Ashtar via Thomas, 18 augusti, 2023

Thomas översjäl
Nya energier är på ingång mot moder jord gaia och dessa energier kommer verka djupgående i era ljuskroppar för en del kan det upplevas med smärta i era fysiska kroppar kom då ihåg att detta är en reningsprocess som går över på 1-2 dagar
Ashtar: jag är tacksam för att jag fick komma igenom till er genom denna själ idag.
Jag har något att berätta för er som kan skänka lite ljus över de oroligheter som ni upplever just nu på er planet Gaia
Ca 95 % av de mörka entiteter som hållit Gaia som gisslan är nu på olika sätt borttagna och finns inte längre kvar de 5 % som finns kvar är mer av mänsklig karaktär och de har inte full tillgång till de krafter som motverkat och stört er uppstigning.
De ljusvågor av plasma som förts till Gaia de senaste två åren efter er linjära tid har varit kraftfulla då de trängt in i både Gaia och alla själars kroppar för att hjälpa till med den reningsprocess som leder till att det matrisnät som omger Gaia öppnas/sönderfaller.
Enkelt förklarat så har detta matrisnät styrt mänsklighetens upplevelseförmågor
och fångat er i en loop av falska intryck. Det kan liknas med de spel med AI-teknik
som finns men med en precision som är mångdubbelt så avancerad där även era fysiska sinnen blir manipulerade ingår.
Det som denna matris inte kunnat styra över är er inre vägledning. Så med dessa ord ber jag er fortsätta ert inre arbete följ era inre kompasser som alltid för er till det som är bäst för er.
Se till att vistas i naturen drick och bada i rent vatten jorda er med Gaia samt ta den vila ni behöver då de inkommande energierna är mycket kraftfulla.
Med så mycket kärlek 💖
Ashtar genom Thomas

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *