Ashtar via Susan Leland, 23:e augusti

images
Ashtar On The Road Telefonkonferens – 23:e augusti, 2016

“Hälsningar, älskade familj! Det kan kännas som om även om ni springer, känns den delen “som är på vattenytan”* inte helt oriktig, eftersom detta är magiska, alkemiska tider. Det är riktigt, föränderliga tider, omvälvande tider. NI transformeras och Hela Jorden, under, på och ovanför!

“Och så här ser det ut: Om ni skulle ta en bild på er i en berg-och dalbana – och ni vet hur en berg-och dalbana fungerar – ni åker upp och sedan ner, och sedan kommer ni till botten med den lilla dalen och då börjar ni åka upp igen. Och så har det varit på planeten Jorden, ända sedan ni ursprungligen kom dit, eftersom den utformades för att hålla er förslavade i den tredje dimensionen. Men varför stanna kvar alls, varför alls komma tillbaka, såvida det inte finns ett löfte om toppar – och inte bara dalar?

“Och ändå, med er visdom, har ni samarbetat, skapat och förbundit er att uppleva dalar, vid olika tidpunkter under er livstid, så att ni kan stiga igen – åka upp igen, lyftas upp igen! Och ni har alltid gjort det, när ni äntligen har lämnat era kroppar bakom er, och ni avslutade varje enskild livstid.

“Ja, välkommen till den Nya Dimensionen! Välkommen till den Gyllene Tiden och Uppstigningens Väg, eftersom era berg-och dalbanor förändras alkemiskt, så att säga. Tänk så här – Tänk först av allt, och det är där ni är just nu – att dalarna uppstår mer och mer sällan. Och även om det kan verka som om i världen omkring er, är de så låga som de aldrig tidigare varit – och faktum är att för vissa av er, kan det verka som om de är ännu lägre – men i verkligheten sker det ett upplyftande även i de lägsta dalarna, och samtidigt blir topparna högre och högre!!! Dalarna kommer längre och längre ifrån varandra, medan topparna blir högre och högre, och – nu börjar det riktigt roliga, så ta till er denna vision – ni kommer in i den Gyllene Tiden och dalarna kommer bokstavligen att vara ute ur bilden för gott!!!

“Nu säger jag inte, att från och med nu kommer det inte att finnas några fler dalar eller dippar nedåt i berg-och dalbanan. Jag säger bara att ta hand om era egna liv, er själva, er livsstil, och ni kommer alla att få det någon gång, på ett eller annat sätt – NI sitter i förarsätet nu! Just det – ni är mästare av era egna berg-och dalbanor, och ni kan bestämma själva, om ni vill ha någon mer av dessa verkligt extrema dalar, eller om ni bara vill komma ut på Motorvägen och förbli där!

“Detta är ytterligare ett sätt att beskriva för er den process som pågår just nu, och som hjälper er mycket. Och den stöds av de inkommande energierna, och av mänsklighetens medvetande och ni själva som individer, och genom det ökande antalet sanna Ljusarbetare som förstår detta, och de sätter sig i förarsätet med – låt oss säga – Ljusets hastighet! Detta beror på att ni förvandlas till vågorna av vad jag och andra kallar det, tillbakablickar på era liv.

“En tillbakablick på livet, är något som normalt sker när ni lämnar er kropp. Ni kommer in i Ljuset och då har ni möjlighet att titta på det liv ni just lämnat. Ni kan se var lärdomarna varit, och ni kan se varför ni gjorde det ena eller det andra, och ni blir befriade från allt utom Frid och Glädje, och får all den Kärlek som finns där för er, i Ljuset! Och då, om ni väljer att göra detta som ett sätt att komma Hem till Ljuset, behöver ni inte att komma tillbaka hit, och göra det igen – om ni inte vill.

“Ni kan också välja Uppstigning. Och det är därför jag talar om en tillbakablick på livet, medan ni fortfarande befinner er i era fysiska kroppar, för det är vad ni har genomgått. Men ni har fortfarande en bit kvar innan det är klart – inte lika mycket som när ni började, eftersom ni tar er till en plats där ni är mer och mer på topparna i berg-och dalbanan, tar kontroll över och tar er upp till allt högre nivåer av dimensionalitet!!! Så ni tar er bara uppåt, med en eller annan tillfällig dipp. Dipparna blir mer extrema om ni hamnar i känslomässig eller psykisk stress angående världen omkring er.

“Och just nu kommer jag att berätta om att världen är mycket fokuserade på pengar. Och som ni vet, ungefär 99,5 procent av er tittar på pengar, från vad man kan kalla “undersidan” eller dalen eller dippen av berg-och dalbanan. Med andra ord, ni skulle vilja ha mer och ni ser er i detta läge som att ni inte har tillräckligt. Men – vänta en minut – detta kallas “brist” och ni vet att det är ett tillstånd ni inte vill vara i, så om ni vill ha ett överflöd av finansiella medel, eller healing, eller vad som helst, stanna kvar på berg-och dalbanan!

“Nu låter det väldigt enkelt, och jag är säker på att ni nu har fångat visionen, och att ni har några bilder i ert sinne och i ert energifält, av hur det verkar. En alkemisk transformerande transmutation sker över hela världen, och inom er, så att er berg-och dalbana bara fortsätter att klättra högre och högre, och ni med den, eftersom ni alla har gett er tillåtelse till det! Det är bara det att ni ibland inte är riktigt säkra på hur ni ska hantera den!!!

“Vi är här för att samarbeta med er för just det. Jag, Ashtar, Mentorerna och alla Varelser av Kärleksljuset i hela universum är här – miljoner, biljoner i skeppen. Det är sant – och biljoner fler i sina Merkabas av Kärleksljus!

“Och även om ni tycker att ni inte kan se så många oss, var säkra på att vi är här och vi är med er! Ni förstår, vi har detta medvetande som är Enigheten av oss alla – ni ingår, var och en av er!!! Och det är därför jag är så förtjust i att säga, “Vi är här, vi är där, vi är överallt!” Jag älskar det citatet,** förstår ni. Och det är sant.

“Och så är vi är här för att ni har kallat på oss, eftersom ni har gett oss tillåtelse att vara med er på denna resa, och ge er era egna individuella berg-och dalbanor – eller att hjälpa er att få dem – eftersom ni nu har kommit upp så högt att ni verkligen måste bli fullvärdiga deltagare, eller åtminstone 50/50- förare, om inte mer!!! Och det är därför alla dessa fantastiska saker händer i er värld!

“Återigen, vi förstår – att en del av det inte kan vara så underbart, och särskilt för de av er som är mitt i situationer av livets Tillbakablick. Vi vet att det inte är lätt. Allt vi kan lova er är att det finns en högre plats för er att komma till, och vi är här för att hjälpa er med det, på många sätt! Fast det är upp till var och en av er att hitta vägen, eller era vägar, för att göra det – i Frid, denna underbara Frid, den Stora Friden -! Som min broder Francis sa, ‘Den Frid som övergår allt förstånd ”

“Ni behöver inte förstå det – ni behöver bara ta in det och LEVA DET! Det är inte en vetenskaplig övning, utan mer en andlig öppning av tillåtande och uppvaknande – TOTALT! Berg-och dalbanan som går uppåt, är en stor analogi! Allt det betyder är, att ni för in mer och mer kärleksenergi, beslutar mer och mer, stärker er själva med mer Kärleksljus, och tar er till den plats där ni inte längre har dippar och dalar, och de låga områden, som ni kanske inte känner av hela tiden, men som finns runt omkring er, i en stor del av världen.

“Så nästa steg är, naturligtvis, att hjälpa andra, oavsett om det är en speciell situation eller bara i största allmänhet. Kanske människor som ni känner påverkas mycket mycket av nedslående nyhetsartiklar, som handlar om dem som kämpar så hårt för att klara sig. Och det finns ett element av rädsla som är så stark, eftersom människorna som ger ut dessa meddelanden, själva känner sig rädda. De känner verklig rädsla! Och rädslan de sänder ut, är en rädsla för sin egen förlust av kontroll, för att alla deras program är på väg att dö. Och naturligtvis, vet ni att en del av detta program är Artificiell Intelligens (A.I.). A.I. ger inte upp i första taget. A.I. är den sista att ge upp – och därför är det som det är!

“Och då, vad kan en Ljusarbetare göra? Vad kan Hjärtat hos en individ göra – och jag säger, att Kuraget i Hjärtat – ger hopp, eller ska vi säga, visar Sanningen om det Jorden är på väg till? Det är Kärlekens Ljus! Kärleken tar hand om allt. Kärleken är svaret på allt, och Kärleken är den verkliga Sanningen i Universum, och den Högsta Kraften!!!

“Och när ni återvänder till Kärleken, stiger ni bara Högre och Högre till dess Ljus. Och det finns ingen botten! Ni kan skicka så mycket Kärleksljus ni vill till dem som finns i det jag bruka kalla, “läckande båtar,”*** eftersom deras båtar är så fulla av hål, att de sjunker snabbt. Och det är ytterligare en möjlighet för er berg-och dalbana att stiga högre och högre, när ni delar med er av ert Kärleksljus!

“Ni kan använda Kärleksljuset, var och en av er! Och det kommer en dag då ni kommer att få möjlighet att se dem som har skapat så mycket oro, så mycket olycka, så mycket grymhet för alla på planeten jorden – det kommer en dag då de kommer att lämna scenen. Känn glädjen då luften helt befrias från dessa energier, och Glädjen som kommer in i ert nu-ögonblick, skicka kärlek till dem och tacka dem, eftersom det kommer att hjälpa dem att acceptera att deras dagar är över!

“Jag säger inte att alla kommer att vilja. Det finns några som inte kommer att göra det, men en stor del av dem tittar på allt detta ljus. De ser att fler och fler av er “bryter igenom.” Om ni vill så kan ni se det så här, se er stiga uppåt och uppåt och uppåt på er berg-och dalbana, som sedan bryter igenom molnen, och där finns en sol och den vackra himlen! Och på natten ser ni bara stjärnor, eftersom det inte finns fler moln från skapelser av de mörka hattarna hängande över er, eller var som helst på planeten jorden!

“Ta er till den platsen, Älskade Ni! Ni är Högt upp och det finns inga mer dalar för er. Det finns bara Kärlek, Glädje och denna Frid – och översätt det sedan med era egna ord av Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet, och skicka ut det till alla som använder de gamla programmen – och speciellt till dem som har programmerat in dem, och berätta att allt inte bara ska bli bra i det egna Riket, utan att det gäller i deras också!

“I detta, att ni är med oss i det här Stödet till alla på planeten jorden och, mycket viktigt – det är det viktigaste för er, för var och en av er – Stödet till er själva! Det finns inte ord för hur älskade ni är för att ni är här, och är en del av denna Ashtar On The Road-Familj, för att vara tillsammans i partnerskapet för Enigheten, och för era uppdrag i Kärlekens Ljus, i den Gyllene Tiden och därefter era egna uppstigningar och hemkomsten – där det bara finns Ljus, bara Kärlek, där ni redan är som vi ser det!!! Ni strålar ert ljus så klart, och ansluter mer och mer inom er själva till alla era energifält, så att vi faktiskt även ser era fysiska själv skina, med bländande klart ljus och är med oss i vår Ashtar On The Road-Familj!!!

“Så tack, Älskade Ni, för att ni är här med oss, för att ni är med i detta, och som ni vet, jag är redo att komma i kontakt med alla er, som önska få ett individuellt samtal med mig. ****

Och så är det. Salut! “

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

* Referring to Ashtar`s chosen theme song, which he calls Come The New Jerusalem: http://www.youtube.com/watch?v=cv-0mmVnxPA

** From The Scarlet Pimpernel, by Emma Orczy

*** Ashtar now calls them the “dark hats”

**** (See article below) http://www.ashtarontheroad.com/discussions-with-ashtar.html

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-your-magical-roller-coaster-ride.html

Transcription by Marta.


Given through Susan Leland, August 23, 2016. www.AshtarontheRoad.com


© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

You may also like...