Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 4 mars 2020

Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 4 mars 2020

Sluta Attackera Andra | Ashtar Sheran via Sharon Stewart

Du kan inte sluta fred med ett krig som pågår i ditt eget sinne! – Sharon Stewart

Detta är Ashtar Sheran med ett meddelande till alla på planeten Jorden.

För att förändra er jord till ett Eden igen måste ni göra en sak, och det är att lägga ner era vapen. Det största vapnet du har är ditt eget sinne.

Jesus säger i En kurs i Mirakler att allt kommer från energin i ditt sinne. Du är regissören, du är skådespelaren och du är den lidande eller vinnaren i allt du producerar. Det du producerar genom att förarga dig över andras beteende är ett inre krig i ditt eget sinne, men eftersom alla är sammankopplade, utkämpas detta krig mellan aspekter av hela mänsklighetens sinne på jorden – du och en annan eller andra parter som du attackerar med dina tankar.

Lägg ner era vapen och skapa fred på er jord. Lär dig att inte bli arg på andra för vad de gör eftersom alla gör sin del vid varje given tid på dagen eller natten för att återbalansera er värld till en av Ljuset igen. Det verkar som en kall tröst att säga att ”alla gör sitt bästa” när deras bästa aldrig verkar vara tillräckligt bra för dig, men de gör sitt bästa. Andra gör sitt bästa för att förarga dig, för att visa dig var du behöver förändring. Förarga dig inte på de andra offren; älska dem och fortsätt arbeta för att ta bort gärningsmännen i ditt Nu.

Du har lärt dig att hantera livet felaktigt. Faktum är att livet alltid handlar om kärlek. Det är ditt missbruk av det för att hata och vara rädd som gör ditt liv svårt.

De som jagar djur åtnjuter fortfarande primära instinktiva nöjen från för länge sedan, när ert folk gjorde det, och de ska inte hatas men en attityd av förståelse ska erbjudas: de är av lägre medvetande, svarar på instinkt och så småningom kommer de att sluta jaga eftersom de inte behöver det längre.

Förstå att er värld nu består av två olika typer av människor: homo divinicus och homo sapiens och homo sapiens är dömda till utrotning när era själar utvecklas.

Att förstå, att inte attackera, är sättet att utvecklas. Andra kommer att attackera, de kommer även att attackera dig. De kommer att göra saker du inte gillar. Ha så lite att göra med dem som möjligt, omge dig själv med likasinnade andra och utvecklas tillsammans i kärlek. Förlåt dock de som gör vad du kallar fel. Inget är fel. Det är allt för kärleken av Uppstigning.

Er värld är så mörk just nu och vi kan bara ta bort så många av de mörka som ni kan hålla det motsatta Ljuset. Vi flyttar er framåt och håller borta de högre energierna som ni inte kan anpassa er till; detta är en känslig process och att förhindra en obalanserad värld från att förstöra sig själv är vår prioritering nu. Ni behöver mörkret nu för att kunna stiga upp. Utan mörka skulle det inte finnas något incitament att stiga upp i frekvens.

Lägg ner era vapen. Era sinnen som attackerar andra i meningslöshet. Förstå att det inte är mänskligt att attackera en annan människa – det är mer reptilskt, och ni har programmerats på deras sätt.

Jag älskar er som alltid,

 

Adonai

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...