Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 9 februari 2020

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 

9 februari 2020

 

http://blossomgoodchild.com/9th-february/

Tjena Killar. Avsätter lite tid för att hänga med er, hoppas ni är hemma och redo för en pratstund?

Välkommen till dig och välkommen till Alla. Även till de som inte vet någonting om oss, för vi skickar fortfarande välkomnande Kärleksfulla tankar till dem, och som vi säger, det vi har för avsikt att hjälpa till med … finns ‘där ute’, och energin når dem oavsett om de är medvetna om det eller inte, eller om de vill ha den eller inte.

Detta inkräktar inte på den fria viljan. Det skapar möjligheter vid deras tröskel om de väljer att öppna dörren.

Lägg det på minnet om ni vill, Kära Ni. ALLA goda tankar, ALLA vänliga avsikter, ALLT som skickas ut till ALLA som är för det allra bästa för ALLA … är aldrig förgäves. Ibland kan det kännas som om väldigt lite av dessa “tankar av godhet” når sin destination. Så är det inte. Destinationen nås alltid, men faktum kvarstår med att det alltid finns ett val, om huruvida dessa Energier av Kärlek tas in vid tidpunkten, eller helt enkelt lämnas “dinglande”, tills mottagaren är redo att acceptera och verkligen ta emot.

Det är intressant, eftersom jag trodde att om man skickade ut Kärleksfulla tankar till någon i nöd, oavsett vad, så skulle det göra skillnad.

Det gör de. Även när de “bara hänger och väntar på att bli mottagna”, så engagerar de sig i en dans med … vi skulle säga … “de yttre energierna” hos den själen eller omständigheten, och knuffar bort bit för bit för att kunna tränga igenom. Det är snarare som att slå ner en tegelvägg … eller hamra bort … det försvagar strukturen och plötsligt, precis när man känner att det är en meningslöst, rasar väggen ner.

Kära Ni. Känn aldrig att era tankar för någon annan eller för Helheten (för det är En och samma) faller på stenig mark. Har ni inte sett blommor växa upp genom asfalt?

Varje God tanke, varje God avsikt är ALDRIG bortslösad. För inom dessa “böneformer” finns det “koder” som healar på andra nivåer.

Vi skulle vilja beskriva det här på ett barnsligt sätt. Om ni skulle skicka tankar genom etern till någon långt borta … men för att komma dit så måste dessa tankar resa över land och hav … föreställ er hur många själar, fåglar, blommor, träd, grässtrån, regndroppar och stora oceaner de måste de “passera”, för att komma dit. Så det ni kanske föreställer er vara en vänlig gest med en Kärleksfull tanke till någon långt borta, faktiskt visar sig vara ett stort healande projekt, när er Kärlek passerar alla dessa Levande Energier på väg till mottagaren.

Underskatta inte de steg ni tar. Underskatta inte de tankeprocesser som är till det allra bästa för ALLA. KRAFTEN i era tankar med Goda avsikter är långt, långt, långt bortom det ni kan föreställa er. Eftersom era föreställningar har hindrats och begränsats över tid, så “tror” ni att era “healingförmågor” är väldigt begränsade … eller att det bara till fullo kan utföras av Gurus som sitter på en bergstopp.

Tänk längre, Kära Själar.

Töj ut era begränsningar. Tror ALDRIG MER att bara när ni blir en riktigt, riktigt, riktigt God person, att ni kanske då kan heala ett smärtande finger, och känna er Välsignade för att ni kunnat göra det, och ha en sådan gåva.

MED RESPEKT … STÅ INTE DÄR OCH VÄNTA PÅ ATT BLI NÅGON/ NÅGOT NI REDAN ÄR!

Sluta vackla hit och dit. Erkänn SANNINGEN … PRECIS NU!

DESSA HEALANDE KRAFTER, DESSA KRAFTER MED ATT “RESA UTAN FORDON”, DESSA KRAFTER SOM ÖVERTRÄFFAR DEN SKICKLIGASTE TROLLKARL NI KAN FÖRESTÄLLA ER … FINNS INOM ER. INOM ER ALLA.

De är en del av era egenskaper. De ska inte förtjänas genom att vara en God Människa.

Alla ni är Goda Mänskliga Varelser. Hos varenda en … finns Godhet … i hjärtat  För var och en kommer från Gud Själv.

Ni är medvetna och mår dåligt över handlingarna, från de som tror att de härskar på er Planet.

Tror? Gör de inte det då?

Nej. De bara “tror” att de gör det …

Fast det vi tror att vi är, blir så.

Exakt. Så om ni tänker och tror att er Planet drivs av de med Mindre Ljus, då blir det så.

Ändå så är det så, eller hur?

För att ni tror det. Ändra er tro!

Det är nu jag blir förvirrad, förstår ni. Det är mer än uppenbart för oss att de med Mindre Ljus styr showen … har ni inte själva sagt det ?

Jo, det har vi. Fast de styr showen för att de är övertygade om det.

Därför att det är sant???!

För man har trott att det är så.

Om var och en som är medveten om detta, ändrade sin inställning … ändrade sitt vetande … ändrade sin övertygelse till något annat … säg att ni vände era tankar och TRODDE att er planet styrs av Gyllene Ljusänglar för det Högsta Goda för alla … om alla gjorde det … så skulle Energiflödet från det bli er Sanning.

Vad ni än väljer att tänka … när ni tänker på det och fokuserar på det tillräckligt länge, så kommer det bli er verklighet … Det är så.

Skulle ni ändå säga, att det måste vara en viss andel av befolkningen som göra detta, för att få det att hända?

Vi svarar både ja och nej på det.

För du förstår, Blossom … och snälla ta inte illa vid dig … var och en av er … varje själ vistas i sin egen värld.

Lämnar scenen till vänster! … och … faller rakt ner i kaninhålet! Snälla fortsätt, så fortsätter jag att hålla jämna steg. Jag förstår bara inte hur det kan vara så, eftersom alla andra jag känner också finns i min värld.

Och du finns i deras! Men ändå … så styr du showen i slutändan. Du dirigerar orkestern. Du drar i trådarna. Du skriver manuset, designar kostymerna, bestämmer vilken roll du ska spela och vilken roll de som agerar vid din sida också kommer att spela. Ditt eget lilla mästerverk … visas upp …

För vem att titta på?

Du Själv. Bara du själv. Eftersom alla andra har sin egen show.

Ändå finns jag säkert i deras show, och hur kan det vara så när jag redan finns i min egen? Jag kan inte vara i alla dessa drama på samma gång … om jag är upptagen med att producera mitt eget.

Jo, det kan du och du är det. För du återspeglar det de behöver för att vara … i deras show.

En återspegling av vad? Mig själv?

Ja. Om du skulle titta i en spegelsal, så skulle du se många spegelbilder av dig själv. Många “produktioner” av dig men ändå, så står du där och tittar i en enda spegel.

Nu förlorar ni mig … ni vet att ni förlorar mig, eller hur?

Stanna kvar med oss ​​och tillåt oss flöda …

Med tanke på att jag befinner mig i mitt mänskliga sinne/ hjärna, så blir detta för mycket för mitt huvud, för jag kan inte följa vart det leder.

Älskade Blossom. Här kommer “the Biggie” som du skulle säga. Du spelar en roll av dig själv och vem den personen är … är den du väljer att vara i ett givet ögonblick av erfarenheten/ experimentet. Allt du ser och projicerar är din egen teater, som vi sagt. Själarna du valt ut för att spela sina roller i din film, är där för att tjäna dig, så att du kan lära känna dig själv.

Men vad gör de i min film, när de borde vara i sin egen?

De hjälper dig. De finns i din film såväl som i sin egen … för varje “film” är en film inom en film, inom en film, inom en film.

Ett ögonblick snälla, medan jag sopar upp hjärnan från golvet! Detta är verkligen ytterligare en av de pratstunder som fort tar oss ingenstans, och man undrar till och med varför vi började. Jag vet allvarligt talat inte om det är någon mening att fortsätta, jag är helt vilsen i kaninhålet och inte en morot i sikte!

Men, Älskade Blossom … frön har såtts…

Fast, med respekt … varför förvirra oss ännu mer?

För att ni är redo.

Men vad är poängen? Jag är tillräckligt förvirrad bara av att försöka komma igenom dagarna, utan att behöva tänka på detta … och jag är ganska säker på att jag inte kommer att kunna föreläsa om det, ens när jag är tvåhundratio år … för jag kommer FORTFARANDE inte att förstå.

Fast, Blossom … Du vet om allt. Du kan inte förstå det … ur perspektivet av det liv du lever.

Har vi inte bara nu slösat bort en timme?

Kunskap är aldrig bortkastad. Ingenting är någonsin bortkastat.

Om det inte är meningsfullt för dig, så är det bortkastat. Jag tillbringade fyra timmar under en bilresa, och försökte verkligen förstå vilka politiska partier som stod för vad, bara för att jag kände mig så okunnig. Vi kunde lika gärna ha tillbringat de fyra timmarna med att prata om äventyren hos Noddy och Big Ears, för inte en enda sak sjönk in … bortkastad tid.

Nej … bara en annan upplevelse som gör dig till den du är. Kanske borde vi avsluta detta …

Lämna dörren vidöppen?

Fast … om vi ändå hade fått möjlighet att avsluta meningen …

Hoppsan!

Vi skulle vilja säga till ALLA OCH ENVAR som kommer från den djupaste platsen av Kärlek … att huvudpunkten i denna konversation, var att upprepa att DU DRIVER DIN EGEN SHOW! Oavsett om du tror att du gör det eller inte … oavsett om du gillar det eller inte … oavsett om du håller med eller inte … så är det bäst att ta på dig din vackraste utstyrsel, för inte bara att showen måste fortsätta … det är ändå DEN STÖRSTA SHOWEN PÅ JORDEN som är på väg att Blomstra FRÅN ER ALLA!

Ridå upp … Tänd Strålkastarna … vi har inget att träffa förutom höjderna! (som låten går). Inte säker på vad allt det här handlade om i dag, eller faktiskt, hur användbart det kan vara … det är som det är. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Maggan

You may also like...