Benjamin Fulford Komplett Rapport, 10 december, 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 10 december 2018

Per Staffan December 13, 2018

Benjamin Fulford (undersökande reporter)

Hemligt krig koncentreras på SWIFT efter att George Bush Sr. avrättats

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-12-10

Efter Nazisternas Fjärde Rikes Führer George Bush Sr. död inriktas nu kampen om kontrollen över världens finansiella system och därmed processen att bestämma över mänsklighetens framtid, mot kontrollen av det internationella banköverföringssystemet SWIFT.

En sista strid äger rum mellan de 13 blodlinjer som traditionellt har kontrollerat planeten, och det meritokratiska Gnostic Illuminati som styr det amerikanska militärindustriella komplexet, det är flera källor överens om. Striden är på väg mot ett slags klimax nu när George Bush Senior har ”avrättats”, vilket bekräftades av både Pentagon och CIA-källor.

Här är vad en CIA-källa hade att säga:

”Jag har fått veta av två källor att G.H.W. Scherff (Bush) faktiskt åtalades den 10 september 2018 för brott mot mänskligheten, barnhandel, upproriskhet och förräderi. Han påstod att han hade förhandlat fram en överenskommelse med den militära tribunalen som behandlade hans fall, att bli avrättad/självmördad för att hålla sitt arv intakt för sin familj och fårahjord. Trump undertecknade dödsdomen. Så det var en klon som avrättades, eftersom vi också har upplysningar om att han dog i juni (en annan klon). Jag tror att Bush/Scherff faktiskt dog i januari 1992, kvävd av sushi och avslutades sedan av Barbara Bush med en förgiftad trasa (som ses i videon som publicerades i förra veckan). Militära tribunaler ska starta den 2 januari 2019. ”

Pentagonkällor, för sin del, sade att USA: s president Donald ”Trump var noga med att inte ge Bush 41 en statlig begravning, för denna avrättade brottsling nekades en häst och vagn vilket Reagan fick.”

”Till segeraren hör bytet, för Trump tog in före detta Bush-advokaten Bill Parr som sin nästa justitieminister och han valde ”den dag som kommer att leva i vanära”, den 7 december [Pearl Harbor-årsdagen] för att göra det,” tillade Pentagon-källan.

CIA-källan undrade också om Barr gjorde ”ett avtal för att undvika militära tribunaler och då bli ” McCained ”? (termen användes nyligen för avrättning/självmord). Kanske flippade han ur som Senator Lindsey Graham? ”

Bushs död, den tidigare amerikanska ambassadören i Kina, vars bror överlämnade USA: s militära hemligheter till det landet (liksom Hillary och Bill Clinton), innebär att USA och Kina också går mot en uppgörelse, eftersom blodlinjefamiljer söker kinesiskt skydd, enligt hemliga samfundsskällor.

Pentagon källor säger att arresteringen av kinesiska konglomeratet Huaweis ekonomichef Meng Wanzhou ”syftar till att ta ner Clintons och deras förrädiska band till Kina från 1990-talet.” Kinesiska Frimurare erkände tidigare till den här författaren att de hade investerat kraftigt för att få Hillary Clinton vald som amerikansk president för att de hade blivit lovade ett ”Kinas Förenta Stater”, inklusive ASEAN, Koreahalvön och Japan.

USA: s militära underrättelsetjänst har också tidigare bekräftat att George Bush Sr. gav Kina den teknik som behövs för att noggrant styra deras nukleära missiler. Syftet med Clinton/Bush-överföringen av militär teknik till Kina var att göra Kina mer militärt likvärdigt G7 så att deras planerade ”Gog mot Magog” -sluttids krig skulle vara tillräckligt destruktivt för att resultera i deras planerade artificiella sluttider.

I stället kommer de religiösa fanatikerna bakom denna plan att möta militära tribunaler ”med start i januari 2019”, bekräftar Pentagon och CIA-källorna.

För att förbereda sig för dessa tribunaler, säger Pentagonkällor att ”Armechefen General Mark Milley utnämndes till nästa försvarschef för att tillhandahålla kontinuitet och skydda Trump in i sin andra termin.”

”Detta tillkännagivande gjordes ovanligt tidigt för att sända ett meddelande till Deep State, eftersom den tidigare försvarschefen var från armén, och armén valdes återigen framför flygvapnet och marinen”, fortsatte källan. Flygvapnet och Flottans övre skikt har varit starkt inblandade i det planerade tredje världskriget, vilket är anledningen till att de missat sin tur att ta över hela översta ledningen, noterar försvarets underrättelsekällor.

För att förstå vilken typ av världsförändringar som USA: s militärregering hoppas på, låt oss ta en titt på vad USA: s utrikesminister Mike Pompeo sa i ett tal som levererades till den tyska Marshallfonden den 4 december 2018.

https://ua.usembassy.gov/remarks-by-secretary-pompeo-at-the-german-marshall-fund/

I det här talet sa Pompeo att vi måste ”fråga oss om den nuvarande internationella ordningen tjänar dess folks högsta goda på bästa sätt. Och om inte, måste vi fråga oss hur vi kan rätta till detta. ”Senare i sitt tal gjorde han det klart att nuvarande internationella institutioner som Världsbanken, IMF, EU, FN, Afrikanska unionen och Amerikanska staternas organisation alla har misslyckats och behövde genomgripande reformer.

Här är några utdrag ur hans tal:

”Världsbanken och Internationella valutafonden anlitades för att hjälpa till att bygga upp krigshärjade territorier och främja privat investering och tillväxt. Idag råder dessa institutioner ofta länder som har misskött sina ekonomiska angelägenheter att införa åtstramningsåtgärder som hämmar tillväxten och tränger ut mängder av privata aktörer …. Idag, hos Förenta Nationerna, pågår fredsbevarande uppdrag i årtionden, utan att komma närmare fred …. FN grundades som en organisation som välkomnade fredsälskande nationer. Jag frågar: Idag, fortsätter den att trovärdigt tjäna sitt uppdrag? … Säkerställer EU att ländernas och deras medborgares intressen kommer före byråkraternas här i Bryssel? ”

Pompeos föreslagna lösningar – för att imitera vad Trump gjorde i USA och att återställa nationernas och USA: s ledarskaps kraft – var emellertid inte tillräckliga när det gällde att erbjuda lösningar på problem som västvärlden och planeten som helhet möter.

Han nämnde exempelvis inte att det nuvarande finansiella systemet, som kontrolleras av några korsade familjer, har förstört medelklassen i G7 och skapat enorma luckor mellan de rika och de övriga även på platser som Kina. Situationen är nu sådan att 0,1% av befolkningen kontrollerar mer rikedom än de nedersta 90% av befolkningen, och ändå föreslog Pompeo inte en återställning eller jubileum för att rätta till situationen.

Pompeo nämnde inte heller att mänskligheten har utrotat 60% av djurlivet sedan 1970-talet eller erbjuder någon form av lösning.

https://www.wwf.org.uk/updates/living-planet-report-2018

Faktum är att Trump tweetade den 8 december att,

”Parisavtalet fungerar inte så bra för Paris. Protester och upplopp över hela Frankrike. Människor vill inte betala stora summor pengar, mycket till tredje världens länder (som är tveksamt styrda), för att kanske skydda miljön. ”

Säkert var Parisavtalet baserat på bedräglig vetenskap att ”kol orsakar global uppvärmning”. Vi kommer inte att gå in i detalj här, men titta på den här länken för ett otroligt exempel:

https://wattsupwiththat.com/2018/07/06/friday-funny-scottish-record-high-temperature-caused-by-ice-cream-truck/

Men de försökte åtminstone. White Dragon Society föreslår ett alternativ som ska inrätta en meritokratiskt bemannad framtida planeringsbyrå för att presidera en kampanj med flera biljoner dollar för att stoppa miljöförstöring och avsluta fattigdom. Detta kan också ge jobb till de ”värdelösa ätarna” som var ämnade för massmord av den nazistiska fraktionen som Trump har tagit över. Vi skulle vilja se USA: s militärregering föreslå något liknande och få Kina, Indien och resten av världen ombord också.

I vilket fall som helst ser den globala uppvärmningsfraktionen ut att förlora striden i Väst, särskilt i Frankrike, huvudkvarteret för den globala uppvärmningens Rothschildfraktion. Här säger Pentagons källor: ”Förre franska försvarschefen, som avskedades av franska presidenten Emmanuel Macron, generaldirektör Pierre de Villiers, är folkets val för Élysée-palatset.” De tillägger att Marine ”Le Pen är mäktigare än svärdet, och om hon misslyckas med att bli president, skulle hon bli en bra premiärminister eller utrikesminister. ”

Den amerikanska militärregeringens kamp mot blodlinjerna är dock långt ifrån över. Tillbaka till Pompeos tal och början av den här artikeln noterar vi att han sa:

”Amerika har för avsikt att leda – nu och alltid. Till exempel, i Belgien 1973 bildade banker från 15 länder SWIFT för att utveckla gemensamma standarder för gränsöverskridande betalningar, och det är nu en integrerad del av vår globala finansiella infrastruktur. SWIFT kopplade nyligen bort sanktionerade iranska banker från sin plattform på grund av den oacceptabla risken de utgör för ett system – för hela systemet. ”

Det han anspelade på här är en europeisk (blodlinje) och kinesisk ansträngning för att ta sig runt US SWIFT-sanktioner genom att inrätta ett alternativt internationellt betalningssystem. Det händer fortfarande, med länder som Indien, Ryssland och Kina som dumpar SWIFT för att avsluta den amerikanska kontrollen över den internationella finansiella infrastrukturen.

USA har slått tillbaka genom att tvinga regimförändringar i europeiska länder som försöker komma ur SWIFT, därav (en del av) problemen i Frankrike.

Det andra stora slagfältet är Japan. Här upplevde den 6 december Softbank Corp. en fyra timmars avstängning av sitt mobila och linjebaserade telenät. Softbank har arbetat med Huawei (namnet華為förresten betyder ”för Kina”) för att sälja sina telefoner och använda sitt betalningssystem. Det finns också misstanken att Softbank använder IPO för sin telekom-enhet, fastställt för den 19 december, som ett förtäckt sätt att sälja enheten till Kina, mer specifikt Huawei, säger CIA-källor.

Tänk på att Softbank köpte Fortress Asset Management, som äger Musashi K.K., företaget vars maskiner räknar över 80% av Japans röster. Richard Koshimizu från Japans oberoende parti har lämnat detaljerade bevis på att företaget, grundat av premiärminister Shinzo Abes farfar, tidigare premiärminister Nobosuke Kishi, används för att stjäla japanska val.

Det är också värt att notera att Abe-regeringen i förra veckan har fått igenom en lag som möjliggör att Japans vattenresurser privatiseras och förmodligen säljs med rabatt till Veolia, ett företag som kontrolleras av den franska grenen av familjen Rothschild.

Tänk också på att Softbanks vd Masayoshi Son har erbjudits minst 45 miljarder dollar av israeliska (Rothschild) nickedockan kronprins Mohammed bin Salman. Någon som vill satsa på Son?

 

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...