Ashtar via Susan Leland, 11 augusti

Ashtar: ”Liknelsen om Telefonkiosken”

Ashtar On The Road Telekonferens, 11 augusti 2015

 

Hälsningar, Älskade Familj! Vi är fyllda av Kärleksenergi! Och vi känner Kärleken som utstrålar från era Gudomliga Själv! Därför att, som ni vet, Planeten Jorden är mitt i den största uppstigningen någonsin! Och ni, Mina Kära, finns i dess Hjärta.

Ja, gammavågorna kommer in. Förändringar inträffar inom er själva såväl som utanför i världen. Och det gäller att fokusera på Kärleksljuset som kommer in. Vi kan försäkra er om att vi finns i beredskap att stötta och hjälpa er på alla sätt- inte bara med det stora skiftet uppåt som sker precis nu – utan också med ert inträde in i den Gyllene Åldern och era livsstilar som ni alla ska få njuta av. Och när jag säger ”njuta” menar jag mycket Kärlek, mycket glädje och jag talar om Fred på Jorden!!! Själva atmosfären runt er börjar bli laddad med Kärlek och allt det Kärlek för med sig!

Rädslobaserade skapelser börjar nu avta. De blir kraftlösa. Varför? Därför att ni kallar på Kärleken och därför att vi är här som era partners i denna den största uppgift som någonsin åstadkommits! Och jag säger åstadkommits och menar precis det på Planeten Jorden! Och den väg Jorden går, går också oräkneliga andra civilisationer därute bland stjärnorna och månarna och planeterna!!!

Det är slutet på slaveriet åt de mörka, det vill säga, till vad de mörka har erbjudit i form av program och läror – falska läror, lögner, desinformation, kontroll och alla sådana saker som vi nu snabbt säger adjö-adjö till, så nu kan vi tala om för er att varje dag när ni vaknar så är det en helt ny dag för er i er Värld. Alla möjliga nya möjligheter är här för er. Tiden är nu inne!!! Om ni inte ägnat detta några känslo-tankar tidigare ta då kontakt med er själva och ta reda på vad ni skulle vilja syssla med i den Gyllene Åldern!

Det är mycket som ligger framför er, inkluderande obegränsade möjligheter att välja den livsstil ni vill ha! Det handlar om att begära vad det är ni vill. Så ni kan säga: ”Jag begär min önskan att vara fri. Jag begär min önskan om att ha överflöd på allt det håller mig vid liv, som stöttar mig”. Det kan röra sig om att ni vill förbättra er hälsa. Tja, ni behöver inte nöja er med det. Ni kan begära inte bara perfekt hälsa och balans i hela er varelse, utan också föryngring!!!

Ni har precis hört en berättelse!* Nu är det här inte den enda teknologin som fungerar, och det finns många sätt att göra det på. Det här är bara en som ni hört om från Rama men de visar sig fungera. Fråga bara någon av de högsta mörka hattarna. De vet!

På tal om dem så känner jag att ett svar på olika frågor – och kanske också omvandling av rädslor som några kan känna – kan fås om jag återberättar en historia som jag berättat några gånger. Jag har inte berört den under senare tid; det är egentligen en sorts liknelse. Det är vad ni skulle säga värt att tänka på.

Och i vissa kretsar – de som tagit del av dessa sammankomster sedan de startade – kan detta betraktas som vad ni skulle kalla gammal goding. Det är hur som helst lika relevant – faktiskt mer så, mer så även idag! Så jag ger er ingen slutsats nu. Vi kan diskutera det, men nu ska jag vara berättare, berättaren av en liknelse. Och det här är historien om Den Magiska Telefonkiosken:

Ni kanske kommer ihåg att det fanns ett mycket populärt program som sändes regelbundet tidigt i TV-apparaternas historia, och det har också följts upp senare. Och det fanns några Sanningar i dessa berättelser, en del information som kom igenom! Och detta var serien där hjälten klämde in sig i en telefonkiosk för att byta identitet så som den sågs med 3D-ögon.

Nu ska vi ha en annan karaktär, huvudkaraktären här. Så vänligen – ni kan sluta era ögon om ni vill och bara ge er en bild till er själva utan någon energi fäst vid den – bara en bild, så neutral som möjligt, av den jag kallat ”Buske Junior”. Ni kanske känner honom som en Bush – specifikt den siste, och jag menar den senaste presidenten som hette Bush. Ok!

Så Junior går nedför gatan. Det är mycket trafik som susar förbi. Han är ute och går av någon anledning som vi inte känner till. Men han är klädd som en president – med en oklanderligt knuten slips – i sin mörka kostym. Om ni vill kan ni föreställa er honom bärande en mörk hatt av någon typ, för det är en symbol för hans karaktär, som han har presenterat sig själv. Så ser han sig omkring, försäkrar sig om att ingen ser honom. Det finns ingen säkerhetspersonal eller liknande som skyddar honom. Han är för sig själv. Ni måste låta honom vara för sig själv. Och han ser sig om och plötsligt rycker han upp dörren! Han klämmer in sig i – ni vet – telefonkiosken!

Han börjar slita i sin slips, tar av sig skorna och kavajen – en ganska dyr sådan – kastar den på golvet eller där det går och börjar knäppa upp sin skjorta. Och då ni ser vad som finns innanför kanske ni vill rysa men gör det inte. Jag har inte kommit dit än. Det finns hopp! Men ni ser mörka, ganska hotfulla fjäll. Uuusch! Och hans hatt åker av, om han nu bär någon. Och utan hatten börjar ni se hans spetsiga huvud och alla fjäll på det. Och hans ansikte är ganska fjälligt. Och här har vi denna varelse! Uuusch! Är detta hans verkliga identitet???

Nåväl, ni kan stanna här om ni så vill, därför att ja, han har denna identitet såsom varande en medlem av denna speciella ras. Men vänta ett ögonblick! Medan ni tittar på denna varelse – ni kan kalla honom ett monster – sträcker han upp handen till toppen på sitt huvud. Lägg märke till att där finns en gigantisk ring. Den är av den sorten som man har på riktigt stora dragkedjor. Och plötsligt börjar han dra ringen i dragkedjan över huvudet och längre ner. Och när den kommer till det ställe där ni tror, om han har ett hjärta, att det finns, kommer plötsligt en liten ljusstråle ut. Vad är detta? Vad betyder det?

Nå, detta är en liknelse. Och det är ni, Mina Kära, som ska sätta er egen avslutning på den. Åh, jag ska ge er slutsatsen. Kan det vara så att under allt detta har han verkligen lite Ljus inom sig? Kan det vara så att han tar in Kärleksljus? Aha…och därför också sänder ut lite? Han låter lite Ljus komma in i honom, det Gyllene Ljuset, Kristus Ljus, Kärleksljuset i Universum, Kärleksljuset från Moder/Fader Gud, Skapelsens Källa. Det ni?!!!

Jag lovade er slutsatsen i detta och slutsatsen är – för alla som följer med i detta eller som kanske ännu inte kommit till denna berättelse – att vara neutral!!! Ni kanske minns att jag föreslog att ni inte skulle fokusera på det mörka eller negativa utan bara se på det och vara neutral genom hela berättelsen. Det gäller att kunna återberätta denna historia, om ni så väljer, med total neutralitet. Ett annat sätt att säga det är, med avsaknad av dömande och klander. Ni kan vara den Medkännande Observatören, vetande vad denna person har gjort med sitt liv denna gång på Planeten Jorden, och med andra. Men det ska göras utan dömande, med andra ord, med förlåtelse! Om denne har valt att låta lite ljus visas, eller att ta in lite Kärleksljus – vilket har erbjudits honom en lång tid, såsom ni mäter den – så varför inte lägga till lite Kärleksljus till det och vara en partner i den Stora Uppstigningen och bjuda honom att också vara med?!!!

Åh, det är inte så att han inte skulle bli påkommen. Det är inte så att han inte ställts inför rätta och trätt fram inför soltribunalen. Men vad är en rättegång egentligen, förutom en möjlighet för de åtalade individerna att stå ansikte mot ansikte med sig själva? Vem är, trots allt, den strängaste domaren i någons liv än individen själv? Och så är det, att förlåta allt, att vara utan den typen av klander eller skuldbeläggande av sig själv eller någon annan!!! Det, Kära Ni, är en absolut grundkomponent i den Gyllene Ålderns Livsstil – och bortom!

Nu säger jag inte att på Dagen för Skiftet kommer Vågen X att ta hand om precis allting. Nej! Vi har många gånger nämnt att vi är partners, och ni har er del att göra för att hjälpa till med röjning, städning och förflyttningen in i den Gyllene Åldern på riktigt.

Men om ni kan komma med Kärlek, bara Kärlek, och för in allt detta stora Kärleksljus, om ni kommer utan dömande, som Medkännande Observatörer, förlåtande allt – till att börja med ert egna Gudomliga Själv – så lovar jag att ni ger ett massivt bidrag! Ni kommer att fullfölja era Uppdrag; ni kommer att åstadkomma frambringandet av rörelsen, upplyftandet till en Högre Dimensionell Livsstil, medan ni fortfarande är förkroppsligade! Eller, om ni stiger upp, kan ni fortfarande bidra. Ni kan förkroppsliga er – eller inte – ni väljer själva, för det kommer att finnas mycket att göra – mycket spänning, mycket skönhet, många under och mycket glädje i Världen! Och allt detta är möjligt tack vare er, Mina Kära, som åtagit er det och som hållit fast kursen!!!

Så bekymra er inte om vad era bröder eller systrar kan ha gjort, eller vad de kanske ska göra. Det är att inte döma någon. Säg hellre, ”Jag erbjuder er Kärlek. Jag erbjuder er Freden bortom All Förståelse, jag erbjuder er Ljuset som förenar oss på vår väg in i denna fantastiska Gyllene Ålder som nu är så nära!”

Några av er lever redan i dess energier. Och vi har förståelse för att ni känner det som att ni går fram och tillbaka. Men ni är egentligen multidimensionella varelser! Och ni kommer att bli tillfreds med allt det då ni expanderar mer och mer i medvetande och vad ni vet. Allt finns tillgängligt för er – ni har bara inte öppnat er helt, men kommer att göra det! Och ni kommer att bli lika mycket en Mästare som vilken annan som helst ni kan tänka på just nu, därför att ni redan är det!!!

Så vi hälsar er och ärar er. Och vi försäkrar er om att vi är med er när vi tillsammans rör oss längs denna Väg mot den Gyllene Åldern. Vi ber er att ni önskar begära att era leva era liv med Kärlek över allt – Ovillkorlig, Evig och Högt Vibrationell Kärlek, Ljuset som härskar över Universum, den Högsta Energin i Universum – och med Medkänsla för allt, med Förlåtelse i betydelsen frånvaro av dömande, och med Tacksamhet! Ja! Låt oss vara tacksamma att vi är här. Vi har slutligen kommit till dessa Gyllene Ögonblick och det kommer bara att bli bättre!!!

Så andas in det. Andas in Ljuset och var Kärleken i alla era uttryck. Det, Älskade Familj, är vad vi alla är har för att göra. Många tack för att ni är del av denna högst spännande tid, såsom ni mäter tid. Tillsammans går vi framåt och uppåt. Så är det! Salut!

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...