Ashtar talar för den Galaktiska Ljusfederationen via Kerstin Sisilla, 6 juli, 2019

Galaktiska Federationen genom Ashtar 6 juli 2019
Hej Vänner. Befälhavare Ashtar här. Vi är nära er, vi följer händelserna på planeten Gaia med stor spänning och förtjusning. Det som ska ske och även är förutspått att ske det sker nu. Ni låter det ske, ni stödjer händelsernas förlopp genom ert sätt att vara. Ni ÄR och flyter med i energierna utan att tänka. Vi är tacksamma för det, eftersom ert varande i nuet tillåter allt att öppnas. När alla sanningar kommer till ytan kan det innebära rädsla för det okända (bortglömda) hos de som ännu sover. Men ni ljuskrigare och ljusbärare som lämnat rädslan och längtar efter förändring ni klarar att stå starka i stormens öga. Tillsammans är ni starka, ni är målinriktade och ni vet att ni är på väg hem igen eftersom ni börjar minnas.
Många av er besöker oss på skeppen både nu och då, trots att ni inte alltid minns det efteråt. Ni känner av och ni känner igen våra energier. Ni förstår att vårt utseende inte spelar någon roll, trots att en del av oss inte alls liknar er jordemänniskor. En del av er har tidigare haft obehagliga möten med utomjordingar, men nu minns ni att det är innandömet som räknas, inte utseendet. Även de av oss som, enligt er, ser ut som bönsyrsor, håriga apmänniskor, blå jättar eller vilka former de än valt att framträda i kan utstråla Guds godhet och kärlek, har ni förstått. Det glädjer oss mycket, eftersom det även betyder att ni lättare accepterar de olika raser, hudfärger och andra olikheter som finns jorden över. Alla har vi samma värde i Guds ögon, både på Jorden och i Universum.
Vi börjar öppet ta kontakt med en del av er, de som är mogna och öppna för det. För så är det, ni som har öppnat era ögon för att se, ni ser oss. Och ni som söker kontakt med oss med ett öppet hjärta ni kan nu erhålla den kontakten, direkt eller indirekt, vilket som passar omständigheterna. När vår närvaro och existens blir allmänt känd av den stora massan, då kan vi återknyta kontakten med er alla och arbeta tillsammans på ett mer allmänt plan. Den tiden kommer, var så säkra, inom en inte alltför avlägsen framtid.
Vi längtar efter denna återförening liksom vi vet att så många av er, Kära Bröder och Systrar, gör det. Vi beundrar er och älskar er alla Kära Vänner.
Galaktiska Federationen genom Ashtar, allas er Broder och Vän.

 


Du gillar kanske också...