Ashtar via James McConnell, 27 januari 2019

Ashtar via James McConnell, 27 januari 2019

 

ASHTAR (kanaliserad av James McConnell)

 

Jag är Ashtar.

Jag kommer med hälsningar från någon som kallas KaRa. Hon kommer inte vara med er just nu, men hon kommer snart tillbaka. Hon har mycket att göra med er alla, mycket planering, mycket förberedelser.

Men jag vet just nu att processen fortsätter, den process som har börjat. För vi kan dela mer med er, komma närmare, vara mer med er, och ja, vi närmar oss till och med punkten för att fysiskt träffa er. Den kommer. Men det kommer att kräva att ni fortsätter att höja era vibrationer högre och högre, och leva mer och mer i det perfekta NUET, i stunden, i det neutrala tillståndet. Eftersom det är det neutrala tillståndet som tillåter er att kunna vara i vibrationerna tillsammans med oss, så att vi kan få till den förbindelsen.

Vi har förberett er, ni har förberett er ett tag nu, med vetskapen om att dessa stunder skulle komma en dag. Ni kom alla hit som volontärer för länge sedan, och ni visste att långt, långt senare skulle denna tid komma, tidens slut, och nu har ni kommit dit. Det krävs bara lite mer tålamod, liksom de manifestationer som nu sker bakom kulisserna. För allt kommer samman, allt är arrangerat och går framåt.

Det är dags för var och en av er att börja förbereda er själva. Förbered er på allt som ska komma.

Jag är Ashtar. Jag lämnar er nu i frid och kärlek, och ett fortsatt lugn kommer till er alla, då dessa förändringar fortsätter framåt.

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...