Ashtar via James McConnell, 10 september 2017

Ashtar via James McConnell, 10 september 2017

 

 

Jag är Ashtar.

Det finns ögonblick när saker inte verkar vara, som de skulle vara eller som ni vill att de ska vara, men ändå är det som det är. Dessa ögonblick gör vad de behöver göra i dessa tider. Jag pratar nu om medvetandet. Jag pratar nu om kärleken, som ni delar och sprider över hela världen. För det är ni som sprider denna kärlek och det är medvetandet, som åstadkommer förändringarna. Det är ni som fångar upp vibrationerna på planeten. Det är ni som höjer frekvenserna.

Det är ni som skapar medvetandet; De som åstadkommer detta medvetande, denna kärlek, ökar vibrationen över hela världen. Ni är Ljusarbetarna, Ljuskrigarna, de som kom hit för att åstadkomma detta.

Nu är det dags! Nu är det dags för er att nå ut och hjälpa era grannar var ni än är. Nå ut och ge dem råd, ge dem er förståelse, er kärlek. Det betyder inte att ni ska invadera deras integritet. Inte alls. Men det betyder att det alltid är möjligt att nå ut och hjälpa era grannar på något sätt i den givna situationen.

Dessa oväder som nu rasar över planeten måste ni känna till att dessa stormar inte har förutsetts. Dessa stormar har skapats över hela världen av rädslo månglarna för att sänka vibrationerna. Deras syfte och vilja är att sänka vibrationerna. Ert syfte är att höja dem. Ni kämpar mot varandra hela tiden. Men ni måste förstå att när ni fortsätter att höja vibrationerna, fortsätter att göra allt som ni vet att ni ska göra, så hjälper ni processen.

Alla som arbetar för ljuset, sprider ljuset, delar ljuset, alla som fortsätter att höja dessa vibrationer och gör det över hela planeten för att återföra planeten till det den en gång var, som den behöver vara och hur den kommer att bli.

När ni flyttar in i den Nya Guld Åldern är det ni de som skapat denna ålder. Gör inga misstag. Kanske säger ni att det finns några, som når ut och gör mer. De når fler människor över hela världen, de verkar tydligen göra mer än ni gör. Men låt er inte luras för ni gör vad ni kan i meditation, i bön eller helt enkelt vad ni helst vill göra, bara tillåt det som det är. Förstå och vet att allt är orkestrerat. Även dessa stormar har själva blivit orkestrerade, eftersom det är nödvändigt. Det är nödvändigt för planeten att andas.

Det är nödvändigt för planeten Gaia att rena sig, rena sig från det gamla medvetandet; alla de gamla vägarna, den gamla programmeringen. Allt detta rensas ut av dessa stormar, dessa jordbävningar och alla dessa uppenbara katastrofer. Men de är bara katastrofer för de är inblandade. Även de som är inblandade i katastroferna vet i dessa ögonblick att de också är där av ett ändamål. De kanske inte känner det på den medvetna nivån. men djupt inom sig själva vet de att de också är en del av denna stora orkestrering.

Så tänk inte ens för en stund att er roll i denna utveckling är mindre än andras för det är den inte. Alla delar hör ihop – alla delar – för att skapa hela bilden. Alla pusselbitar måste sättas på plats i ett pussel för att bli en helhet. Det är ni som gör det.

Nu är det dags för er att inte bara väcka er själv, utan för att hjälpa andra att börja vakna, allt eftersom de visar behov av det eller önskar det. Fall inte tillbaka. Ta på er denna mantel, medvetande, enhet, vetskap, som ni vet att ni har för att hantera en situation när den uppstår. Hitta modet att prata ut där ni kan för det finns så många där ute som bara letar efter en gnista, letar bara efter en bägare, som börjar bli en flamma eller hjälpa dem att stiga upp i en flamma precis som ni själva har gjort. Ge dem bara gnistan och låt de ta det därifrån.

Men fall inte tillbaka från detta ert uppdrag. Detta ert uppdrag är tillfället i era liv. Det här är vad ni kom hit för att göra. Gör det ni vill. Gör det ni är.

Skaparen har ännu inte gett grönt ljus, men det är väldigt nära förestående. Tidigare har vi berättat att vi är redo, vi väntar och är redo att omedelbart agera, när signalen ges. Som ni kanske vet och som ni kan känna djupt inom er är startsignalen verkligen väldigt nära.

Jag är Ashtar. Det är alltid underbart att vara med er, men ännu mer underbart kommer det att bli, när vi kan gå tillsammans på våra skepp, träffas på olika ställen på planeten där vi kan sitta, uppleva varandra och ha dessa underbara fester, som det har talats om. För firandet är redan förberett.

Må all min frid och kärlek vara med er.

 

x http://www.ancientawakenings.org/index.php/channelings/

 

Du gillar kanske också...