Ashtar via Erena Velazquez, 13 februari 2022

Ashtar
Via Erena Velazquez, 13 februari 2022
Kära bröder och systrar. Jag är Ashtar, den Galaktiska Ljusfederationens Befälhavare, och det är dags för mig att kommunicera idag och ge er lite uppdateringar om vad som händer på planeten Jorden.
En del av Reptilerna på planeten Mars hade skapat en konflikt mellan sig. Jag gav dem en varning att om de startade en militär aktivitet, skulle vi fånga in dem eller helt ta bort dem från Mars.
För länge sedan förstörde de Negativa Entiteterna livet på Mars yta genom att använda kärnkraft. Sedan dess har våra tekniker blivit mer avancerade. Krig på planeten kunde orsaka en stor oordning i Vintergatan.
Alla som går in i Moder Jords sfär kommer att stoppas av min flotta. Vi övervakar och observerar noga utvecklingen av situationen på er planet. De återstående entiteterna är helt isolerade från att få hjälp utifrån.
Alla vi, inklusive mig själv, är mycket glada över att se att mänskligheten kämpar för sin frihet och säger nej till tyranni och kontroll. Frihetens konvoj sprider sig globalt medan vi pratar, och ingen kan stoppa Ljuset. Ni är gnistan som inte kan stoppas.
De som använder Svärdet kommer att dö av sitt eget Svärd. Jag talar om härskarna i er värld, den Khazariska maffian. De har styrt er planet alldeles för länge, men nu är deras dagar över. Ni är dignitärerna som kommer att återställa balans och fred i er värld. De Mörka är så desperata nu att de attackerar fredliga demonstrationer.
Kriget mellan Ljuset och de Mörka håller på att ta slut. Kära Bröder och Systrar, vad ni ser är inte hela bilden. Kampen pågår inte bara på ytan, den pågår också under jorden där specialstyrkor räddar kvinnor och barn och slåss mot Reptiler, Arkons, Mänskliga Demoner, etc.
När det gäller Ukraina ljuger media om vad som verkligen händer där. Där finns underjordiska tunnlar, där det fortfarande pågår människohandel, drogsmuggling etc. och oskyldiga kvinnor och barn behöver räddas.
Ert kollektiva medvetande fortsätter att expandera, fler och fler människor ser sanningen om sina regeringar och media, som ska tjäna mänskligheten och arbeta för folket, inte för dem själva.
Kom ihåg, ni är Folket och ni har Makten. Ni har rätt att leva i fred och välstånd. Det är er födslorätt som människa. 3D:s verklighet är i full övergång till 5D. Er planet fortsätter att dagligen ta emot höga frekvenser för att påskynda er process. Tack till Universal Channel.
Ni är Moder Jords Drivkraft.
Ashtar
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...