Ashtar via James McConnell, 2 december, 2018

Jag är Ashtar.

Jag kommer just nu, som jag oftare har gjort för att vara med den här gruppen, att vara en budbärare till er alla, ja, vi kommer faktiskt närmare och närmare inte bara i frekvens för din planet, men för att förstå, i att veta vem vi är i relation till vem du är. För vi är din större familj, vi alla, och ni går tillbaka till att minnas, inte bara vem ni är, utan om vem vi är och hur vi relaterar till er.

Och en återförening kommer närmare och närmare. Många av er tror det ja, det här är helt underbart, men det kommer att hända i vår livstid. Vi kan säga att det inte bara kommer att hända i din livstid, men det kommer att hända under din mycket nära framtid eller din allra närmaste framtid. Jag kommer inte att använda termen ”snart”. Men du förstår det relativt sett, du är verkligen väldigt nära   många skiften och förändringar som kommer äga rum här på planeten. Även i denna månad som du befinner dig nu, i december, slutet av året. Men är det slutet på någonting, eller är det början på något annat? Det är vad du behöver titta på nu. För du är på dörrtröskeln till en stor ny början som bara NU är framför dig. Sträck ut och ta tag i den början, eftersom den är närmare dig just nu än du kanske vet.

Och som jag, liksom många andra kommer att vara med dig vid nästa framsteg, kommer vi att vara där för att hjälpa dig att förbereda dig för inte bara de förändringar som sker inom dig själv utan de förändringar som sker utanför dig själv som en relation till vad som händer inom er alla.

Jag är Ashtar, och jag kommer nu att släppa den här kanalen till den som tjänar.

Hela min frid och kärlek vare med er alla.

Ashtar ut.
 
Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...