Ashtar via Susan Leland, 22 December 2015

images

Ashtar, via Susan Leland

22 December 2015

Ashtar On The Road, Telekonferens

 

 

Hälsningar, Älskade Familj!

Vi är i en sådan glädje! Vi är extatiska över vad vi ser på alla nivåer av ert varande! Vi ser det hela genast, så naturligtvis är det inte tid att flyga, men vi vill säga er detta, i vad vi ser i 3D tiden flödar MYCKET BRA, mycket kraftfullt!!! Och allt som ni har väntat på kommer igenom – samma sak med er som individer, naturligtvis. Märker ni inte några förändringar i era väsen dessa dagar? Är ni inte mer medvetna? Tittar ni inte efter vad ni kan kalla 3D bevis, för förändringarna som kommer?

Det finns några som förflyttar sina ansträngningar genom många dimensions nivåer – till exempel för att informera världen, och informera dem som redan vet att tiden är nu, eller hur ni skulle vilja uttrycka det, för NESARA’s officiella tillkännagivande. Det finns också några som är så kreativa med det att de beställer NESARA registreringsskyltar till sina bilar inklusive ’geni’ eller ’kreativitet’.

Och så har ni mer och mer. Till exempel fler och fler av era publiceringar som har att göra med Kärlek och Fred På Jorden, och alla de slag av Höga Vibbar, Höga Dimensionella Uttryck och egenmakt. Och det är en trend som kommer att fortsätta!!! Fler och fler människor söker efter helande typer av musik. Det är inget fel med vilken slags musik som är, om ni verkligen njuter av den och om den höjer era vibrationer. Men det finns en del musik där ute som, låt oss inse de, är ganska – hmm, låt oss bara säga att det är för de lägre nivåerna i 3D. Och den kommer att fasa ut då fler och fler människor vänder sig bort från den.

Så, å ena sidan kan vi säga att dessa saker som är disharmoniska, ur balans, och säkerligen inte har någon plats i de Högre Dimensionerna, fasar ut. Men de verkligt Glädjefulla nyheterna är, att det är på grund av att mänskligheten rör sig upp till nya dimensionella nivåer!!! Det är precis som att ni är de som ni har väntat på. Nå, så dessa Högre Nivåer där ni kan njuta av livsstilarna utan allt av de 3D illusoriska, inbillade, deprimerade, avskräckande, nedslående, och låt oss inse det ’down-in-the-dumpies’ typer av händelser och budskap som kommer till er.

Så, mitt fokus med er, Kära Familje Medlemmar, denna särskilda kallelse kommer med goda nyheter. Överallt där jag ser, ser jag vad ni kallar goda nyheter, fantastiska nyheter, underbara nyheter! Detta har varit ett år av en massa kaos, mycket Ljus som lyser på platser, som hittills varit så mörka att det bara inte fanns någon öppning för Ljuset att komma in. Nu finns det öppningar överallt. Det börjar se ut som en schweizerost, ni vet, på en Världsomfattande nivå, eftersom Ljuset kommer in överallt!!!

Och, oh ja, de mörka hattarna är väl medvetna om det. Många av dem har bytt ut sina hattar åtminstone till grå, om inte till vita! Och många fler kommer. Många har tagits bort från sin förmåga att göra något mer än vad de gör. Det är bara deras hologram, deras kloner – vad som kvarstår av klonerna eftersom vi har klarat av mycket av detta, också. Det är bara ekon av de gamla programmen och de gamla trossystem, som ni vet, de utvalda få som skulle härska, och som gått långt, långt, långt tillbaka. Det finns ingenting nytt om detta.

Och så vill jag säga till er, Älskade Familj, vi är så tacksamma för er mentalitet att döma på förhand, men det är helt enkelt ett sätt att beskriva deras aktiviteter.

Vad som är nytt, är att fler och fler då de vaknar, eftersom de hävdar sin egen gudomlighet, när de inser att de är de mycket älskade barnen i Kärleks-Ljuset av Moder/Fader Gud eller Skaparen – ingen är mer eller mindre älskad än någon annan. Det finns oändlig Kärlek till alla!!! Och alla har suveräna rättigheter, Gudomliga Rättigheter och bland dessa, naturligtvis är rätten att Älska och att bli älskad, rätten att vara Glädjefylld och Lycklig och rätten att njuta av Livsstilen av Fred, Överflöd och allt som man kan önska så, länge som det drivs av Kärlek, bara Hög Dimensionell och Villkorslös Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse, oh ja, Tacksamhet!!!

Och tills nyligen hade de inte kommit underfund med vad det verkligen betydde, eftersom de bara kommer att fortsätta att gå rakt fram ändå. Och ni vet att de gör några skandalösa saker just nu.

Men det här är likt ett barn som blir tillsagt att det måste gå och lägga sig just nu – med andra ord, lämna rummet och lämna företaget och vara tyst och allt detta, och barnet stampar i golvet på sin väg ut. Och vem vet, ni vet dagens barn kan också ha ett och annat ord som hans eller hennes föräldrar inte vill höra. Det här är vad det är, och det är över i de Högre Världarna, som jag sa, därför att det inte existerar där. Det kan inte!!! Och från det Högre Perspektivet kan vi se det hela och vi lovar er – DET ÄR ÖVER – ABSOLUT ÖVER!!!

Så det är min Glädje att vara med er alla nu, och berätta dessa saker, lägga till vad Mästarna* just har berättat för er. Och ja, det kommer många fler rapporter, men dessa rapporter kommer vara bakgrundsförklaringar till vad som är mycket synligt, på varierade nivåer i den tredje dimensionen, vilket fortfarande existerar, eller ska jag säga, det som Världen fortfarande existerar i eftersom Världen fortfarande har närvaro i 3D, för att det är där en stor del av mänsklighetens fokus är.

Så hur kunde ni inte ha närvaro i 3D? Det är därför jag har bett er att vara aktivister – Ashtar On The Road Aktivister – och stiga fram och göra dessa saker! Det är några absolut underbara idéer som kommer fram!!! Dessa kvinnor publicerar dem i sitt nyhetsbrev som de sänder ut, e-post – det är den korrekta termen.

Så är det att mer och mer händer, och det finns möjligheter, jag lovar er, för var och en av er, som vill göra någonting litet, som kunde vara mycket upplyftande för er, även fast det verkar rikta sig till någon del i tredje dimensionen. Nu är det ett stort ramaskri över Hela Världen och det har aldrig varit starkare än denna Heliga Dagars Säsong. Och vad är det man protesterar emot? Röster höjs ljudligt för Fred På Jorden!!! Ni kommer lägga märke till att Fred På Jorden är mer lugnt. Nu kan det skrikas, och jag talar högt, för jag kommer kraftfullt igenom med denna Röst!

Ni vet, jag kommer att gå från ämnet, bara en minut. Jag får göra det eftersom jag står på scenen här! När jag först startade och började komma igenom på detta sätt, skulle jag få henne att höja armarna i luften och krascha nävarna i bordet. Hon måste alltid ha ett bord, och ibland vem värden eller värdinnan än var, glömde de bort att vaddera bordet och det var en intressant situation, snarare blåmärken. Men jag gjorde det för HENNE – oh, naturligtvis, fick jag allas uppmärksamhet – men jag gjorde det för att för att få HENNE att öppna upp, så att jag kunde komma igenom och inte överhölja henne, eller övermanna henne, eller slå henne eller något annat. Jag behöver inte göra det längre, eftersom hon öppnade upp tillräckligt – som ni alla har, för att höra! Och ni hör på alla nivåer av era varelser! Jag kan se det i var och en av er. Det handlar inte om ord, faktiskt. Det handlar om att vi kommer tillsammans i en energi, naturligtvis, som drivs med Kärlek, den mest kraftfulla energin i Världen!!!

Och för denna Sammankomst – nåväl, titta på datumet! Det är den 22-12 år 2-0-1-5! Och vi är fortfarande i Solstånds-energin. Hur kunde det vara något förutom ’Freden Som Övergår Allt Förstånd’, som kommer till er i denna energi? Kraftfull Fred – ja ibland behöver Fred kraft. Och det är vi som är här tillsammans för att göra det möjligt, lägga till bränslet som kallas Kärlek. Det finns inget bättre sätt att fira de Heliga Dagarna än att kalla samman för den Fred, den Höga Freden, den Höga Dimensionella Freden. Ja vi vill ha det i 3D också. Absolut, stoppa krigsvapnen! Och när vi ändå håller på, ni vet att vi har redan stoppat kärnvapen. DET FINNS INGA MER KRIG FÖR PLANETEN JORDEN!!!

Nu finns det de som inte vill att ni ska veta detta. De vill att ni ska vara rädda för att någon antingen ska trycka på bombknappen, och skicka hela Planeten in i ett kärnvapenförintelse, eller numera vad de försöker att säga är att, vi kommer att göra det! Nå, det är precis tvärtom. Vi har inaktiverat kärnvapnen, och gradvis kommer vapnen att bli inaktiverade, med det behöver vara vad ni kallar en gemensam insats. Vi kan inte göra det om ni inte fortsätter att kalla på Fred!!!

Om helt plötsligt hela Världens medvetande sa: ”Oh, vi kommer att sakna krig så mycket. Ashtar, varför håller ni inte upp med denna Freds ’business’ ett litet tag och låter oss ha ett till krig”, så skulle vi vara bundna att lyda ert kommando. Nåväl, det kommer inte att hända, så gör inte det!!! Spendera inte någon tid på det, för vi är här, vi är där och vi är överallt. ”Åh, jag älskar det citatet! Naturligtvis, jag fick det från en känd berättelse**, som ni alla troligen känner till. Men det finns genier överallt – var och en av er är ett geni, på Planeten Jorden – geniala skapare, och så njuter jag av er litteratur och er musik och alla de ljusa underbara, underbara skapelser som är här. Och det finns mer som kommer, många fler bara väntar i kulisserna för att ge sig själv tillkänna i stor skala!!!

Genier uppmuntras på så många sätt. Jag kommer inte att nämna alla, men jag kommer att säga tack till upplyftet – så att det som skulle ha verkat vara omöjliga drömmar, omöjliga uppdrag – mer och mer av Mänskligheten intensifierar och finner vägar att göra dessa drömmar, dessa visioner verkliga! Så, det är inte ALLA som väntar på att oss att vi ska komma bland er öppet. Jag menar, ni vet att vi redan är här överallt, och det väntar inte nödvändigtvis på att sändas till er genom era ’starseed’ bröder och systrar, eller genom Gud om ni hellre vill, eller hur ni föredrar att se gåvorna komma!

Den största gåvan är Kärlek – det finns här! Det är väl förankrat och med Kärlek kommer många uttryck, inklusive ’geni’ eller ’kreativitet’.

Och så vill jag säga till er, Älskade Familj, vi är så tacksamma för er närvaro här med oss! Vår glädje är absolut gränslös att vi är här tillsammans!!! Och detta kommer att fortsätta. Och vi är nu här samlade för att njuta av Glädjen och sprida den! Och eftersom världen fortfarande är i ett sådant kaos, kommer vi att säga er att nästa år, 2-0-1-6 – och trots allt är det ett 9-årigt – kaoset kommer att minska! Ni kommer inte ens att känna igen Planeten Jorden i sin upplyfta form och alla de möjligheter som det – redan kan vi se – att det kommer att presenteras för var och en av er, till varje levande varelse på och under och ovanför dess yta.!!!

Så ni har fått verklig klarhet framåt, när ni ser Vägarna. Vi ser det nu och vi säger att vi kommer att föra med oss mer av det Ljuset till var och en av er här samlade, genom att dela med oss av det och föra in mer! Nu finns det en oändlig mängd för var och en av oss, och vi kommer att dela det med Världen!!!

Och vårt budskap, eftersom det här är de Heliga Dagarnas Säsong, och det har alltid varit ett fokus – jo, så länge som det har varit någon form av Heliga Dagars Säsong – och det är självklart Fred På Jorden!!! Det finns många, många uttryck för Fred. Jag själv tycker om stjärnan. Naturligtvis, jag är här bland miljoner, miljarder, biljoner, triljoner, ’gazillion’ av stjärnor, men vi kommer att ge en symbol. Jag går lite före mig själv, naturligtvis, men vi vill vara varje mottagande en symbol av någonting som är speciellt för var och en av oss.*** Oh ja, jag är inkluderad. Jag deltar i era Meditationer som en partner i Ljuset, och gör som alla vi handledare och alla Varelser av KärleksLjuset överallt i Universum! Så vi är kraftfulla och vi ska ge egenmakt till alla på Planeten Jorden!!!

Så tänk Fred, var Fred och uttryck Fred På Jorden i alla era ord, i alla era handlingar, som ni skulle säga: NU ÄR DET DAGS! Det har aldrig varit en mer kraftfull Heliga Dagars Säsong, och ni Mina Älskade, har aldrig varit mer berättigade att ge gåvan av Fred till alla på Jorden!!! Och så förenas vi med er och vi vill tacka er för att vara här med oss i denna mest gynnsamma Samling! Tack för era tjänster som ni har gjort, för allt som ni har framför er, när ni ser era egna individuella Vägar in i den Gyllene Åldern och Uppstigningen! Och alldeles speciellt, tack för att vara här med oss i detta ert nu ögonblick, dela er Kärlek, er Glädje och er Fred!!! Och så är det! Salut!

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

 

* Tara och Rama http://www.ashtarontheroad.citymax.com/tara__rama_A_A_news_reports.html


** The Scarlet Pimpernel, av Emma Orczy.


*** Sekhmet s Peace Meditation

 

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-celebrate-peace-now.html

 

Du gillar kanske också...