Saint Germain via James McConnell, 27 januari 2019

Saint Germain via James McConnell, 27 januari 2019

 

SAINT GERMAIN (kanaliserad av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Som alltid är det ett nöje att vara med er på det här sättet, i dessa stunder, för så mycket är i rörelse nu.

Så mycket skiftar och förändras. Mer och mer Energier kommer in till planeten. Fler och fler av er känner av dessa energier. Många av er som varit vakna en tid, har arbetat med dessa energier mer och mer, och många, många fler börjar väckas upp som ett resultat av att dessa energier kommer in till planeten, på grund av att den kollektiva medvetenheten ökar.

Även om ni kanske inte märker det, ni ser det kanske inte hända, eftersom det i många avseenden verkar vara mycket lite som förändrats. Men jag kan försäkra er om att väldigt mycket har inte bara förändrats, utan förändringen pågår.

Ni befinner er nu i tiderna, i tiderna före, tiderna före den stora omvandlingen. Och allt anpassar sig till det. Himmelens stjärnor rör sig nu i riktning mot att få till denna stora omvandling. Stjärnornas anpassning, planets anpassning: allt kommer för att befinna sig i det perfekta ögonblicket, när signalen slutligen ges och omvandlingen, händelsen, kan börja. De tiderna är nu.

Ni kommer att se tillbaka på ert förflutna, ert förflutna under denna livstid, och mycket, mycket lite av det kommer att fortsätta att betyda något för er, för att ni kommer att ha rört er bortom det.

Era tidigare liv, de minnen som behövs, kommer tillbaka till er. Ni kommer att minnas vilka ni varit. För de ni har varit skapar ert nuvarande NU, som är ni. Inte så att ni behöver veta det nu, men ni behöver veta att allt kommer tillbaka, allt kommer tillbaka till minnet.

De av er, Ljusarbetarna, krigarna, de som berättar och innehavarna: ni finns här just nu av en anledning, antingen för att påbörja eller för att fortsätta med era uppdrag. Jag kan försäkra er, allt eftersom dessa tider fortsätter framåt och omvandlingen kommer, så kommer ni att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, för att kunna ansluta er till oss, de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna och Agarterna, för att hjälpa oss att skapa denna otroliga omvandling av planeten, och den kollektiva medvetenheten.

Luta er nu tillbaka, var i det perfekta ögonblicket, var i det neutrala läget så mycket som möjligt. Sluta vara rädda. Sluta döma. Sluta hata. Sluta sörja. Omfamna den glada verkligheten som finns runt er, om ni bara letar efter den. Ty det är verkligen, att tro är att se. Det är dags att tro. Tro på vilka ni är, tro på anknytningen till den Stora källan av allt. När ni fortsätter att tro på den anknytningen, känner den och är den, så kommer ni att vara redo för er uppstigning.

Jag är Saint Germain, och jag lämnar er nu i frid och kärlek, med den Violetta Flamman som brinner inom var och en av er, så att allt gammalt kan brännas bort, och det nya spira fram.

Översättning: Maggan

You may also like...