”Ljusbrigadens Kollektiv” via Losha, 24 februari, 2018

”Ljusbrigadens Kollektiv”

via Losha

24 februari, 2018

 

Låt oss då börja. Vi tycker att ni alla Ljusarbetare utför ett mer än beundransvärt arbete med att hjälpa Gaia att uppstiga, medan ni också hjälper hela mänskligheten att stiga upp tillsammans med henne. Vi kan se och känna hur väldigt utmanande det är, och har varit, under dessa mycket kaotiska ”sluttider”. Men dessa sluttider är ingen beskrivning på er mycket omtalade apokalyps … snarare är det ”slutet” på tyranni, förslavande och som ni uttrycker det, ”folkuppviglingen” runtom i världen, som åstadkoms av dessa älskade mörka. Vi kallar dem älskade, för fastän de utför mörka handlingar, så är de fortfarande en Guds-gnista, precis så som var och en av er är det … och de är precis lika förtjänta av Kärlek som ni är.

Det finns en ny, daglig meditation som har initierats av en av oss, eller så att säga, en gammal själ … en mycket gammal själ, dessutom! Ett av ämnena för fokus under denna meditation var nyligen att sända Villkorslös Kärlek till alla mörka. Vi uppskattade väldigt mycket att få se det … att få se allt Gyllene-Vitt-Rosa ljus genomsyra varje mörk, förvirrad själ på Moder Gaia. Vi kan tala om för er att det hjälpte de älskade Vita Hattarna att genomföra sina mycket utmanande uppdrag, mer än ni känner till … och det fortsätter göra det.

Vi vill tillägga att det finns många, många spirituella själar som har börjat samlas i grupper, för att meditera över världens läge och de har verkligen också varit mycket hjälpsamma. Men som tidigare har nämnts, så genereras oändligt mycket mer kraft när antalet är större och fokuset är enkelt och rakt på sak.

Vi kan se alla högst underbara förändringar som börjar äga rum på Gaia, alltsedan denna ”8,000-meditation” har påbörjats. Vi ser att människor är vänligare och mer medkännande med varandra, vi ser att stora insikter dyker upp i era sinnen … och vi hör glädjefylld musik, som från himlarna, som brister ut från etern! Det är underbart och mirakulöst!

Vi är överlyckliga att få se er Ljusarbetare göra anspråk på er rättmätiga plats i detta Universum … genom att ni använder era gåvor till att lyfta upp mänskligheten ur djupen av desperation och till att höja upp dem, till himlarna av Kärlek! Vi kan inte bärga oss tills slöjan helt och hållet lyfts undan, så att ni ska kunna se, såsom vi kan, hur mycket Ljus och Kärlek era ansträngningar har gett Gaia, samt hela mänskligheten … det är en vacker syn att betrakta!

Var och en av er bär inombords en väg som sporrar er … en handlingsplan som inspirerar, entusiasmerar, och sporrar er … och vi kan se att ni i sanning börjar höra och se dessa autentiska vägar, er själva … för att ni ska följa dem. Vår kanal upplever även detta själv … och det ger oss Glädje, lika mycket som det ger henne glädje.

Vi skulle kunna gå på och på och på (en liten nick till ”Jared”!) … om hur inspirerande handlingarna hos er Ljusarbetare har varit, samt fortsätter vara, för oss. Javisst, vi befinner oss i de högre dimensionerna och behöver inte ta tag i sådana utmanande hinder som ni gör, och detta är ännu mer anledningen till varför vi är ännu mer hänförda över era ständiga medkännande handlingar gentemot era medmänniskor … ni upphör aldrig att förvåna oss och att förtjäna vår beundran.

Nåväl … vi ska avsluta detta specifika meddelande nu, eftersom vi har lovat denna kanal att hålla dem korta och koncisa! Vi sänder var och en av er all vår Villkorslösa Kärlek och våra erbjudanden om hjälp och uppmuntran, närhelst ni behöver det … bara kalla på Ljusbrigaden så kommer vi!

Med mycket Kärlek och Ljus … tills nästa gång.

Ert Ljusbrigadens Kollektiv.

 

The Light Brigade Collective

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...