ASHTAR via Beatrice Madsen, December 6th, 2020

ASHTAR via Beatrice Madsen 2020-12-06

Kära ni medarbetare! Vi sänder en stråle av ljus till er och vill säga; var starka, var orädda, var optimistiska.

Vi vet och vi förstår att det känns som att ni famlar i blindo med ert ljus, att ni försöker lysa upp en så mörk värld. Jag vill säga er att det är också just vad ni gör, på erat plan. Vi finns omkring er hela tiden men på det jordiska plan där ni befinner er är det NI som lyser upp och anger tonen. Det är NI som bringar ljus i Moder Gaias dunkla natt.

NI är så oändligt viktiga, kära ni. Det finns inte ord nog från att beskriva hur viktiga ni är. Endast de mest modiga, halsstarriga, dedikerade själar valde för mycket länge sedan att vara här vid just den här brytpunkten och hjälpa till att vända hela planeten till en annan nivå. DU valde detta uppdrag, just DU, även om du inte minns det i det medvetande du har för närvarande.

Ge inte upp! Du kommer att få skörda frukterna av ditt hårda arbete även i detta liv. Vi vet att ni arbetar med blod, svett och tårar och har gjort under många, långa år, i princip hela ert liv. Redan som barn var din frekvens inne på att förändra rådande omständigheter och vi har följt dig sedan dess.
Betänk hur lätt du har att ta till dig de kanaliserade budskapen och hur lätt du känner om de är rätt för dig. Du är ett stjärnfrö och du absorberar ljuset när helst du kan. Liv efter liv har gett er karmiska prövningar och mörker som ni behöver hela och den processen går så mycket fortare nu. Tänk på de du hjälper och ska hjälpa som är så långt ifrån att kunna ta till sig dessa budskap och ljus från olika källor. De är fast i vänster hjärnhalva och de är just de som gör och ger det största motståndet nu. I ditt ljus och i din styrka så är du ett så enastående hot att man kan fråga sig hur det kan komma sig. De behöver omskapa och omstrukturera hela sitt väsen för att få kontakt med sin ande och spiritualitet. De slänger vassa argument, hånar dig och hänvisar till vetenskapen. De tycker sig befinna sig på en högre plattform intellektuellt och kan inte tänka sig något mer provocerande än dig.
Om du kan säga vad du tycker och står för och sänd dem en våg av förlåtelse och be deras själ bli väckt. Du behöver inte ha sista ordet för det räcker med din vibration, ditt ljus och ditt väsen.

Vi är så oändligt tacksamma över ert arbete och er outtröttlighet i att bidra med ljusets seger över de gamla, mörka hierarkiska mönstren som har varit rådande så länge. De som fortfarande befinner sig i det starkt dualistiska tänkandet har det så svårt med er som lyft er över det.

Så småningon kommer det bli ännu lättare för er att koppla upp er till den ”jetström” av ljus som är mera stadfäst på planeten nu. Detta sker redan nu understundom även om det mest sker omedvetet. Ju fler det är som blir väckta och vågar gå hjärtats väg desto starkare blir det flödet.
Ni ska veta att vi ärar er högt och det är inte alls av samma skäl som man ärar och ger status åt fackulteten på jordeplanet.

Ni har utvecklat en brillians, vi ser det. Denna brillians hänger ihop med ert trägna arbete på de inre planen såväl som det yttre och era väckta kristallina celler ger er en brilliant utstrålning på det eteriska planet, som är synligt för oss. Oh, så ni skimrar mina vänner och medarbetare. Diamanter och ljusbloss som skiner upp världen och har kontakt med varandra. Ni utsöndrar ljus och har ibland bara mörker att absorbera.. Men då tar ni in det och använder det i er transformator till ljus. Det är härligt att beskåda. Ljus är inte alltid att vara vän och len, det är en missuppfattning. Det kan vara att vara tydlig och konkret, jagstark och fast, också liten och sårbar att våga vara svag, det kan vara på så många sätt men ett har det gemensamt – ljuset är sanningen, ALLTID SANNINGEN.

Mörka krafter vill inte se er kristallina växt och hittar nu skyndsamt på metoder för att på cellnivå påverka er, var medvetna om det. Var aktsamma och försiktiga när de gäller deras innovativa metoder. De har också så bråttom för deras tid håller på att rinna ut. Var medveten om att det är inte så bråttom som de vill påskina, – deras dystopiska världsframtid handlar om dem själv och ingen annan.

Stäng av TV.n när den dundrar alltför negativt. Lämna läsandet och ägna dig åt skön musik, vandra i naturen eller ta ett vederkvickande bad. När dina medmänniskor mässar de mörka oroligheterna så slå dövörat till, lyssna men ändå inte. Vänd dig till din inre källa och ditt inre ljus och se den mest ljuvliga lilla ängeln i din hand.

På återseende, ASHTAR.

Du gillar kanske också...