Ashtar via Erena Velazquez, 19 februari 2020

Ashtar via Erena Velazquez, 19 februari 2020

 

Jag är Ashtar Light Forces Befälhavare,

Jag är tacksam för att vara här och att kanaliseras av den här kanalen.

Det har varit en lång väg för oss och mänskligheten. Nu är det ungefär 40 år sedan Galactic Disclosure skulle antas hända och det stoppades. Överföringen var i England på BBC-kanalen, vi beslutade att mänskligheten inte var redo för Galactic Disclosure. Sedan, i början av 2000, skulle ytterligare ett Galaktiskt Avslöjande hända, vilket avbröts av de mörka krafterna med 11 september. Nu är vi i 2020, den här gången tror vi att vi är på rätt väg till det Galaktiska Avslöjandet och Mänsklighetens Uppstigning.

Vi är glada att kunna meddela att vi gör allt vi kan för att rädda mänskligheten från de mörka krafter som fortfarande försöker avbryta Händelsen. Snälla, bli inte rädda för Coronaviruset, det är ytterligare ett försök av de negativa krafterna att stoppa det kommande Galaktiska Avslöjandet. Vi föreslår att ni inte låter rädslan ta över och snälla, meditera för att höja era vibrationer. Vi gör vår del från en annan sida och försöker stoppa och eliminera Coronaviruset, som skapades i laboratoriet. Kabalen ville skapa panik och elände globalt.

Jag är Ashtar Light Forces Befälhavare,

Jag är glad att kunna säga att vi gör mycket arbete bakom kulisserna. Vi förhindrar många katastrofala händelser som skulle kunna förstöra mänskligheten och sätta mor Gaia i stor nöd. När ni ser dessa kemiska spår på himlen, varför tror ni att ni fortfarande lever, jo för att vi neutraliserar dem hela tiden. Om ni skulle se hur mycket gift som släpps ut på mänskligheten, skulle ni förstå hur mycket arbete vi gör. Vi vill föreslå för mänskligheten att börja göra sin del mer intensivt. Ljusarbetarna måste också komma ihåg att det inte är en prioritering att gå på semester och leva sina liv just nu. Prioriteringen just nu är att hjälpa mänskligheten att stiga upp. Vi vill att ni ska komma ihåg varje dag och varje minut av er dag, att detta är er uppgift här. Därför kom ni hit och gjorde er frivilliga att vara här för att hjälpa mänskligheten, så gör gärna det ni lovade att göra och vi kommer att göra det vi lovade att göra.

Vi har varit här på jorden länge, vi är redo att gå vidare till nästa uppgift, men vi kan inte. Vi måste avsluta detta uppdrag här. Vi ser fram emot 2020 som året för Uppstigning av Mänskligheten och året för Avslöjande.

Jag kommer snart tillbaka igen för att ge mer information om framstegen i Uppstigningen och det Galaktiska Avslöjandet. Jag är Ashtar, jag är glad att vara här.

Tack

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...