ni kallar det, kommer ni aldrig att hitta sanningen. Och sanningen är inte sanningen! Det finns ingen sanning i detta! Det finns ett sätt att skapa rädsla, illusioner, kaos, missförstånd och att hålla alla varelser som vill röra sig bort från detta tredimensionella kaos förankrade i kaoset.

Så vi vill råda dig, och vi ber om ursäkt för vår ton, att du inte undersöker detta, eftersom det inte finns någon sanning. Namaste.

Gäst: Tack. Och jag undersöker det inte, jag hörde det bara. Men min forskning är vad mitt tredje öga och min kunskap säger till mig, och när jag tittade på det visste jag att det inte var sant. Så jag kan bara hjälpa till att öppna andra människors ögon om det jag ser är korrekt, om jag har något annat bevis för dem som hjälper dem att vakna. Eftersom jag bara berättar för dem att jag kan förstå med min egen kunskap att detta inte är korrekt räcker det inte alltid för någon annan. Men om du kan säga, se, den här advokaten representerade honom för tre år sedan, mannen var redan död. Det är något påtagligt som människor kan använda för att vakna upp. Så det är därför jag bara är nyfiken om någon faktiskt dog den dagen.

Shoshanna: Vi har inget ytterligare.

OWS: Mycket bra. Sedan går vi vidare. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Ja, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag undrar om det finns en process som ni rekommenderar för oss eller för mig personligen att börja väcka medvetandet och utveckla klarsyn och börja kommunicera med gudomliga varelser antingen från himmelska plan eller från kosmos.

OWS: Du frågar i termer av personlig natur, här, och vi är inte benägna att tala i personliga termer för dig, utan som ett kollektiv, här. Och verkligen, de av er som är på dessa samtal, de av er som vänder sig till Ljuset, eller som verkligen har vänt sig mot Ljuset och befinner sig i högre vibrationer mer och mer kommer att, och börjar till och med nu, som vi finner det, att uppleva uppvaknandet av era ”andliga gåvor”, eller vad ni kan kalla ”psykiska krafter” eller till och med vissa säger ”superkrafter”, vad det än skulle vara. Och allt detta kommer. Det är en del av uppvaknandeprocessen, en del av Uppstigningsprocessen. En del av att flytta upp till högre vibrationer. Och i de högre vibrationsfrekvenserna med högre dimensioner kommer ni att ha dessa förmågor.

Men förstå att dessa förmågor inte är något som kommer till dig för första gången. De kommer tillbaka till dig. Du väcker upp igen dessa förmågor inom dig, eftersom din DNA-process expanderar till de förbindelser som hade avbrutits för länge sedan, här. Och de förbindelserna kommer tillbaka i ditt DNA här.

Det finns mycket, mycket mer om detta, men det kommer för dig mer och mer att kunna förstå på din medvetenhetsnivå, men inte på din tredimensionella medvetenhetsnivå. En som förblir inom den tredimensionella medvetenhetsillusionen kan inte ens förstå frågan som du ställer hur det till och med är möjligt. Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela. Kära Syster, begär du att vi klargör din clairvoyancegåva?

Gäst: Nej. Min förståelse är att det är en speciell tid och manifestation kan förbättras med detta solstånd och denna förmörkelse som pågår, så jag undrade om de hade några råd i en process, som en meditation eller visualisering, för att väcka och utvidga vårt medvetande för att väcka vår clairvoyanceförmåga. Låter det vettigt?

Shoshanna: Vill du ha den här gåvan?

Gäst: Det vill jag.

Shoshanna: Har du den här gåvan?

Gäst: Det jag lärde mig, och vad jag just hörde från En Som Tjänar är att ja, jag har den, men jag ha glömt bort den (?).

Shoshanna: Vi finner att du har upplevt den här gåvan. Och vi finner att … om vi får dela vidare, måste vi be om tillåtelse att dela vidare.

Gäst: Åh, ja snälla.

Shoshanna: Vi finner att du har haft erfarenheter av denna gåva, och att dina tvivel har skapat ett hinder för din gåva. Det enda vi kan säga dig är att du inte får tvivla på din förmåga. När en människa upplever klärvoajansen, clairaudience, alla ’klärerna’ och du kommer att uppleva dem intermittent under hela ditt liv, för att stärka dem måste du erkänna det och inte tvivla på det. Eftersom det händer över hela världen för många, förstår du. Låter det vettigt för dig, Kära Syster?

Gäst: Ja det gör det. Tack så mycket.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor här? Något ytterligare?

Gäst: Ja, En Som Tjänar och Shoshanna. Hej Kära Ni. Jag har lagt märke till vissa videor från någon som delar saker från alla slags Ljusarbetare runt omkring. Och de har dessa mycket komplicerade övningar eller meditationer som de vill att vi ska göra. Det verkar som om det är mycket viktigt, mycket överhängande. Så jag började tänka, kanske måste jag göra mer. Så igår provade jag en av dem, och det var ganska extremt. Det var som att man behövde visualisera ljus runt Jorden i cirka 20 eller 25 olika färger, men var och en i 72 sekunder vardera. Och det var utmattande.

Jag undrar bara när vi ser den här typen av saker, och det finns massor av dem, de finns överallt, hur mycket av detta är viktigt för oss att göra? Jag förstår att de är viktiga, men hur mycket behöver vi göra i den typen av arbete?

OWS: Det är en underbar fråga här. Vi skulle säga att det inte finns något ”måste” här. Det finns inga ”böter”. Det är vad du känner att du guidas att göra, förstår du?

Allt är inte för alla. Så vadhelst någon eller någon varelse som kanaliserar kan ge som en meditation, som en visualisering, kan vara bra för vissa, men inte för alla. ”Var och en är sin egen”, är det vad ni säger? Så bara tillåt. Gå med flödet, här. Om det känns rätt för dig, gör det. Om det inte känns rätt för dig, gör det inte. Känn dig inte skyldig eller som om du behöver göra något som du inte gör. Eftersom ni alla är på väg. Ni är åter igen, som vi säger många, många gånger, exakt där ni behöver vara. Ni måste förstå det mer och mer. Så vad det än är, Gå med flödet, okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela med oss av detta. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja snälla, Kära.

Shoshanna: Kära syster, när en aktivitet som meditation orsakar en känsla av utmattning, är det inte meditationen för dig. Du har försämrat din energi. Istället för att skapa mer energi har du skapat en minusfaktor i din energi. Så vi kommer att säga dig att vara mycket medveten, som En Som Tjänar har gett här. När något meddelande är ”du måste”, ”du borde”, ”detta är sättet att skapa ett högre medvetande runt planeten,” osv. osv., så måste du följa ditt eget Högre Jags råd, förstår du. Om en meditation får dig att må bra och får din energi att utvecklas, är det rätt meditation. Allt annat är en avledning från medvetandet, förstår du. Namaste.

OWS: Vi skulle ge, det finns två ord att associera med dina meditationer: de två orden, väldigt enkla: ”obesvärad ansträngning.” Tänk på det. Känn vad det betyder för dig. ”Obesvärad ansträngning” när det gäller meditation.

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Finns det några andra frågor här? Några andra frågor innan vi tar e-postfrågorna? Då är vi redo, Syster, här.

Gäst: Ja, tack, En Som Tjänar. Den första frågan är vilken typ av utmaningar vi kommer att möta när vi kommer in i den femte dimensionen?

OWS: Att titta på den femte dimensionen beträffande utmaningar är inte vägen att göra detta. Eftersom det är ett tredimensionellt medvetenhetstänkande, här. Utmaningar. Du kommer inte att ha ”utmaningar” som du förstår dem när du går in i de högre vibrationerna.

Sättet att se på detta är att du går ut i naturen och du är i skönheten runt omkring dig. Och du känner energin. Och du känner vattnens energi, och allt detta. Finns det utmaningar där? Nej. Inga utmaningar där.

Det är först när du glider tillbaka till den tredje dimensionen i termer av, ”åh, nu måste jag skapa ett skydd, och jag måste komma in från kylan, ”eller ”det regnar och jag måste komma under något för att inte bli våt, ”eller vad det än är. Det är därifrån utmaningarna kommer, förstår du? Men du kommer inte att ha sådana utmaningar.

Nu, med den förståelsen, förstå också att när du går in i de högre vibrationerna, kommer du att ha en period av att bli bekant med de nya energierna, med de nya högre vibrationerna. Det kommer att bli en period av att förstå vad du upplever. Vad du känner, förstår du? Eftersom du kommer att relatera till medvetande som du aldrig har gjort här i dessa livstider på Jorden förut, eller så har de flesta av er inte gjort det. Det har varit livstider för några av er där ni har upplevt det tillfälligt, här.

Men ni kommer att komma till den punkten där det blir permanent. Men inte alla på en gång. Ni går igenom en övergång nu. Och när ni går in i de högre vibrationsfrekvenserna i den femte dimensionen och bortom kommer det en övergångsperiod där också. Så du kommer inte att gå ifrån (vad säger du) ”noll till 100” på två sekunder. Det kan ta fem eller sex sekunder, förstår du? Förstår du det här?

Gäst: Ja, jag är säker på att det är klart för den som frågade.

OWS: Mycket bra. Shoshanna, har du något att lägga till här?

Shoshanna: Vi kan dela, och vi kommer att säga att det som har givits är mycket tydligt. Det vi vill säga är att utmaningar är knutna till överlevnad. Och överlevnad är ett tredimensionellt program. Det finns inget överlevnadsprogram i den femte dimensionen. Namaste.

OWS: Ja. Tänk i termer av era chakracentra. Och ert första chakra är det överlevnadscentrat, den fäkta-eller fly typ saken. Och det chakrat, såväl som ditt andra, och till och med ditt tredje chakra, kommer att minska kraftigt när det gäller vad du kommer att fokuseras på. Du kommer att vara fokuserad på det fjärde chakrat och högre, förstår du. Så överlevnaden, allt detta, kommer att vara en sak av det förflutna, mer och mer när ni fortsätter att bli anpassade. (Det är det ord vi letade efter förut.) När ni blir anpassade till de högre energierna. Precis som ni blir anpassade till energierna nu när vi fortsätter att föra dem till er under dessa guidade meditationer.

Ni trodde kanske att ni bara gjorde samma guidade meditation om och om igen med lite skillnad här och där. Men det är allt avsett för ett syfte, här, att fortsätta att hämta nedladdningarna till er, de högre energierna för att bekanta er och acklimatisera er till dessa energier än en gång. Det är syftet här för detta. Skulle det finnas andra frågor här innan vi släpper kanalen?

Gäst: Ja. Det finns ytterligare två frågor från e-postmeddelandet. Den andra, här, är vid vår Uppstigning, kommer våra superkrafter att vara automatiska, eller måste vi arbeta för att uppnå dem?

OWS: Vi tror att vi redan har besvarat denna fråga när det gäller en övergångsperiod. Precis som ni övergår nu. Precis som ni blir bekanta igen med några av dessa superkrafter, eller som vi gillar att kalla det, ”gåvor från anden”, så blir ni bekanta med dem nu. Det är kanske en långsam process, men ju mer ni tror på den, desto mer kommer ni att se det. Och säkert när ni går in i de högre vibrationsfrekvenserna kommer ni att se det mycket mer, eftersom ni kommer att tro det mycket mer. Okej? Shoshanna, något du vill lägga till?

Shoshanna: Vi kommer att dela med oss om detta. De som har överskridit det tredimensionella medvetandet som lever i ett högre vibrationstillstånd anser inte sig själva ha superkrafter. Detta är en tredimensionell idé. De tänker inte på sig själva som superman eller superhjältar eller supermakter. Det kommer allt från era tredimensionella idéer här. Så vi kommer att säga er att de som har stigit upp, som lever i de högre vibrationerna accepterar sitt medvetande och accepterar sitt sätt att vara. Så om de vill bilokalisera, så gör de det. Om de vill levitera, så gör de det. Om de vill läsa tankar så gör de det. De tänker inte på det som en kraft. Det är ett sätt att vara i dessa dimensioner. Namaste

OWS: Och vi skulle också lägga till här i relation till detta: till de av er som kan stöta på dem som säger att de är Uppstigna Mästare och de är i en fysisk kropp, och de är i rummet med er, eller vad som helst, och prackar på er deras förmågor, skulle vi säga, var försiktiga med detta. Eftersom de av oss som är vid den punkten där vi har behärskat illusionen, behärskat den fysiska kroppen, då kommer vi inte rätt ut och säger det. Och vi uppenbarar oss verkligen inte för er fysiskt. Det finns tillfällen när detta händer, men vi leder inte grupper, och vi gör inte den typen av saker för att berätta om våra förmågor, förstår ni? Den som gör det, var försiktig med den. Okej? Någon annan fråga här innan vi släpper kanalen?

Gäst: Det finns en snabb fråga. Från och med januari nästa år, 2021, kommer vi alla att mikrochipas?

OWS: Vi kommer att säga att planen för de mörka krafterna är att göra det. Det är vad de arbetar mot. Det är vad det här viruset handlar om här för att leda till den punkt där ni blir mer och mer kontrollerade. Och detta är en kontrollprocess. Det är en process att spåra människor och hålla dem under tummen, kan man säga, och allt detta är deras plan. Det är inte den gudomliga planen, förstår ni?

Och den gudomliga planen är i arbete och som vi har sagt många, många gånger, kan den inte stoppas. Ljusets väg kan inte stoppas. Mörkrets väg är redan förlorad. Något att tillägga, Shoshanna, till det här?

Shoshanna: Vi lägger inte till.

OWS: Mycket bra. Då är vi färdiga för denna gången. Har du något avskedsmeddelande här?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Då släpper vi kanalen med denna förståelse:

Fortsätt var och en av er för att hitta den högre vibrationen i er. Leta efter den. Upplev den. Gör det till ditt liv att du befinner dig mer och mer i de högre vibrationerna. Om det behövs, gå ut i naturen, gör det. Det är underbart. Men du kan göra det rätt inom ditt (ohörbart). Det är möjligt här. Och det är vad du behöver fortsätta arbeta med när du fortsätter att gå igenom denna övergång som tar dig genom Uppstigningsprocessen och till din slutliga Uppstigning, här.

Shanti. Frid vare med er. Var den rätta.

Gäst: Tack så mycket för de vackra, vackra frågorna och svaren. Tack.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens webbplats tydligt anges.

 

Om du vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där.

 

”Att tro är att se!”

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...