Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 15 mars 2021

 

Uppdatering 15 mars 2021 | Ashtar Sheran via Sharon Stewart

15 mars 2021

Jag: Okej, jag har följt Stormen tillfälligt ett tag, men den 3:e november 2020, blev jag lika förvånad som alla andra när jag såg valresultaten. Så jag började ägna det mer uppmärksamhet och följde det varje dag. Den 6:e januari trodde jag att ”något annat skulle hända än det som hände”, och den 21:e januari förväntade jag mig att saker skulle rättas till och att herr T skulle tillträda igen. Det gjorde han inte. Han verkade gå sin iväg, och vi vet nu att det inte är han – utan militären som styr USA och rapporterar till honom. Min personliga tro är att han arbetar i bakgrunden, på vilket sätt vet jag inte. Jag hörde att han åkte till Schweiz och jag hörde att han inte åkte dit. Trevligt land dock. Ett av mina favoriter.

För er som känner till begreppet ”elefanten i vardagsrummet”, så vill jag bara påpeka det enormt stora förbiseendet som många gör. Jag tror att väldigt få av oss faktiskt tolkar detta ur rätt perspektiv. Vissa har ett religiöst perspektiv: Detta är Guds krig och vi är Guds armé. Vissa har ett militärt perspektiv: militären kommer att göra det och det. Vissa tänker det goda mot det onda och andra tänker vänster mot höger.

Inser ni att om ni bodde någon annanstans, kanske i Myanmar, att ni då skulle ha ett helt annat perspektiv än ni har som Amerikaner? Om ni bodde i Ryssland, skulle ni höra andra nyheter och allt skulle ha ett annat fokus, eller i något annat land. Ja, vi är alla fokuserade på vad som händer i USA, men faktum är att vi tittar på det utifrån hur det utspelas politiskt och socialt.

Elefanten i vardagsrummet är detta: Vi ser på det som en Amerikanskt fråga, inte en globalt fråga, inte ens en exo-politiskt fråga. Det är faktiskt en universell fråga. Inget mindre än det. Som någon påpekade häromdagen så finns det portaler på denna planet, till det vi kallar Himlen, och de försöker använda dem för att ta bort Gud som skapare av detta universum. Inget mindre än den nivån av ondska. Och naturligtvis pågår en kamp för att återfå eller behålla portalerna för Ljuset.

Var finns Utomjordingarna i allt det här? Det är er rosa elefant. Ivo sa att en galaktisk domstol inrättades i vita huset, och människor förhördes där. Det blev till viss del bekräftat att ett drakoniskt skepp landade vid vita huset inom samma tidsram. Ja, tyvärr har vissa fått sin frihet. Utsparkade från planeten, helt klart, men de är fria.

Just nu förekommer ageranden på marken och de viktigaste aktörerna är vi. Vi är alla inblandade. Så många har förutspått en snabb återkomst av Herr T, och en återgång till det de flesta anser vara normalt, men kommer det att ske?

Förutsade någon att en maskerad skådespelare skulle spela rollen som JB? Förutsade någon utrullningen av vaccinationerna och de människor som måste eller vill ta det, och med det ett stort antal dödsfall? Alla trodde att allt skulle stoppas innan det skapade kaos, men det har inte varit fallet alls. Vad händer? Vi upplever faktiskt Agenda 2030 precis framför oss. Vi ser den rulla ut från början. Förutsåg någon att viruset skulle fortsätta i över ett år? Jag gjorde det. Jag visste att det inte skulle upphöra i slutet av sommaren. Förväntade sig någon att dr Anthony Jekyl och Bill Hyde skulle återvända, dyka upp då och då för att driva vaccinationsagendan och sedan försvinna med vinden? Förväntade sig någon att de skulle dyka upp nu och då? Var är dessa två? Vart tog de vägen? Sedan kommer ett konstigt fokus på förföljelse av endast en person, och resten verkar komma undan. Just nu är det på NY-guvernören. Och till viss del Texas guvernör. Förväntade sig någon att hundratals företagsledare skulle avgå? Förväntade sig någon att påven skulle avgå?

Och min personliga favorit: Har JFK Jr dykt upp ännu? Åh ja, han missade att dyka upp den 4:e mars. Synd för honom! Usch, han fortsätter att göra oss besvikna. Det kan bero på att han faktiskt är död!

Vi har vårt fokus på vilka nyheter vi än kan få här på jorden. Men Utomjordingarna finns fortfarande kvar, arbetar i bakgrunden. Eller? Nu när de negativa Utomjordingarna omhändertas, vad tror ni de av Ljuset kommer att göra? De kommer att bli fler. Anonymt, ni kommer inte nödvändigtvis att veta vilka de är, även om jag har valt ut några av dem. De tillhör nu ”markstyrkan” också. Det är därför deras skepp finns så nära. De är här. De är här med oss.

Jag har haft en telepatisk konversation med en Alliansmedlem, vars första initial är ”J”. Jag har inga telepatiska samtal med jordbor, så han är uppenbarligen inte från jorden.

Ashtar, kan du snälla ge oss lite information om vad du gör, vad vi kan förvänta oss de närmaste månaderna och vart allt tar vägen?

Ashtar: Hej igen Sharon. Det kan jag verkligen.

Ja, vi finns på marken. I själva verket finns det mer förkroppsligade Plejadier gåendes på era gator, än ni någonsin kunnat förvänta er. De arbetar i era regeringar, i era myndigheter, i era råd, utför lobbying för det goda och för förändring. De arbetar också med inkommande energier, för att stärka de förändringar som pågår på er planet. De arbetar på en fysisk nivå, men också alltid på metafysiska nivåer.

Andra besöker era regeringar via sina skepp och pratar med regeringarnas ledare. Visste du att alla länder på jorden har undertecknat GESARA-lagen? Det här gör vi också. Det var vi som, så att säga, sålde det till era världsledare.

Jag: Hur då? Genom hot att om de inte samarbetar, så skulle de hamna i fängelse?

Ashtar: Vi föredrar att inte behöva göra det, men i vissa fall var vi tvungna. Vi skulle aldrig trakassera eller mobba, utan vi gjorde helt enkelt klart för dem vad målet med våra besök var, och om de inte gjorde som vi sa så skulle vi hitta någon annan som skulle få auktoritet att göra det. Vi har haft mycket besvär med era regeringar. Dessa Illuminati-ledare vet vilka vi är. Vi gick helt enkelt dit och sa, ”Vi är här. Ni vet att den här planetens framtid inte inkluderar er ondska, så nu är det så här ni måste göra.” Det var lätt för er president att gå in och visa upp alla bevis han hade på dessa så kallade ledare, eftersom vi hade banat vägen för honom.

Vi är markbesättningen, som du brukar säga, Sharon. Att utesluta våra välvilliga bidrag i era rapporter är faktiskt idiotiskt, eftersom ni då går miste om Guds hand i vårt arbete här. Fortfarande så gillar inte många att tala om utomjordingar, eftersom de är rädda att bli förlöjligade. De fokuserar på vad jordens människor gör. Vilka tror du de jobbar med? Vi är representanterna som tar tillbaka Gud till er planet, vi anslöt till de få som ville göra detsamma på jorden, för så länge sedan. Vi från universum övervakar det som händer på planeten jorden just nu. Att avvisa vårt bidrag gör att ni går miste om halva historien. Det är ni som ber – vi är de som gör era böner till verklighet! Så många av er ger fortfarande sin kraft till de mörka, så många att ett ingripande var nödvändigt.

Med fokus på vad som händer på marknivå, på den mentala nivån, så är det denna obalans ni har levt med hela tiden. Ni tar inte hänsyn till hela verkligheten. Ni ser det bara ur ett resultatperspektiv, och allt arbete ignoreras som läggs ner på att uppnå något resultat. Och det arbetas på många universella nivåer, och det fysiska resultatet ni ser, är helt enkelt det jordborna har valt: hur väljer de att svara på det de ser? Vilken frekvens anpassar de sig till: hög eller låg? Hur väljer de att se allt som händer? Det är många av er som förstår bitar av det som har kommit för att få allt på det fysiska planet att hända, och några har varit med och gjort det. Sharon, till exempel, arbetade med ett litet team för att rensa DUMB från negativa Utomjordingar, och för att hjälpa offren att komma undan fångenskapen. Att rensa DUMB har pågått mycket längre än ni tror. Det har pågått i decennier.

Jag: Det som är intressant att notera är att Hitlers dotter ställer upp för omval. Det går tydligen inte bra i opinionsundersökningarna. Folk, ni måste inse att när icke-Illuminati-kandidater stiger fram och människorna vaknar, kommer rätt personer att väljas.

Ashtar: Exakt. Ni är också här för att göra jobbet. Det är inte bara upp till någon annan på jorden att få det sista ordet.

Jag: Oroa dig inte, Ashtar, när TV-stationen startar så kommer alla att gå ombord. Alla kommer att rapportera från vår station, eftersom det äntligen blir hela bilden.

Ashtar: Jag märker att du suckar lite, Sharon.

Jag: Skojar du? Jag är frustrerad över de ständiga förseningarna. Jag vill få ut sanningen.

Ashtar: Och det ska du.

Jag: Jag tror att du också har en skyddande roll, för annars skulle många av dessa vita hattar ha blivi utslagna?

Ashtar: Ja, verkligen, Sharon.

Jag: Jag vet att några av dem har hotats, men de fortsätter fortfarande. Men antalet ”självmord” vi är vana att se har tydligen upphört, och de vita hattarna verkar inte ha blivit utsatta för detta konstiga fenomen, är det därför de kan ta sig an DS och fortfarande vara säkra? Det måste vara något utomjordiskt som spelas ut, eftersom den här världen är utomjordisk.

Vad hände förresten med Männen i Svart?

Ashtar: Alla tas bort från planeten.

Jag: Åh, jag saknade deras besök klockan fyra.

Ashtar: Vi talar med båda sidor. Och vi har ordnat så att er värld ska vara GESARA-kompatibel. Quantum-finanssystemet QFS) är nu igång parallellt med Fiat-systemet, som kommer att implodera vid någon punkt. Vem tror du hindrade det från att gå under för några veckor sedan? Dina vita hattar arbetar tillsammans med oss. Några av dem är också stjärnfrön och ljusarbetare och medvetna om sitt ursprung. De arbetar med oss ​​för att vi har varit i kontakt med dem länge.

Du vet att du är skyddad, Sharon, av skepp och andra säkerhetsanordningar som också gäller för dessa vita hattar. Ingen går att avvara just nu. Vi behöver alla händer på däck. Och det har vi. De är säkra.

Ljusvarelserna som har kommit till denna jord, är mycket involverade i det som just nu händer. Rådgivning, skydd, skriva avtal, varna om någon vidtar fel åtgärder, vi har varnat så många av dem om vad som kommer att hända, om de samarbetar med DS. De vänder om nu. Ni ser det. De vänder sig mot ljuset. Varför? Det är på grund av vårt inflytande. Det finns många på jorden som har haft utomjordiska besök och det fortsätter nu.

På samma sätt som ni blir hjärntvättade för att tro på berättelsen, så kan vi av Ljuset ta bort den kontrollen så att ni kan vakna. Vi brukar göra det lokalt för att uppnå lokala resultat.

Jag: Kanske en stat? Är det därför det blir elavbrott? Eftersom elen stängs av i baserna? För ni då fram era energier för att hjälpa människorna att vakna, i det området?

Ashtar: Till exempel ja. Tyvärr är jordborna i grunden kraftlösa apatiska varelser som har låtit sig kontrolleras. Detta beror på hjärntvätt. Känslan av att ingenting kan göras för att hjälpa er själva är så utbredd, så det fanns människor som vi arbetade specifikt med, vanligtvis ljusarbetare, som vi trimmade för att stiga fram och vidta åtgärder. Phil Schneider var förresten en av dem. Han betalade det ultimata priset för sina handlingar, men han satte sin prägel i era psyken. Han startade P-rörelsen. Han bad folk stå upp för sig själva, och så småningom kom människor för att höra hans föreläsningar, eftersom de var mer vakna än genomsnittet. Det är så vi uppnår resultat på den fysiska nivån.

Jag: Ja, vi fick lära oss att vi är hjälplösa. Ivo och jag måste ta en titt på det ämnet någon dag.

Ashtar: Vi kommer vid något tillfälle att förklara vår roll i detta mer detaljerat. Men vet att vi är här i ett stort antal, och vi hjälper till att vända tidvattnet för planeten Jorden. Och ja, det här är en universell fråga.

När det gäller tidpunkten för händelserna, så kommer allt att ske vid bästa tidpunkt för att skapa optimala resultat. När det gäller de händelser som du tror ska komma, kommer inte att hända på sätt som du förväntar dig. Herr T kommer att återuppta sitt ordförandeskap, men inte så som du förväntar dig. Det faktum att inget har hänt hittills på det sätt du förväntat dig, bevisar detta. Anledningen till att dina förväntningar inte är korrekta, är att du inte har hela bilden, och kan heller inte ha den. Att berätta för jordens folk är samma sak som att informera fienden. Ni är fortfarande till stor del kontrollerade av dem.

Det har inte förekommit livsmedelsbrist, undantagstillstånd, internetavbrott etc. Endast i små, lokala fall, för det var lättare att hantera. Ta varje dag som den kommer och tacka för de underverk ni ser framför er. Er värld förändras, för det goda.

Jag: Jag hade en intuition, Ashtar. Det sades att omröstningen måste bli stulen och att herr T var tvungen att gå iväg, för utan denna konflikt för att stärka våra sinnen, hade vi förblivit mer eller mindre likgiltiga för de vid makten, och många skulle ha fortsatt följa det de hade bestämde för dem. Herr T gick iväg så att människor skulle bli upprörda, arga och till och med kränkta över behandlingen av dem, stämmer det? De måste bli visade och det kommer att fortsätta.

Ashtar: Ja. Det var nödvändig. Hela processen kommer att skaka många ur sömnen för att lära dem att ta tillbaka ansvaret för sina egna liv. De kommer att sluta arbeta för regeringen och istället börja arbeta med regeringen. Som vi har sagt så krävs ert deltagande i detta. Det är därför händelser inte kommer så som du förväntar dig: du tar inte fullt ansvar ännu, och du förväntar dig fortfarande att saker ska göras åt dig. Det här är din övergångsperiod.

Jag: Tack för det. Så det är förmodligen det Gen F och Kraken-damen menar, när de säger ”Bli involverade.” Det är vad de ber människorna om, för framtida regeringar kommer att kräva att folket är mer aktivt i beslutsfattandet. Det handlar om att stärka folket igen. Halleluja.

Det här handlar inte om att bli räddade. Det här handlar inte om att bli offrade. Det handlar inte om att göra saker åt er. Det här handlar om att ge er mer kraft. Ja, en Blå Stråle skulle fatta det och jag gjorde det. Att välja att varje dag stå i sin kraft, avgör mycket just nu. Gud försöker säga till er: ”Stå upp för er själva!”

Ashtar: Händelser kommer att utvecklas som kräver er uppmärksamhet. Välj klokt och frukta inte.

Tack Sharon. Vi talas vid snart igen.

Adonaj

Ashtar

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...