Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 mars 2021

 

Higher & Higher Frequency Energies Are Coming ∞The 9D Arcturian Council

 

Energier med Högre och Högre Frekvens kommer ∞ Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger er vårt bästa varje gång vi överför energi till er och varje gång vi överför visdom genom denna kanal och andra kanaler liknande hans. Vi vet att de av er som tar emot oss är redo för vårt bästa. Vi vet att det är ni som har anpassat er tillräckligt till sanningen om vilka ni verkligen är så att ni ska kunna ta emot våra sändningar rent och utan snedvridning. Vi vet också vad ni kommer att göra med vad ni får, och vi håller reda på hur ni delar energier och delar visdom. Vi vet att det inte krävs så många individer i er värld att vara i linje med dessa sanningar för att det ska få en enorm inverkan på kollektivet.

Vi vill att ni ska veta hur mycket vi uppskattar er och hur mycket vi älskar er, och vi vill också att ni ska veta hur mycket mer som kommer, för vi har verkligen precis börjat arbeta med de av er som är redo för oss. Det finns så mycket mer för er att uppleva, så mycket mer för er att förstå, och när ni tar hand om er själva, när ni tar hand om era fysiska kroppar och era känslor är ni redo för de högre och högre frekvenserna som kommer.

Det är de energierna som ni kommer att använda för att skapa helt nya liv, och det är de energierna som ni kommer att dela med andra när ni inspirerar dem att skapa nya liv för sig själva. Mänskligheten är redo för stora förändringar, och de kommer att se till er alla för att leda dem, precis som vi ser till er för att ta emot våra erbjudanden. Det här är en tid att tala ut, sätta ut er själva och erbjuda era tjänster till de behövande. Det här är en tid för er alla att inse att när ni har hittat inriktningen är ni kraftfulla och ni är starka, och i och med att era antal växer varje dag skapar ni en ny gemenskap av själar som är uppkopplade genom er vibration.

Ni har så mycket att ge, så mycket att dela och så mycket mer att känna, och vi lovar er att vi tar alla steg vi kan ta för att se till att ni är redo för varje ny överföring av energi som vi skickar. Och när ni behöver hjälp, när ni behöver vår hjälp, var snälla att förstå att detta är en dubbelriktad gata. När du väl har anslutit till oss genom dessa energiöverföringar är du för alltid ansluten. Den rörledningen är öppen och vi vill veta vad du vill ha och behöver där på Jorden. Vi vill höra från dig så att vi kan fortsätta att ge dig vårt bästa och se på när du sprider det till de behövande.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...