Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 18 april, 2020

Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 18 april, 2020

 

Jag är Ashtar Sheran, Mästare av detta Universum, här för att vara till tjänst för er.

Ja, ni befinner er i tider med stor förändring. Fram till nu hade sanningen om aktiviteter som hade genomförts för att förbereda er värld för dess nya inkarnation som Eden, hållits borta från er åsyn. Nu kräver vi ert deltagande i större antal eftersom de ändringar som ska göras påverkar ert dagliga liv.

De som har varit vakna och medvetna i flera år har varit förberedda på nyheterna som bokstavligen kommer upp till ytan nu, och ni i tur och ordning är där för att hjälpa till att övertyga de andra som inte tror på denna nyhet, att det i själva verket är sant. Allt läggs ihop. Det är meningsfullt, det är logiskt, det är rimligt att se bevisen som har dykt upp, även i små mängder, och skapa en större bild utifrån den.

Vi har läckt, om ni vill kalla det, denna information till Ljuskrafterna här på ytan – och med det menar jag – det nya kommunikationssystemet som kommer att ta över etablerad media så småningom för att ge de verkliga nyheterna till resten av världen. Vi har tränat er, vi har sett er när ni modigt tog emot krafterna som försökte förtrycka er, vi har sett er öka ert antal när ni delade Sanningen med världen. Ni har kämpat för ljuset, för att Sanningen ska avslöjas för er planet, söka ledtrådar och detaljer, prata med informationsgivare som arbetar med de klassificerade projekten som ni behöver veta om. Er grupp gräver för att avslöja hemligheterna som hålls från er och på så sätt förändrar ni era omständigheter på er planet. Genom att tillhandahålla denna information till andra, tillåter ni dem också att hålla det Sanningens ljus med er.

Och nu, en efter en, ökar antalet dagligen när ljuset tänds i sinnet hos dem som börjar ifrågasätta sin verklighet.

Ni skapar ett mänskligt nät av sanning och ljus. Detta rutnät lyser redan starkt.

Er verklighet förändras. Det ni kallade ”normalt” tidigare tillhör nu det förgångna. Ni måste vara beredd att omfamna förändring eftersom det är vad er värld för närvarande är omsluten av.

Bekvämligheten som ni visste om i det förflutna kommer att tas bort, släppas tillbaka till er och sedan kanske tas bort igen. Friheten, som ni definierar den, kommer att förändras. Händelser kommer att inträffa, ibland stora, ibland små händelser, som kommer att ändra era liv och förändra era verkligheter.

9/11 var den första av dessa. Människor började ifrågasätta sundheten i människornas livsstil när de trodde på vad de såg på tv och insåg att deras liv kunde avslutas på några sekunder och att de delar sin värld med andra som inte ärade livet som de gjorde. Skådespelarna som skildrade flygplanskaparna på 9/11 var i själva verket skildringar av er sanna verklighet – de skildrade Illuminati för dem på er planet. Energier var sådana på den tiden som möjliggjorde ett massuppvaknande och det hände verkligen. Några av er är här med denna rörelse nu.

9/11 slet bort säkerhetsfilten som så många människor bodde under i den västra världen. Många har aldrig levt genom ett angrepp på deras gräsmatta och kastades in i sanningen om er nuvarande verklighet över en natt. Naturligtvis gjordes denna handling av er ”Djupa stat” och målet med det var inte att störa er så mycket som det var att skicka ett meddelande till dagens vita hattar, som förlorade sina liv i sitt försök att befria er från detta förtryck. Och så fortsatte vi med nya medlemmar som gick in där de som dog hade lämnat möjlighet. Vi växte i antal, och nu har vi presidentskapet och högre maktnivåer.

Nu är det dags för folket att gå med oss ​​och att gå in i deras kraft också och dessa kommande händelser kommer att vara möjligheter för er att stiga upp till Händelsen.

Förändring är inte alltid bekväm. Men ni måste väga smärtan från förändring kontra smärtan att ha kvar som ni var. Hade förändring inte redan ägt rum skulle ni ha varit i ett komprometterat tillstånd just nu. Mänskligheten på jorden har räddats, och ni arbetar nu för att fortsätta att rädda er själva. Vi ber om ert tålamod. Allt kommer att bli till det bästa för er. Vi hör era rop. Vi förstår att det finns brist på mat och andra nödvändigheter. Snälla hjälp varandra så mycket som möjligt. Det här är tillfälligt. Det finansiella systemet kommer att övergå till QFS före utgången av detta år.

Det lägre astralplanet är rensat. Allt framskrider. Vi eliminerar den utomjordiska befolkningen på er nedre jord snabbt nu. Anklagelser formuleras och gripanden pågår redan. De gör allt de kan för att dölja det för er vanliga media men passar inte för de deckare som ert team har visat sig vara.

Vi arbetar med era ledare, era företag och era finansiella anläggningar för att åstadkomma GESARA-lag och humanitärt bistånd för er alla.

Vi är här med er.

Ta tröst.

Adonai,

Ashtar

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...