Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 8 februari 2020

Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 8 februari 2020

Donald Trumps Frikännande | Ashtar Sheran via Sharon Stewart

 

Jag är Ashtar och jag har ett meddelande till de av Ljuset på Planeten Eden.

Det var jag som skämtade, Sharon, och kallade Donald Trump för den nya ”Teflon Don.” Han frikändes för alla anklagelser i deras försök till riksrättsåtal och är fri att fortsätta i sin tjänst för Ljuset.

Antingen ni tycker om honom eller inte, han är presidenten för det mest brottsligt hemsökta landet, med dess andra världsliga ledare, vilka försöker bringa er alla på knä för att vara slavar till dem. Han arbetar med ett team av människor i och utanför världen som implementerar strategier för att få er värld till GESARA-överensstämmelse, de Vita Hattarna eller Alliansen som de ofta kallas.

Striden står mellan Ljuset och mörkret. Genom att stödja ditt politiska parti, stärker du den mörka regimens tvåpartisystem. Denna strid har bedrivits i andra delar av denna galax i många tusen år, så detta är inte ett lokaliserat krig och har inget att göra med er politik. Era politiska system är helt enkelt ett medel att kontrollera er och denna kontroll stoppas nu.

Er värld genomgår djupgående förändringar just nu när den äntligen ser Ljuset som har blivit dolt från er av de patologiska härskarna på er planet, under så lång tid. Den nya ryska regeringen är bevis på detta. BREXIT är bevis på detta. Och Trumps frikännande är bevis på detta. De mörka, Kabalen, förlorar makten över er!

Ljuset har aldrig lämnat er sida och har hjälpt er när ni återinkarnerades gång på gång till djupet av fördärvlighet, elände och lidande. Vi hörde era rop och vi har arbetat tillsammans med er för att befria er planet från det mörka hotet som nu förlorar makten. Solen är vid horisonten och visar sitt nya jag för er, så att ni kan glädjas över de nya tider som kommer till planeten Eden.

Ni är i början. Detta är bara början. Var tålmodiga. Er planet och ert folk släpper de mörka energierna som de har hållit och reinkarnerat in i gång på gång och detta kommer att skapa viss galenskap och kaos. Vi ser detta i nyheterna när folk gör uppror för sin frihet. Vi ser det i vädret när era fångvaktare försöker förstöra er och vad som finns kvar av ert civiliserade sätt för att sätta deras onda agenda i högsta läge.

Ljuset har vunnit. Vet det i era hjärtan. Det är inte upp till en människa att förändra er värld – det är upp till er alla. Det är därför ni inkarnerade vid denna tid av stor förändring – för att hjälpa till vid Gaias uppstigning. För att börja återlämna er planet till det Eden den en gång var. Vet att det inte bara är upp till presidenten eller era andra ledare – det är upp till dig. Fokusera på att göra ditt dagliga arbete och vet att varje frisläppande av negativitet är ett bidrag till det växande ljuset på din planet. Det är en gruppinsats, inte bara era Vita Hattars uppgift.

Vi har mer på lager för era världsledare. Var beredda på många chocker men några välkomna förändringar.

Var i frid.

Adonai

Ashtar

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...