JFK via Losha, 5 december, 2020

Ett inspirationsmeddelande från JFK!

5 december 2020

Hälsningar, mina vackra Patrioter!

För att använda ett av dina uttryck… wow, vad det händer mycket just nu! … speciellt när det gäller USA:s presidentval. Vi måste alla hålla i våra hattar och vårt förnuft under dessa tumultartade tider!

Lite mer allvar … Jag trodde inte att bedrägeriet och förräderiet kunde bli mycket värre än när jag var president … men jag hade så fel! Jag kan inte ens förstå de allt värre nivåer de mörka har tagit våra ”Rättsliga Processer (Due Process)” till … det är mycket nedslående att se … och jag kan se samma känslor av frustration hos många av er också.

När jag observerar allt som händer beträffande valet och alla ”trådar” kabalen drar i, får det mig att inse vad jag verkligen hade att göra med när jag var President. Jag måste säga nu att det inte är konstigt att jag mördades … för de inte kunde låta all sin långsiktiga planering (cirka 50-70 år!) avslöjas.

Jag var faktiskt nära alla deras onda planer! Det är verkligen fantastiskt och avskyvärt på en och samma gång, att förstå hur mycket manipulation, bedrägeri, mutor och olagliga aktiviteter som kabalen gjort under alla dessa år … och det är verkligen skrämmande att tänka att de helt kallt skulle kunna fortsätta på samma sätt, om inte mina Patrioter här och nu ”skakade träden” så mycket att de får alla kabaler och deras onda planer att ramla ner! Det är helt underbart att se! (stort leende!)

Jag kan inte ens med ord uttrycka hur stolt jag är över er, över att se så många patrioter som bidrar med sina egna personliga kompetensområden, med enorma och tröttsamma rättsliga ansträngningar, så att sanningen äntligen kan avslöjas. Jag blir enormt glad över att se var och en av er vakna upp på sådana sätt, att ni kan hjälpa till i detta monumentala försök att, bokstavligen, rädda Amerika!

Jag har sett några av fraserna som ni patrioter använder, och de är inspirerande och helt rätt … min favorit är den “Andra Amerikanska Revolutionen” … som fångar allt i ett nötskal, eller hur? Ja, den frasen är en mycket betydelsefull fras att använda, för den går tillbaka till tider då markägare, bönder och medborgare från alla samhällsskikt, förenades i ansträngningen att vinna tillbaka vår frihet, i vårt älskade Amerika.

Nu är vi i det ögonblicket igen … till och med mer, eftersom det den här gången verkligen innebär att vinna tillbaka existensen … er frihet! Vi kan inte låta vår entusiasm avta, inte heller vackla i vårt åtagande … för det är precis vad den mörka kabalen väntar på … nej Patrioter, till och med förväntar sig av oss!

Men jag ”känner” er alla … var och en av er … och jag vet att det inte finns någon av er, som inte är 100% engagerad i denna mycket ädla och viktiga uppgift … det kommer inte att bli något svek i vårt åtagande!

Så ja, det här är mitt ”inspirations”-tal skulle man kunna säga … Jag brukade vara ganska bra på att hålla dem, eller? (ler) Nå, jag skulle också säga nu att jag är så väldigt glad att se så många riktigt patriotiska kollegor vid rodret, för alla dessa juridiska och konstitutionella ansträngningar som pågår …

Jag tror att en del av dem verkligen matchar, kanske också överträffar, mina egna tal, med det imponerande sätt de levereras på … så väldigt patriotiska och djupgående, med förmågan att förse fler patrioter med budskap om Sanningen!

Därför kommer jag bara att fortsätta be er, mina älskade patrioter, att hålla linjen och utkämpa kampen … men kom också ihåg att älska varandra! Eftersom vi verkligen är ”Alla i det här tillsammans” … oavsett tillhörighet, hudfärg eller rang i livet … för som några av er redan sagt, så är detta mycket större än någon särskild partitillhörighet … det handlar om det Goda mot det Onda. Så enkelt är det … och det är viktigt … för OSS ALLA. Vi SKA Segra!

Vänligen vet att jag alltid lyssnar, tittar och skickar kärlek till var och en av er … nu och alltid.

Er för alltid tillgivna, Jack

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...