Ashtar via Beatrice Madsen, 12 januari, 2019

Ashtar      via Beatrice Madsen  190112

De som vill ha kontroll över er önskar att ni aldrig får reda på vilka ni egentligen är. De är nöjda när ni ser verkligheten som endast materialistisk, då har de fått sin vilja fram. De vill inordna er i system så att era hjärnor inte kan tänka fritt. De vill komplicera det mesta så att ni är fullt upptagna med att klara av det mest enkla vardagliga. De vill förgifta er så att ni inte har tillgång till er stora energipotential, så att ni förblir sovande och kan lyda deras minsta vink.

De som inte vill er väl vill att ni ska se varandra som fiender. De vill att ni ska fokusera på varandras olikheter, inte på ett positivt sätt utan de vill att ni ska vilja att erat ego ska kämpa och strida mot de som inte är som ni. De vill att ni ska rangordna varandra och vara pyramidala i er organisation såsom de. De vill att ni ska kliva på varandra för att försöka vara bäst, störst och vackrast. Separation är deras agenda inte gemenskap och tillhörighet.

De onda krafterna vill att ni ska förakta svaghet, i andra och framför allt i er själva.

De är som mest rädda för erat ljus, och vill till varje pris att ni inte ska få tag i er egen makt och kraft. Får ni det så är ni livsfarliga för dem.

De känner nu att de håller på att förlora även om de inte vill kännas vid det. De sätter in alla resurser de någonsin har för att hålla er förslavade. De är fullkomligt desperata. Även om mörkret minskat och därmed skuggorna så är det existerande mörkret förtätat och försöker rikta in sig på att söndra, splittra, förgöra och få er att känna er övergivna.

Ljusbärare, ljusbringare, ljuskrigare och frekvenshållare var medvetna och be om hjälp av hela den ljusstab som omger dig. Det är en enorm uppgift du gör. Håll ut, vet att vi är med dig och kampen  är i full blom. Lys upp atmosfären med ditt starka själsljus. Du valde denna tid för att göra det och det är NU det händer.

Din alltid närvarande Ashtar Command, med följe.

Du gillar kanske också...