Maria Magdalena via Mercedes Kirkel, 3 december

m_magdalena

Maria Magdalena, 3 december 2015

Via Mercedes Kirkel

 

Frågställaren: Vilket är det bästa sättet att känna djup gemenskap med dig, Jesus och Moder Maria?

Maria Magdalena: Tack för din fråga.

Det är olika för olika människor. Det första steget är att öppna sitt hjärta och att vara i sitt hjärta. För vissa människor är det naturligt. Dessa människor förstår hur de ska kunna komma i kontakt med sitt hjärta och lyssna till det. För andra behövs det lite arbete för att öppna hjärtat och lära sig att lyssna med det.

Jag fokuserade på de åtgärder, som kan bli nödvändiga för att öppna sitt hjärta, i min första uppsättning meddelanden som jag gav till Mercedes, vilka finns nedtecknade i boken ”Mary Magdalene Beckons”. Där finns allt som har att göra med hur man får kontakt med sitt inre Gudomliga Feminina Jag.

För många människor finns det saker som behöver helas för att öppna hjärtat. De primära områdena som kan behöva healing är relationen till din kropp, din sexualitet och dina känslor. Om det behövs healing i något av dessa områden, kommer det sannolikt att hindra din förmåga att vara i hjärtat. För att vara i hjärtat finns det förberedande arbete att göra för att öppna eventuella blockeringar i din relation till din kropp, din sexualitet och dina känslor.

När hjärtat väl är öppet kommer ett framåtskridande att äga rum. Ditt sinne – vilket omfattar ditt lägre sinne, ditt rationellt tänkande sinne såväl som dina undermedvetna instinkter, övertygelser, impulser, minne – ja, alla dessa kommer att slappna av och börja arbeta i hjärtats tjänst, istället för att dominera det.

När det händer kommer ditt högre sinne att öppna sig. Då kan det högre sinnet och hjärtat förenas. På detta stadium kan det hända att du får kontakt med mig, Jesus, eller Moder Maria genom ditt högre sinne.

Till slut blir det här en förening. Det högre sinnet och hjärtat blir förenade, så att det blir en syntes av de två. Då finns det ingen separation i relationen, där du känner att du har kontakt med antingen hjärtat eller sinnet. Du har kontakt med båda två, som en enhet.

I allmänhet är det den här processen som människor kommer att gå igenom. Så du kan vara någonstans längs denna utveckling. Finns det något mer specifikt som du vill veta?

Frågställaren: Kommer jag att kunna berätta vem jag har kontakt med och spelar det någon roll? (skratt)

Maria Magdalena: Det spelar roll för dig. Du kan alltid fråga. Fråga alltid om det som du är osäker på.

Den huvudsakliga vägledningen för alla, sker genom deras Högre Jag. Dessutom har de flesta människor guider och änglar som hjälper dem. Du kan kommunicera med dem eller inte. Det är inte nödvändigt att du gör det, men för vissa människor är det ett stöd och till hjälp för dem.

Du kan fråga om det är ditt Högre Jag eller om det är en av dina guider eller änglar. De kommer att låta dig veta.

Frågeställaren: Tack.

Maria Magdalena: Tack själv.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

©2016 Mercedes Kirkel, http://www.mercedeskirkel.com,

 

Du gillar kanske också...