Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 15 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 15 mars 2021

 

How Our Universe Works & How to Align with It ∞The 9D Arcturian Council

 

Hur Vårt Universum Fungerar och Hur Man Anpassar sig till Det ∞ Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi har en förståelse för hur detta vårt universum fungerar, och det är det som gör att vi kan vara så väldigt positiva när det gäller er alla på Jorden och vad som händer. Vi vet att universum alltid expanderar på grund av vad ni går igenom där på Jorden som är obehagligt och vad ni genomlider som är hemskt. Ni skapar nya verkligheter. Ni lägger till detta till det redan rikliga och oändliga universum, för ni söker ett bättre liv för er själva, era familjemedlemmar och hela mänskligheten.

De av er som vill ha ett bättre liv för alla människor gör det mesta skapandet. Ni orsakar mest expansion, och ni är också villiga att ge den hjälp som behövs för att få andra att öppna sig och bli mer av vad de verkligen är. När ni tror på något, när ni har en anledning, när ni känner att ert liv handlar om att tjäna andra, agerar ni för Källans räkning och ni agerar för detta universums räkning, vilket är en aspekt av Källan.

Vårt universum och Källan vill båda expandera, och de vill båda känna sig själva mer fullständiga och kompletta. De av er som är vakna anpassar sig efter dessa önskningar eftersom det är vad ni vill ha mer av i er upplevelse. Och eftersom ni inte ser er som separata från någon annan, anpassar ni er också till den sanning som detta universum och Källan handlar om.

Källan och vårt universum handlar om inkludering; de vet att vi alla har det bättre som helhet om vi arbetar tillsammans, hjälper varandra, och de vet också att alla försök till separation och segregering är en omöjlig bedrift. Det kan inte göras, men människor på Jorden försöker fortfarande, och ibland måste ni bara låta dem tröttna så att de så småningom kan inse meningslösheten i det de har önskat så länge.

Det är något annat som ni vill ha gemensamt med Källan och vårt universum; ni vill ha tålamod och också kunna lita på att veta att alla kommer att återvända till flocken så småningom. Alla kommer att komma hem till Källan eftersom det inte finns någon annanstans att gå. Om ni vill känna er i flödet med detta vackra universum, låt er själva känna något. Låt er själva önska något; låt er själva föreställa er hur det skulle vara att uppleva er som det som Källan är … allsmäktig, allälskande och allomfattande hela tiden. Och låt det du skapar i dessa ögonblick komma till dig. Det är så du lever i linje med källan och i linje med universum, och det är så du lever lyckligt för alltid.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...