Ashtar via Erena Velazquez, 16 mars, 2020

Ashtar via Erena Velazquez

16 mars 2020

Jag är Ashtar, Befälhavare för den Galaktiska Federationen.

Jag är här idag för att leverera ett brådskande meddelande till mänskligheten, var snälla och behåll lugnet och skapa inte kaos och global panik. Vi förstår att ni är rädda just nu och inte vet vad ni kan förvänta härnäst. Vi ser vad som händer på er planet och vi försöker hjälpa till från vår sida. Vänligen, ta inte på för stort allvar allt det som er media målar upp och säger er. De visar er inte hela bilden eller säger sanningen om vad som pågår bakom kulisserna. De försöker få er att tappa fattningen och bara leva i rädsla. Rädsla är det verkliga viruset, rädsla sprider sig snabbare än ett virus.

Vänligen, gör er dagliga meditation och hjälp dem som fortfarande är sovande genom att få dem att förstå att de inte borde gripas av panik, de skapar kaos just nu genom att stänga ned allting, stänga skolor, turneringar, gränser och allt annat. Detta kommer att skapa mer kaos än något annat. Vi har sagt förut och jag har sagt att vi ser efter mänskligheten, vi har alltid hjälpt mänskligheten och vi lämnar er inte utan vårt stöd. Vi är här för att hjälpa, ni behöver bara kalla på vår hjälp. Vi förstår också att situationen på Jorden blev för skrämmande, vi kände till hela den här produktionen, för vi kallar den de Mörka Krafternas produktion, som försöker att skapa global panik. Detta är deras sista försök att styra mänskligheten, men de håller på att förlora kontrollen och de vet om det. De har förlorat makt ett tag nu, men de försöker fortfarande använda pengar, media och andra källor för att få alla att gripas av panik och känna sig rädda.

Om ni ser på de bilder som media målar upp nu så visar de vad som händer med era jobb, med skolor och allt annat, de är som om ni blir helt nedstängda, men kom ihåg att det bakom all denna ovisshet kommer visshet. Solen kommer alltid fram och lyser starkt efter regnet, det negativa kommer att passera och allt kommer återigen att förändras till det bättre. Ni ser inte hela bilden av vad som verkligen pågår just nu, alla de energier som Jorden mottagit och allt det stöd som kommit från den Galaktiska Alliansen. Den Galaktiska Alliansen lägger ned mycket arbete på att föra den Nya Åldern till er planet, så titta bara på den större bilden och lägg inte så mycket tid på detta Coronavirus, det är bara till för att distrahera alla från verkligheten och få alla att springa och vara rädda. Ni är mer än så, ni är inte får som springer dit man pekar. Ni är andliga varelser som kommit från andra planeter, ni är stjärnfrön, var snäll och kom ihåg det och hjälp alla omkring er att inte gripas av panik genom att säga något till dem, le mot dem eller uppmuntra dem genom att säga att det här går över, det kommer att passera, det blir inte här för alltid, det är bara en tillfällig situation.

Vi måste komma ihåg, speciellt i ljusarbetargemenskapen, att vi är här för att föra fram kärlek och ljus. Vi är här för att skapa en ny verklighet och gå från 3:e dimensionen till 5:e dimensionen, den kommer fortare och fortare oavsett vad de Mörka Krafterna kommer att göra. De kan inte stoppa förändringen, de förlorade slaget, men de vill inte erkänna det för sig själva. De negativa Krafterna har inte längre något val, deras tid är ute och allt det här som de gör just nu är deras sista försök att skapa hysteri i världen. Jag litar på att mänskligheten så småningom kommer att börja se och förstå att det här inte är den sanna bilden, så hjälp varandra, för varandra till ljuset och skänk varandra kärlek. Mörkret kommer att avslutas och ljuset kommer att vinna, som det gjort på många andra planeter. Ni är inte den första eller den sista planeten där vi hjälper till att föra in en Ny Era.

Var snälla och ha tålamod, var medvetna och lyssna inte på, eller ta på för stort allvar, det som media framför, de döljer sanningen för er, deras tid kommer också att vara över. De kommer att bli tvungna att avslöja sanningen, hela sanningen om vad som egentligen pågår här, i andra länder och runtom planeten. Snälla ni, ha det bra, jag sänder er alla min kärlek och mitt ljus.

Jag är Ashtar, Befälhavare för den Galaktiska Federationen

Tack, jag kommer tillbaka.

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...