Ivo of Vega via Sharon Stewart, 24 mars, 2021

 

Att Dras in Av Andras Energi | Ivo från Vega via Sharon Stewart

24 mars 2021

Tack för era donationer, folk, de är väldigt uppskattade. Även kommentarerna som människor ger resonerar med mig, för ni säger att ni känner samma sak som jag, att vi är på rätt väg. Jag vill verkligen hjälpa människor att komma ut ur dilemmat i det begränsade Matris-tänkandet. Sinnet är er starkaste tillgång, och när ”jordens sinne” ansluter till ”andens sinne” kan stora saker hända. Om ni relaterar så mycket till min berättelse, förstå då att ni har valt samma väg som jag – för att stärka det feminina (ja, killar, ni har också en feminin sida!), och balansera det mot det manliga, på en obalanserad planet.

Intuition (feminint) och Intellekt och Handling (maskulint), arbetar i harmoni för att övervinna de otaliga hinder som kommer i er väg. Och beträffande det så har jag något att diskutera.

Att Dras in Av Andras Energi

Ivo sa, ”Naturen avskyr vakuum”, och det betyder att när någon med en lägre energi intresserar sig för någon med en högre energi, så dras den högre energin ut för att skapa en balans mellan de två.

Jag har en ny granne och han är 54, nyligen singel och har mig i kikarsiktet.

Ivo: Förstå, min kära, att energi alltid söker balans. Vatten när det träffar en yta, söker sig till den lägsta nivån. De med högre ljus söks av de med lägre ljus, och detta är mer instinktivt än något annat. Det är i själva verket ett andligt rop på hjälp.

Det som faktiskt händer i fallet med den här mannen, som fortsätter att föreslå att ni två ska tillbringa tid tillsammans, är att han är av lägre ljus och du är av högre. Så han attraheras av dig. I andra världar skulle det finnas en chans att förse honom med högre ljus som skulle kunna hjälpa honom på många sätt, till exempel att sluta missbruka droger och kanske sluta dricka.

Men på din planet, där de lägre energierna manipulerar energierna så mycket, och demonerna som omger er alla, suger ständigt upp dem och då blir det ingen läkningsprocess, i själva verket blir processen att den av högre ljus ständigt ger, och den av lägre ljus ständigt tar. Och du har varit i sådana förhållanden tidigare.

När du stiger upp genom högre dimensioner, söks enighet i större utsträckning tills du äntligen är på den högsta nivån i detta multiversum, då är alla En och är medvetna om det.

Jag: Jag har varit i sådana relationer tidigare. Jag kan känna hans intresse och jag kan känna att jag dras in i en dålig situation.

Ivo: Så som hänt tidigare. Det är bäst att fortsätta klippa banden, stänga din energiförsörjning till honom, sprid vitt ljus i din lägenhet och vägra ha något med honom att göra.

Jag: Han kommer att komma till min lägenhet för att renovera den.

Ivo: Då måste du insistera på att han bara gör sitt arbete, och slutar upp att föreslå ett möte mellan er två.

Jag: Folk, det är som att om de mörka inte lyckas minska mitt Ljus, så kommer de att skicka människor till mig som kommer att suga till sig det. Jag är inte intresserad av att ha relationer med människor som inte kan hålla sitt Ljus. Så enkelt är det. Jag är inte här för att mata vampyrerna mer, och uppriktigt sagt så är min kropp så överbelastad och överväldigad vid denna punkt i mitt liv, så jag tänker inte ge bort mer av min livsenergi.

Killen bär mask och han vill att jag ska komma över för att titta på TV med honom. Säkert. Han vill förgifta mig. Han röker cigaretter, dricker och tar droger. Jag misstänker att han tittar på Tele-evangelister – visst, Illuminati som sprider Jesu ord. Om religion fungerar så bra för honom, varför måste han då fortfarande fly från livet genom sprit och droger och rökning?

Jag brukade hitta på ursäkter och ljuga och säga saker som: ”Jag har inga pengar att gå ut för”, men när jag hävdar att det är sant så manifesterar jag det för mig själv. Om det kommer till det, så säger jag bara sanningen. Jag är inte tillgänglig och det finns redan tre saker som talar emot honom: cigaretter, sprit och droger.

Hur säger man, ”Jag är inte intresserad av dig” till någon, utan att förolämpa dem? Det går inte. Jag har sagt till honom att jag inte dricker, jag tar inte droger, jag tittar inte på TV, jag har inte samma livsstil, men han verkar inte kunna förstå att vi är olika som natt och dag. När det handlar om det så är jag säker på att det beror på att han inte bryr sig. Förresten, ni som har varit tvungna att hantera friare som inte kan ta ett ”nej”, så beror det på att de inte förstått varför.

Ivo: Det stämmer. Min kära, många av er har haft en lång rad av potentiella friare, manliga och kvinnliga, som helt enkelt är energivampyrer. Det är något som du måste lära dig att hantera effektivt.

Jag: Han är religiös, det är ytterligare en sak. Jag gillar inte lukten av pipa och all rök får mig att hosta. Han gav sig äntligen av när jag började prata om min katt. LOL

Jag har inte dejtat någon sedan jag var i 40-årsåldern, och dejting var något dåligt som jag gav upp, för jag kunde aldrig hitta någon som var som jag. Jag attraherade alltid män som hjälpte mig att läka från min fars misshandel. Jag har kommit över det nu, och jag är i det förhållande jag vill vara i.

Jag tror att jag gör något som lockar män jag inte vill ha. Och jag vill inte ha någon man.

Ivo: Du var snäll.

Jag: Ja, jag körde honom till hantverksbutiken, för att se om de hade den rökelse han ville ha. Men de hade inte rätt grejer. Jag kan inte bara ha någon bara för att vara snäll. Nej, det måste vara ett riktigt förhållande.

Ivo: Du måste förstå att du är det som den här världen hungrar efter, min kära.

Jag: Det gäller även för resten av er. Och jag har inget emot att påpeka att mina behov inte uppfylls på den här planeten, eftersom ingen kan möta dem. Så jag är inte intresserad av någon. Och jag är inte intresserad av att ta hand om en person som inte är vuxen än, för alkoholister och drogmissbrukare är eskapister som inte möter livet – de springer från det. Kanske har de anledning att vilja fly undan livet, som jag gjorde, men vid något tillfälle måste vi möta det. Det försvinner inte. Smärtan blir bara värre.

Och Eskapism är ett annat program som drivs av de mörka. Ivo och jag kommer också att göra en kanalisering om detta ämne.

Ivo: Jag vill nämna, min kära, att vampyrerna i din värld, de osedda entiteterna som suger livsenergin från dig, är det som håller denna värld ur balans.

Jag: Går det att göra något åt dem?

Ivo: Ja, det är enkelt. Att bara skicka dem vitt ljus kommer att beröva dem så mycket energi, att de inte kommer att kunna stoppa ödet att tas tillbaka till ljuset.

Jag: Så det förstör dem?

Ivo: Ja. När du blir medveten om en sådan entitet, skicka den vitt ljus och skicka så mycket så den kommer att förstöras. Det är inte utan anledning de försöker få ner din energinivå på alla sätt de kan – för du är ett hot mot deras existens, såvida de inte kan kontrollera dig. Så de skickar dig vampyrer som hjälper dem att suga ut din energi.

Skicka dem vitt ljus. Det kommer att förstöra dem.

Jag: Okej, tack. Jag vet att GFL tar bort så många som möjligt.

Ivo: Det finns många. Den nedre fjärde dimensionen är öppen för dessa astrala entiteter men många finns fortfarande runt er på jorden. När frekvensen stiger kommer de att minska, och i slutändan också förstöras för att de inte kan leva i de högre frekvenserna, men att skicka dem vitt ljus förstör dem redan nu. De kommer att återvinnas och ges en ny chans att existera som en varelse av Ljus, men de måste börja från början igen.

Jag: Som stenar.

Ivo: Eller någon annan form av lägre medvetenhet. När det gäller ditt tänkande, ”Åh Gud, inte detta igen. Gör det inte till ditt problem, min kära.” Låt det vara hans problem, inte ditt.

Jag: Men jag känner ett drag.

Ivo: Ja, du har ett förflutet med dysfunktionella män och det finns ett visst igenkännande. Men du vet bättre och du är med mig nu.

Tror du att människor på din planet inte drabbas bara för att de är med någon eller är gifta? Detta problem med att dras till andra oönskade, delas av många människor. Och det har att göra med deras energinivå. Det har inget att göra med deras utseende. De har mycket energi och det finns andra på denna planet som försöker ta den ifrån dem. Energi söker alltid balans.

Jag: Okej, tack, Ivo. Jag ska bara ignorera honom. Jag hatar att vara så elak men jag vill inte ha med honom att göra.

Ivo: Det finns något sådant som att vara för snäll, min kära.

Jag: Det är heller inget fel med att vara snäll, Ivo. Att hjälpa någon som inte känner till staden. Snacka med en granne. Vad är det för fel med det? Ingenting. Nej, för mig handlar det alltid om en man jag inte vill ha, någon som är beroende av droger.

Konversationen i eftermiddag var avslöjande, och jag kan inte med dessa samtal om droger, alkohol och festande. Jag är så trött på de här killarna som bara inte kan fokusera på något annat än att bli höga. De har funnits omkring mig hela mitt liv. Jag dricker inte längre och jag har aldrig tagit droger så det här har ingen spegling till mig alls. Jag attraherar dem bara för att de behöver hjälp, men det kommer de inte att erkänna. Den drogmissbrukande fyllekajan är troligen den värsta, för de tror att allt är bra och det beror på att de lever i förnekelse. Förnekelsen säger till dem att de måste behålla sin vana och att allt kommer att gå bra. Ja, tills de har slut på pengar, sedan börjar de “sol-och-våra” och tar hennes pengar för att kunna betala. Varit där, gjort det, lärt mig läxan.

Ivo: Din värld är ur balans. I en balanserad värld, i en telepatisk värld, skulle allt förstås med ett ögonblicks varsel, dessa saker skulle då lösas och dina önskningar värdesättas. Ditt folk blir inte lärda att respektera andras önskemål. De lärs att kräva att få som de själva vill, oavsett vad andra vill.

Jag: Det andra är att så många människor inte lyssnar när du säger nej.

Ivo: Säg det ändå.

Jag: Det är så irriterande.

Ivo: Vilket blir en fördel för de mörka, eftersom de fått dig ur balans.

Jag: Sant. Tack Ivo.

Ivo: Han är inte någon påträngande man. Han skulle vara lätt att säga nej till. När det gäller att förolämpa honom eller i någon annan situation där människor lätt blir förolämpade, måste du förstå att det beror på den utbredda själviskheten. Någon som är ödmjuk blir inte förolämpad. De inser att de inte gillas av alla, och de inser att människor har olika sätt att se. Matrisen säger att alla människor måste leva i par, inte vara singel.

Jag: Åh ja. Liksom i ”They Live”, där stod det på skyltarna, ”Gift er och Reproducera.”

Ivo: Exakt. Att vara singel är inte ett alternativ i Matrisen.

Jag: Jag vet. Jag har gått igenom det också. Människor som försökte para ihop mig med sina singelvänner, för att jag hade ”singel-sjukdomen”. Att vara tredje hjulet hos dina gifta flickvänner och deras män. Killarna var minst sagt nöjda med det.

Ivo: Jag skulle tro att alla män som ses tillsammans med två attraktiva kvinnor, kanske känner sig mer självbelåtna än andra som bara har en.

Jag: Vad är bra med allt detta om jag har alla svar? Jag känner till all bakgrundsinformation om detta, och har egen erfarenhet av dessa människor, men det hjälper mig inte för de kommer inte att lyssna på mig, och allt jag vet hjälper dem inte och i slutändan drabbar det mig? Jag var tvungen att springa från den sista för att han tänkte slå mig, och nu drabbas jag av alla mina grannar. Alla tror att jag är där för deras skull. Människor vet inte hur man beter sig i relationer. Först ger du och ser sedan om de ger något tillbaka. Om du kastar goda saker efter dåliga ner i ett mörkt hål, och aldrig ser att något kommer tillbaka, då har du vampyrer.

Ivo: Er värld är allvarligt ur balans, min kära. Folket är en del av ”brist”- mentaliteten. De tror inte att de har något att ge, så de vill bara ha. Matrisen säger att du måste hitta rätt partner, men att få av er verkligen vet hur man gör det, och att ni alla kommer att misslyckas på grund av skillnaden mellan manliga och kvinnliga egon. Åtagandet är att övervinna egot och arbeta med era olikheter – det är grejen för lyckade relationer.

Jag: Fast, vi var alltid fyra i ett förhållande: Jag, han, Johnny Walker och Mary J. Wanna. Ibland tog hon med sig sina ännu värre vänner i förhållandet. Du kan inte ha ett förhållande med någon som har använt tunga droger. Hjärnan blir förstörd. Jag har för länge sedan haft tillräckligt med stress att hantera under en livstid. Därför slutade jag dejta vid 40 år.

Ivo: Verkligen. Vi stannar här, min kära.

Jag: Tack, Ivo.

Ivo: Dra bort din energi. Lägg din energi i det du bestämmer att du vill skapa.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...