Ashtar och Sananda via Galaxygirl 24 februari 2018

Ashtar och Sananda via Galaxygirl

24 februari 2018

Hej vänner och familj, familjen av ljus som ”rockar”, som ni säger. Jag är Ashtar av den Galaktiska Federationen, och jag må säga vänner, synen av det ljus ni delar med världen är underbar att skåda och uppleva.

Gaia tackar er för att ni delar ert ljus med hennes form och vi tackar er också, för det fortsätter att öka den planetära vibrationsfrekvensen som hjälper till med uppstigningen, er och Gaias. Naturligtvis är de mörka, de förvirrade, som inte kan minnas sitt ursprungs källa, chockade och ilskna över detta, ja, så jag ber er, snälla, fortsätt med det! Fortsätt dela ert ljus och ingjut den violetta flamman i det och släng in några koder för återuppståndelse-eld där också i gott mått.

Sänd ljuset till kristallkärnan i er underbara planet och sänd det till de mörka. Kom ihåg att vi alla har spelat mörka roller, det vill säga, de av oss som blivit förkroppsligade i det stora spelet.

Lyckligtvis är de som läser detta och som är vakna och medvetna om vad som egentligen händer kloka nog att dela och skina och be och vara och bli sin högste ljusgnista i detta Nu-ögonblick; denna stund av alla stunder, på aftonen eller krönet till uppstigning, är orsaken till att ni är här, var ni än finns på denna vackra glob – här, nu. Andas in detta. Ni kan ännu inte minnas det förbluffande antalet liv, sorger, strider vunna och förlorade – men allt det, hela denna rika väv av det ni själva åstadkommit, som gör er till den ni är – ni – är orsaken till att ni är här nu. Ni har förtjänat det. Och ni är ingen besvikelse!

Jag försöker uppmuntra er i detta, för ja, det har varit en riktigt lång väg och resa med mycket vridning och vändning av handlingen som inte kunde förväntas. Det är viktigt, marktrupper, att ni fortsätter precis som ni gjort, men vi skulle vilja att ni började samarbeta mer. För ni är starkast tillsammans och avsikter och vibrationer förstärks på detta sätt. Men ni vet det här och många av er vägleder de jordade i massmeditation. Jag är här idag för att tala om för er att det fungerar och fungerar mycket bra, och vi hejar alla på er från läktare och taknockar! För ni är helt omgivna av vårt kärleksljus. Öppna upp er för det. Vi är här för er skull.

Jag tror Sananda vill säga några ord. Det har varit ett nöje och en ära att tala med er ikväll. Till nästa gång. Jag är er Ashtar.

Vänner och familj! Jag hälsar er alla med en varm och fast kram nu. Kan ni känna det i mina ord, som denna frenetiskt skriver ned? Det är sant! Dessa ord är indränkta med min essens, med mig själv, precis som era ord och handlingar bär er unika energisignatur. Känn mig nära er, och vet att jag alltid finns här för att ge råd, hjälp och för att ni ska veta att allt är väl.

Vi har gått genom besvärliga situationer tidigare och åh, vilka minnen vi delar tillsammans och kommer att dela tillsammans då ni alla börjar få riktiga verktyg av monetär natur att arbeta med. Jag ser många stora hjärtan och öppna händer i denna grupp och det värmer mitt hjärta, för trots allt ni gått genom – all förföljelse i detta och tidigare livstider, så har ni gjort ett gott val. För ni har valt kärlek, ni har valt mig. Kom ihåg att er uppgift är att finna er Guds gnista i det hav av glömska som tidigare var känt som Jorden, men som kommer att döpas om till Nova Gaia och ni skapar detta. Det är ett mirakel att beskåda.

Jag är er Sananda. Jag är er broder, er vän. Det är dags att sluta fred med de delar av er själva ni hellre skulle ignorera. Omfamna dessa delar av er som lektioner som ni växt och expanderat utifrån, och nu erbjuder er möjligheten att dela ert ljus med dem. De definierar inte vem ni är. Släpp dem. Låt mig hjälpa er med dem – det är en av mina specialiteter. Andas in Kristus kärleksljus och andas ut det och ni blir direkt anslutna till nätverket av kärleksljus. Det är så det fungerar. Mörker kan inte leva här därför att ljuset erkänner allting. Och ni, mina vänner, är det ljuset!

Jag är här med er. Ni har allt det stöd som Himlen kan erbjuda. Vi står alltid i beredskap för er jordade. Ni är omåttligt älskade, bortom era nuvarande fantasier. Jag lämnar er nu med hopp och löfte om en ny ljus framtid utlagd framför er, mina vänner. Det är dags för er att komma hem. Det är dags att föra hem Gaia i all hennes skönhet och eviga tålamod, för hon är redo – bortom redo – att återförenas med de högre sfärerna.

Det var allt för stunden. Känn min hjärtliga omfamning och var i glädje! För vi är där, mina vänner! Och vi är med er. För evigt.

-Galaxygirl

 

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

You may also like...