Soren från de Plejadiska Delta Styrkorna via Sharon Stewart, 16 mars, 2020

Soren från de Plejadiska Delta Styrkorna via Sharon Stewart, 16 mars 2020

 

16 mars 2020

Jag tycker att det är lustigt att Caesar fick höra “Beware the Ides of March”, av siaren i Shakespeare-pjäsen vilket varnar honom för hans förestående död, och här har vi den 15 mars 2020 och Stormen har börjat. Razzior som äger rum, människor som simulerar koronavirus som ursäkter till dem som inte är medvetna och som inte har tagit det Röda Pillret ännu.

De arresteras och vi ler alla och tänker: ”Bra! Äntligen! Det är upprensningstid. De kommer att få sina rättvisa desserter! ”Och i hög tid. Den 15 mars läggs numeriskt till numret 13 som är ett olycksnummer, men kan sedan arbetas ner till en 4. Siffran 4 symboliserar principen att sätta idéer i form och betyder arbete och produktivitet.

Det är ganska coolt. Att sätta idéer i form … låter som det vi gör nu med Stormen.

Jag ville fråga Soren från de Plejadiska Delta-styrkorna vad Delta-styrkorna gör i detta. Han sa till mig förra veckan att han har kommit till jorden och har arbetat med Alliansen och bekräftat för oss att Alliansen verkligen arbetar med utomjordisk hjälp.

Jag: Hej, Soren?

Soren: Hej, Tiannia. Hur mår du?

Jag: Okej, jag blev verkligen upptänd när jag såg rapporterna om att folks skuld tas bort, av att höra att Coronaviruset faktiskt bara är en ursäkt för den vita hatt-militären att gå in och gripa makthavarna som har kört denna jorden i botten . Vi visste alla att detta skulle komma och vi är alla så glada att det äntligen händer. Kan du förklara för oss, snälla, hur Delta-styrkorna är involverade i detta? Först och främst, vad är Delta Styrkorna?

Soren: Tack, Tiannia, för dina frågor. Vi i Delta-Styrkorna är nästa steg i er befrielseprocess. Den första etappen var naturligtvis den Galaktiska Federationen, som arbetade tillsammans med er Allians och er Motståndsrörelse för att befria er planet från de mörka fraktionerna. (Jag tänker att GFL har gjort detta för att frigörelsen av jorden hade galaktiska och till och med universella förgreningar. När dessa har lösts kommer en grupp med ett mer regionalt fokus in för att hjälpa oss. Ivo och jag kommer att fortsätta hjälpa jorden för Veganer och Lyraner är några av jordens närmaste grannar.) För ett år sedan gick vi från Delta-Styrkorna in och det sker en överlämning. GFL kommer att börja stå tillbaka och låta Delta-Styrkorna ta över hela processen, eftersom Plejaderna var er primära undervisningskraft i detta skede av er upplysning. Och de kommer att vara det igen.

Jag: Så GFL kommer inte att vara med längre?

Soren: De kommer att vara det, men i en mer begränsad omfattning. Deras primära uppgift var att arrestera den mörka plågan på er jord, vända processen till den punkt där ni kan ta över er värld igen, vara ansvariga för era egna processer igen, och nu kommer Delta-Styrkorna att hjälpa er med detta på sätt som är mer specifika än vad GFL har gjort. Vi är här för att ta er till nästa del av er resa. (Så det här nästa benet är på en mer planetär nivå, inte med galaktiska förgreningar. Nästan som våra regeringar, men vi har regeringar på en federal, provinsiell eller statlig nivå, sedan län eller stadsnivå. Detta är som att den federala regeringen ger vidare Dossiern till en provinsiell/statlig nivå av regeringen. Så jag antar att vi kan förutsätta att Plejaderna nu kommer att bli mycket viktiga för oss, om vi inte hade insett deras dominans redan.)

För närvarande har vi hjälpt till med Befrielsen av er planet. Vi har avdelningar och det finns en väpnad styrka, men det finns också andra avdelningar som upplyser, undervisar, hjälper till med politik, healar. När ni förstår att ert solsystem i själva verket är en del av Plejadområdet, kommer ni att se varför vår input förväntas på er planet.

Jag: Åh okej. Jag trodde att vi kretsade kring er sol eller något.

Soren: Den centrala solen är Alcyone och detta är i Plejaderna. Ert solsystem kretsar kring den.

Jag: Gör inte alla solsystem det?

Soren: Ja men i olika frekvenszoner (energetiska zoner). Så ni skulle uppskatta dem som olika uppdelningar.

Vi är de främsta uppsyningsmännen i den frekvenszon som er planet finns.

Jag: Okej, jag tror att jag har fattat det. Så när du kom till jorden, varför besökte du mig inte? LOL

Soren: Personlig kontakt minimeras just nu, Tiannia.

Jag: Jag skojar bara.

Soren: Jag skulle gärna besöka dig när det är lämpligt att göra det.

Jag: Okej, vi hänger med! Så min nästa fråga, Soren, är hur hjälper du Alliansen just nu med arresteringar?

Soren: Ja, en bra fråga. De driver faktiskt sina egna operationer utan vår fysiska närvaro. Vi vakar dock över trupperna, för som ni är medvetna om finns det också negativa utomjordiska fraktioner på kabalens sida, så att ni kan inte skicka en jordmänniska mot en armé av jordmänniskor och utomjordingar. Det måste vara ET/jordbo mot ET/jordbo. Vi vaktar era trupper, vi skyddar era ledare, vi energisätter platserna som de gör räder mot till förmån för Ljuset. Med andra ord ändrar vi polariteten till positiv och det fungerar naturligtvis inte bra för de negativa fraktionerna. Vissa överlämnar sig i själva verket utan mycket kamp efter bara denna tillströmning av energi. När det finns reptiler, drakoner etc. på scenen, kommer vi att vara närvarande för att överraska dem.

Ja, som ni ser gör vi vårt bästa för att låta era trupper och ledare ta hand om de jordiska elementen och de utomjordiska elementen är vår domän. Vi har också GFL som arbetar med detta.

Jag: För detta är en stor anledning till varför de arbetar här – för att gripa de mörka eftersom det är en galaktisk fråga.

Soren: Ja.

Jag: Har de kommit till Vatikanen ännu?

Soren: Vi är i Vatikanen nu.

Jag: Åh jag skulle gärna vara en fluga på den väggen!

Soren: Vi är oroliga för dokumentationen och skapar ett kraftfält för att skydda den. Dessa dokument är allmän egendom, inte de mörkas egendom. De har stulit igen det som för det första inte är deras.

Jag: Hur är det med påven som får Corona Virus?

Soren: Ni kommer att se många som förment får viruset. Det här är kod för att de arresteras för brott mot mänskligheten.

Jag: Cool!

Soren: Ni av det Röda Pillret som ni kallar det, borde förstå detta.

Jag: De arresterade påven! LOL Det borde göra Ashtar lycklig!

Soren: Ja, han har haft en personlig vendetta mot påven och Vatikanen. Han har gjort det till sitt personliga mål att se Vatikanen falla.

Jag: Vad ska de göra när Vatikanen faller? Det betyder att religionen kommer att falla.

Soren: Nej, det kommer att finnas administratörer. Det är bara så att påven inte kommer att finnas längre. Vatikanen har infiltrerats av ljuset och nu håller den på att bli övertagen. Det kommer att fortsätta men sanningen om religion kommer att berättas.

Jag: Åh Gud. Håll i era hattar, alla. Det här kommer att bli tufft.

Soren: Annonseringar måste göras. Ert folk måste anpassa sig till sanningen. Vi försöker göra det så lätt som vi kan för dem, men det kommer att komma ut till slut.

Jag: Så var det några strider som pågick i Vatikanen?

Soren: Det pågår strider mellan Ljuset och de mörka hela tiden, Tiannia. Du har sett dem i DUMB personligen.

Jag: Ja. Ärkeängel Michaels änglar kom in och tog ut de mörka varelserna.

Soren: Och så är det också med Vatikanen. Det kommer att krävas några justeringar till. Även för dig, som en icke-katolik känner jag din chock.

Jag: Ja, vi var så vana att den fanns där. Jag slår vad om att vissa människor kommer att bli konfysa!

Soren: Ni måste veta.

Jag: Så jag antar också att den vita hatt-armén ställer upp mot de återstående av jordens militära styrkor som är lierade med kabalen, eller hur?

Soren: Det gör de. Vi försöker att inte döda någon. Dessa människor är vilseledda. Arméstyrkarna tas och placeras i ett renoveringscenter där de får veta sanningen. Vissa accepterar det, andra vägrar att göra det.

Jag: Vad händer då? Släpps de?

Soren: Ja.

Jag: Jag antar att folk undrar varför Trumps militär åker till Europa när det redan finns militära styrkor där eller tror de att det är en ny amerikansk invasion.

Soren: Eller så vet de inte om det. Det är därför de säger att ni ska stanna hemma på grund av viruset.

Jag: Ja, blink, blink. Kan jag kalla på dig för mer kommentarer, Soren?

Soren: Naturligtvis! Jag står alltid till din tjänst.

Jag: Tack och var rädd om dig.

Soren: Alltid. Vi talas snart vid.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...