Ashtar via Erena Velazquez, 25 mars 2021

 

Ashtar via Erena Velazquez

25 mars 2021

Hälsningar,

Jag är Ashtar och jag är glad att få vara här idag för att dela detta meddelande med er.

Jag vill informera Mina Bröder och Systrar om att min flotta och de andra medlemmarna av Galaktiska Federationen av Ljus, arbetar på att permanent avlägsna de korrupta själarna från den här delen av Galaxen. Vi hanterar och slåss dagligen mot de Mörka Styrkorna, Reptilierna, Dracos och andra, som håller Mörkret inom sig och försöker skada mänskligheten.

Våra strider i rymden är svåra, avancerad teknologi är inblandad och vi har vanligtvis en miljon skepp i strid, det inkluderar moderskepp, och vi har till och med rymdskepp av en planets storlek, våra minsta skärmytslingar inbegriper tusentals skepp. Hastighet och teknologi spelar en enorm roll i striden, hela civilisationen kan snabbt bli eliminerad, man kan bli utplånad i rymden som om man aldrig existerat tidigare. Kriget mellan Ljus och Mörker har pågått i eoner.

De tror fortfarande att de kan ha kvar kontrollen över Moder Jord. Deras dagar är räknade och deras knep med att skapa kaotiska situationer som en pandemi eller skjutning av oskyldiga människor fungerar inte längre nu på den mer vakna mänskliga befolkningen.

Vi bannlyste dem från att fritt resa fram och tillbaka till Jorden. Nu är deras baser på andra planeter avskurna från er planet. Så fort de försöker smyga in i er värld väntar min flotta, redo att attackera dem. Den dagen kommer när den sista medlemmen av de Negativa Styrkorna transporteras bort från Gaia.

Ert stöd då ni står kvar i högre frekvenser är mycket uppskattat. I den här stunden är det mycket viktigt att höja det Kollektiva Medvetandet på Terra Christa för att bryta den Mörka Sidans kontroll globalt över mänskligheten, och bringa alla Ljus och Kärlek.

Er Republik kommer snart att tillkännages, det har redan skett i vår verklighet. Texas kommer att bli den första platsen i Förenta Staterna för ett nytt sätt att regera, ett som inte utnyttjar folket, det kommer att arbeta bara för folket.

Först måste er tidslinje komma ikapp vår. Alla de viktiga händelserna kommer enligt den Gudomliga Planen från Fadern, Högste Skaparen. Alla som försöker störa eller sakta ned processen kommer att få betala med allvarliga konsekvenser.

Min besättning, jag, Ashtar och andra Galaktiska medlemmar som är inblandade i denna operation som kallas ”Befrielsen av Moder Jord”, sätter varje dag våra liv på spel för att få fred och glädje här. Den här delen av Galaxen är också en mycket viktig strategisk punkt i detta Universum, miljoner rymdskepp från olika Galaxer, Universa och olika planeter passerar i närheten.

Mörkret i er värld kommer att ersättas med Ovillkorlig Kärlek. Vi gör våra förberedelser för en massiv landning av miljontals skepp på Moder Gaia, efter att fullt avslöjande skett. Vi kommer att hjälpa er med våra teknologier för att heala den mänskliga rasen, för att rena ert vatten och er luft och hjälpa er bygga en högteknologisk civilisation. De som får ta emot medlen kommer att använda pengarna globalt i humanitära projekt för att ta bort all fattigdom i alla länder för alltid.

Vänligen meditera och fortsätt i höga vibrationer, underhåll inte låga känslor som ilska, rädsla, besvikelse osv. Ert samhälle måste nå en kritisk massa i Kollektivt Medvetande för att komma upp i full fart i er Uppstigningsprocess. Varje nanosekund för er värld närmare den önskade destinationen att Bli en Galaktisk Civilisation som bara utstrålar Frid, Överflöd och Kärlek.

Vänligen, ett gott råd, om ni har ett viktigt beslut att fatta, anslut er till den djupa essensen i er varelse, er själ, och det rätta svaret blir er givet. Och också, vaccinera er inte då det inte är bra för er hälsa. Dessa COVID-19 vacciner skapades bara för att kontrollera er eller förstöra er mänskliga kropp med nanoteknologi.

Jag är Ashtar och jag sänder Mina Bröder och Systrar min Kärlek och mitt Ljus. Tack.

Er Seger Och Frihet Kommer. Ge Aldrig Upp!

Ashtar

 

 

 

Du gillar kanske också...