Ashtar via Susan Leland, 8 augusti, 2017

Ashtar

via Susan Leland

”Ashtar: Det förekommer INGEN Separation Mellan Oss!!!”

Ashtar On The Road Telefonkonferens – 8 augusti, 2017

 

“Hälsningar, Högst Älskade Familj! Detta är i sanning en högst speciell dag på tillvarons samtliga nivåer. Tro inte att just för att ni befinner er i en mänsklig kropp, att resten av er, den delen av er som är – låt oss säga utanför och ovanför er kropp – inte skulle vara i synk med den. I själva verket är detta var vissa underbara öppningar, förändringar, skiften och så vidare, äger rum!

”På samma sätt är det också att hälsa på Lejonet. Och naturligtvis kommer Lejonet att finnas här – den huvudsakliga Lejon-representanten som vi har, och är välsignade att ha i vårt sällskap.* Men för just nu, ska jag helt enkelt säga: Håll i er under åkturen, för den är enorm. Ni hörde det nyss – händelser som aldrig tidigare har inträffat öppnas upp, skiftar – uppenbarelser sker redan nu.** Hur högt kan Schumann-resonansen nå? Använd er fantasi! Allt kommer samman inom medvetandet och höjandet av det, som allting hursomhelst handlar om. Så gör er av med alla begränsningar som ni kan ha på era egna individuella själv och anslut er till det roliga, för detta är den största fest som någonsin har skådats på Planeten Jorden – och som man någonsin har fått vara med om!

”Har ni någonsin undrat över varför ni befinner er här NU? Nåväl, om ni inte har befunnit er i sömn fram tills detta ögonblick, så har ni svaret. Det är för att vara en deltagare! Och har ni nånsin undrat över varför ni befinner er här i denna Samling? Nåväl, det är för att ni har förbindelsen! Ni kanske är en befälhavare, eller en ambassadör, eller en medlem av våra enheter för healing, eller en utbildare – eller vilken er specifika roll än kan vara – men ni är medlemmar av Ashtar Command. Gör inga misstag angående det!

”Ambassadörerna är mycket välkomna på våra skepp. Ambassadörer kommer från hela Universum – de flesta av dem är från denna galax, men vissa kommer från andra platser i Universum för att få dela med sig. Ambassadörerna är lärare och de lär sig. Nåväl, ni har tidigare fått höra det från Sananda. Han kallar dem för ’lärjungar’ med det är en gammal jordisk term – ett ord, ska jag säga – vars innebörd är att undervisa och att på samma gång få lära sig, eller samtidigt. Precis detta är våra ambassadörers roll. Vi har vissa av dessa underbara på vår Samling i detta nu! Det kommer att finnas fler som kommer att lyssna på inspelningen av denna tilldragelse.

”Varför säger jag detta just nu? Det är för att dessa öppningar, dessa skiften, ger er alla en möjlighet att ta er en titt på vad ni skulle vilja ta med er till era personliga tidslinjer. Och därför, om ni inte känner av någon resonans eller känsla av att ni i själva verket är en medlem av Ashtar Command-besättningen – ni vet, likt en Star Trek-typ av situation eller vadsomhelst – fast vi är inte Star Trek, men Star Trek ger er vissa synintryck. Vi uppskattar väldigt mycket det faktum att den Älskade Gene Rodenberry uppmärksammade det! Nåväl, han fick en hel del av sin inspiration innan han kom in i sin kropp. Men sedan höll han kontakten, om ni vet vad jag menar.

”I alla fall, om ni känner det som om ni skulle vilja ta er en arbetsuppgift som ambassadör, så kan jag tala om för er att ni är välkomna! Och hurså? För ni, Älskade Ni, är de som för protokoll under denna transformation för Planeten Jorden, detta upplyftande, detta att gå upp till en Högre Dimensionalitet. Ni kan upplysa andra civilisationer om era egna upplevelser. Hur låter det?

”Så det handlar om att uppmuntra er till att öppna upp för denna möjlighet, bland annat. Vi är faktiskt mycket obegränsade, vet ni. Det kan hända att ni vill ta ett uppdrag – eller låt oss bara säga, en resa med oss någon annanstans, där ni kan vara till hjälp för de civilisationer som just nu tittar på, men i själva verket har en massa frågor gällande hur exakt man ska förverkliga detta.

”Det är mycket enkelt, vet ni. Ni kan lära ut samma saker som jag har lärt ut under hela denna tid genom den här Rösten. Ni kan lära ut Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet – och börja med er själva!!! Hur många tredje-dimensionella civilisationer tror ni att det finns där ute förresten? Vi är villiga att gå bortom denna galax, naturligtvis, men det finns många här inom galaxen och de förstår inte Kärlek. Ni vet, jag har tidigare nämnt att de grå fick sig själva bort från planeten utan att uppnå sitt mål, vilket var att komma upp till Högre dimensioner, för de kunde inte förstå detta om KÄRLEK! De försökte, men de kunde helt enkelt inte göra det.

”Så det är mycket viktigt att informationen – inte bara teknologin, inte bara – låt oss säga – genom att se på vad som är av låg vibration i en specifik värld eller ett samhälle, eller vadsomhelst. Vi talar här om att höja vibrationerna och sättet att verkligen göra det på är med Kärlek! Det vet ni alla. Använd Kärlek, använd Ljuset och naturligtvis, alla andra verktyg – den Violetta Flamman är storslagen och likaså Svärdet Excalibur, som svingar Sanningens blå våg, för det första som någon måste göra – om det så är en individ eller en hel civilisation – är att uppmärksamma var man befinner sig och vart man vill gå! Sedan sikta mot att göra det med en stor mängd Förlåtelse och Tacksamhet för sig själv, för att man befinner sig här och sedan för att öppna upp till att förstå det faktum att man inte är dömd att stanna kvar där!

”Så, Kärleken, Kärlekens energi är det som gör upplyftandet. Såsom Älskade Fran sade: ’Få lite inspiration och kom ur din depression, om du befinner dig där!’ Jag säger det till alla här för målet ÄR INTE perfektion! Målet är att njuta av åkturen; målet är att uppmärksamma när ni inte känner den där Höga Vibben; målet är då att göra något åt det för att lyfta upp er själva!!!

”Nåväl, det är det perfekta sättet att göra det på; men ingen i en mänsklig kropp måste vara perfekt hela tiden. Ni är redan utomordentligt Gudomliga i denna Högre aspekt av er själva, men ni befinner er här på Planeten Jorden för att få uppleva, för att njuta av och för att ta del i upplyftandet. Och om det betyder att ni ibland måste sjunka ner till en lägre vibration så att ni ska kunna märka skillnaden – nåväl, skapa det för er själva och lyft sedan upp er själva!

”Detta är lärdomen; det är den perfekta lösningen för var ni än befinner er, om ni skulle vilja komma Högre upp, eller om ni inte är nöjda med var ni befinner er – och glöm bort att kritisera er själva och skuldbelägga er själva och hamna ner i depression, bara för att ni inte känner att ni är lika perfekta som ni borde vara! Det förekommer inga ’borden’ eller måsten’ eller nåt sånt. Det handlar om att leva era liv; det handlar om att veta att bara i och med det faktum att ni uppmärksammar vilka ni är, så har ni gnistan inom er, gnistan av er egen Gudomlighet! Och det är att uppmärksamma och säga: ’Hej, jag kan resa på mig och ta mig ut ur depressionen och jag ska lyckas med det och då kanske jag berättar för min granne, eller mitt barn, eller någon annan hur man ska göra det!’ Det är att dela med sig! Det, Älskade Ni, höjer medvetandenivån så mycket mer!!!

”Nåväl, ni har en strålande Väg framför er och det vet ni. Ni alla som vill uppstiga kan göra det. Ni alla som vill ta er in i den Gyllene Tidsåldern, i förberedelse för era Uppstigningar, kan göra det. Ni har möjligheter, det är sant, men er huvudsakliga tidslinje är att framskrida individuellt och tillsammans i denna Ashtar On The Road – familj och att ansluta er till samtliga varelser av Kärleks-Ljus överallt i Universum – samt till alla Ljusarbetare på Planeten Jorden – och ta er upp! Tillsammans? Nå, javisst! Det är var medvetandehöjningen kommer in, men också som individer, för den Gyllene Tidsåldern kommer att bli ett enda stort firande!

”Nåväl, ni har alla fått beskrivningar och jag och de andra budbärarna här har uppmuntrat er till att forma era visualiseringar om den Gyllene Tidsåldern och att sätta igång! Hur kommer ni att se ut? Hur kommer ni att känna er? Var kommer ni att vara? Vad kommer ni att göra i gränslöshet? För den Gyllene Tidsåldern tar bort alla dessa begränsningar! Ni vet, vi får rapporteringar; ni hör dem från Tara och Rama** och andra och det är att dessa begränsningar, inklusive de som har orsakat dem och försöker föreviga dem – de kommer att vara borta!

”Så under tiden gäller det att sända Kärlek och att inte låta er själva råka in i en neråtgående spiral av de begränsningar som andra skulle lägga på er. Och detta är en mycket bra poäng, för det är mycket lätt att känna som om ni var fängslade. Den Gyllene Tidsåldern lyfter bort alla restriktioner – det finns inga restriktioner. Det finns bara ni som skapar det som ni vill skapa!!!

”Så ta och öva nu. Gör er redo, för detta är en ’avslutad affär’. Det sker! Ni är redan nu på väg in i det. Detta kommer bara att öka i intensitet, i energi och i bemäktigande för var och en av er och för oss alla. Och jag säger ’oss alla’ – jag är inkluderad! Jag finns med er på åkturen, ska ni veta. Vi alla finns med er! Se inte oss bara för att – ja, såklart, jag finns på mitt skepp – men se oss inte som separerade från er. Inse att det förekommer en energi-förbindelse av Kärlek mellan oss och det förekommer INGEN SEPARATION!

”I själva verket, så har jag gjort detta förut – jag kommer att göra det igen, för jag vet att vi har vissa människor som kanske inte ännu har fått ta emot sina boarding-pass, så här är de! Ta nu bara var och en av er ett boarding-pass, ja det är mycket lätt. Och håll det med er och så kan ni komma upp till Bryggan på The New Jerusalem närsomhelst som ni väljer att göra det. Ni är alltid välkomna hit. Varför? För att ni är vår Familj! Så håll även det i minnet. Vi har så mycket Kärlek för er – det är nästan mer än vad Universum kan innehålla, och den håller på växer och växer och växer. Så ta denna Kärlek. Känn den i era hela varelser, rör den till era egna Hjärtan och expandera er med den, och var medvetna om att vi är Ett i denna Ashtar On The Road – Familj!

”Vi tackar er för er närvaro här, för den uppmärksamhet som ni ger till detta meddelande – och vi försäkrar er att vi finns med er och att ni är bemäktigade att kalla på oss för alla slag av assistans som ni kan välja att få ta emot. Och så är det. Salut!”

 

 

 

*    Sekhmet – (Link to her 8-8 mp3 Meditation):  http://www.ashtarontheroad.com/catalog/item/2497194/10341660.htm

**   Tara and Rama: See report below.

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-no-separation-between-us.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, August 8, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...