Ashtar via James McConnell, 2 augusti 2022

Ashtar
Via James McConnell, 2 augusti 2022
Avslöjandet Närmar Sig
https://tinyurl.com/ajn85j3v
Jag är Ashtar. Jag kommer för att vara med er vid denna tid, denna möjligheternas tid, denna tid som länge har varit på väg.
Länge har ni väntat på de där olika sakerna som skulle ske i era samhällen och som skulle medföra förändring, eller åtminstone visa tecken på förändring, eller raset av de där dominobrickorna som ni har hört om så många gånger. Jag är här nu i denna stund för att tala om för er att det händer mycket snart. Många olika förändringar håller på att hända för mänskligheten på många olika sätt, och från många olika källor.
Och för vår del, i våra skepp, har vi, som ni har hört förut, förberett oss för den Stora Övergången som kommer till den här planeten. Jag talar om Händelsen med stort H. Men jag talar också om dem, som man kan kalla ”små händelser” som inträffar innan.
Och en av dessa är början på avslöjandet, början på avslöjandet av våra skepp. Så i en nära framtid, veckor, kanske månader, kommer ni att se mer och mer av våra skepp. Mer av vad man skulle kunna kalla stora observationer. Många över hela planeten kommer att se skådespelet som visas dem från våra skepp. Mer om det kan inte ges i nuläget, utan bara tillräckligt för att ge er en aning om vad som är på väg att hända.
Ni har väntat och förberett er under en lång tid. Och nu pratar jag om tiden före denna livstid. I många livstider innan den här, har ni förberett er. Ni har förberett era olika kroppar, inte era fysiska kroppar utan era astrala, eteriska, mentala och kausala kroppar, för att vara redo för övergången när energin i era kroppar ökar och även energierna omkring er. Ni kan bättre och bättre hantera dessa energier och klara av dem.
Det är dags. Det är den här tiden ni har väntat på, längtat efter, tiden då allt skall uppenbaras. Den är på väg och det är väldigt kort om tid nu.
Var uppmärksamma på era olika källor när fler och fler sanningar börjar sippra ut. Filtrera igenom de olika medierna som ni har, som leder till att även era massmedier börjar vända. För de kan inte hålla fast vid det mörka mycket längre och fortfarande vara i ljuset. Det är inte möjligt. Så var medvetna om detta.
Vet att alla omständigheter som sker över hela planeten nu för den här processen framåt, och för därmed fram sanningen och avslöjandena, vilket leder till den Stora Övergången och att solblixtar kommer att komma över hela planeten, och alla kommer i det ögonblicket att finna ljuset inom sig.
Jag är Ashtar, och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enhet och att ni ska fortsätta att titta mot stjärnorna närhelst ni har möjlighet. För er familj är där och vakar över er, och om ni skulle se och tro, kommer de att visa sig för er när ert tredje öga fortsätter att öppna sig mer och mer, och då har ni det ögat att se med.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...