En Som Tjänar via James McConnell, 18:e februari 2018

En Som Tjänar via James McConnell,

18:e februari 2018

 

Per Staffan 24:e februari 2018

James McConnell (kanaliserat meddelande)

En Som Tjänar

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Hälsningar till er!

En som tjänar är här med er för att fortsätta denna process, fortsätta denna förbindelse, denna förståelse, alla dessa saker som pågår och som ni upplever. Och ni kommer att fortsätta att uppleva mycket, då dessa dagar och veckor nu går vidare.

Vi talar om de saker som händer inom er. Inte så mycket i det yttre, även om det händer mycket i det avseendet också. Men som vi ofta säger, var alltid i det perfekta nuet, var alltid redo att följa med strömmen och låta allt ske i ert liv, som är menat att ske. Om ni befinner er i vad man skulle kunna kalla en återvändsgränd, då är det kanske dags att gå vidare. Men gå inom er för att hitta svaret. Gå inom er och hitta svaret där. Det finns alltid där, men ni måste be om det.

Så många av er tar er igenom era liv på egen hand, helt och hållet, eftersom ni anser att det visar på svaghet om ni ber andra om hjälp; särskilt hjälpen från de i osynliga områden, där vi finns, era guider, alla vi. Vi finns här, mer än ni kan föreställa er. Men vi kommer inte att invadera er integritet. Det kommer vi aldrig att göra. Ni kan ha vilka upplevelser som helst i ert liv, utan att vara orolig för att vi ska tjuvlyssna eller något liknande, om ni inte vill det. Såvida ni inte ber oss om det. När ni ber oss, är vi där omedelbart. Ni kanske inte alltid får svaret omgående, det kanske inte alltid kommer till er direkt, men det kommer. Ni kan räkna med det.

Och det är helt säkert så, när ni fortsätter vidare genom denna övergång ni nu går igenom, och alla ni förflyttar er genom den. Då ni fortsätter gå igenom den, kommer ni att uppleva mycket, mycket mer. Mer av olika sorters värk och smärta och annat ni har pratat om, men förstå att det inte är värk och smärta som kommer från sjukdomar, utan att sådana här saker av värk, smärta och ännu mer av känslor, är något som uppstår på grund av de förändringar som sker inom er, nedladdningar som kommer, öppningen av tredje ögat, alla dessa saker som pågår.

Ert höga hjärtas öppning; är mycket viktig. Var och en av er kommer att få upplevelser och kommer att få ännu fler, när det höga hjärta börjar öppna sig mer. Och ni kan känna något sensationellt där. Ja, kanske till och med en del smärtor i området. Och det kan även ibland kännas som om det är början på en hjärtinfarkt. Men det är det inte. Men skulle det inte upphöra, skaffa då hjälp, men om det känns som om det bara är tillfälligt, så är det så. Ert höga hjärta öppnar sig mer. Många av er upplever det, eller kommer att uppleva det.

Ni har pratat om det femte chakrat med hostan och andra liknande saker som många av er fått, och detta händer, och kommer att fortsätta hos fler och fler av er. Det är ett uttryck, eller en förändring i ert chakrasystem som pågår. Och det som händer, är att själva kroppen förändras, skiftar, ändras, blir mer kristallin. Vi har sagt att ni inte kan gå till en läkare och göra en magnetröntgen, för att de ska kunna säga, o, ni är helt kristallina nu. Det går inte. Era celler kommer inte att visas som kristallina för de som inte har ögon för att verkligen kunna se det. Men de som har det, kommer att märka det. Men ni kommer att märka det, och bli medvetna inom er själva, och det händer mer och mer.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”

 

Översättning: Margareta Jonåker

You may also like...