Ashtar via Susan Leland, 10 januari 2017

Ashtar via Susan Leland

10 januari 2017

Ashtar On The Road Telekonferens

Hälsningar, Älskade Familj. Om ni inte var med när President Obama talade kan jag nu berätta för er att medvetandet hos alla som lyssnade, såg på eller på annat sätt tog in vad han sade, steg exponentiellt!

Låt oss hålla det Högt, för det som hände var att det nådde ut över hela Världen och bortom – denna energetiska upplyftning, detta vässande av medvetandet – för det finns ett erkännande av det Ljus som han är och av Ljuset – Varelserna av Ljus – som färdas med honom. Och ni kan vara säkra på att Ljuset INTE kommer att slockna, eller ens försvagas!!!

Det spelar ingen roll om hans titel är President eller Ex-President, han är en Stor Ledare. Och om ni inte insett det tidigare fick ni nu en möjlighet att göra det. Jag ber er söka hans tal och skicka referensen – eller länken* – till alla ni har på er maillista, på Facebook, överallt. Sprid det runt Världen ytterligare, utöver den stund han stod inför människorna och talade från sitt Hjärta, för han talade Sanning!

Och ja, vi var alla där, och ja, vi intensifierade – förstärkte avsiktligt – den energin, så att den skulle nå ut ännu starkare, kraftfullare och mer kärleksfullt till Hjärtan, sinnen och medvetanden hos alla. Men han är inte slut! Han har precis bara börjat. Han är en Galaktisk personlighet, hur ni än vill se honom. Han vet att, ja, det har gjorts många, många goda prestationer, många av dem okända på grund av kontrollen över media. Och flera saker han nämnde i sitt tal har resten av sin historia i det fördolda.

Vi säger att, ja, från allra första början av sin ämbetstid blev han välkomnad av den avgående President Bush, men det var Bush far som tog med honom till ett rum och läxade upp honom och kallade honom för en massa saker och hotade honom, hans familj, hans nära och kära, och satte tonen. Så han har gjort ett remarkabelt och magnifikt arbete med att framföra Kärlek och Sanning, trots att han varit under kontroll av de som vill styra allting, de som jag kallar ”mörka hattar”. Ändå har han, med Nåd och Kärlek till hela mänskligheten och alla Moder Gaias Kungariken, lyckats hålla gnistan och flamman av Kärlek brinnande, ännu ljusare, och detta kommer att fortsätta!!!

Ingen på denna Planet behöver vara rädd eller ängslig för det som nu kommer att utvecklas. Jag har sagt detta förut, och jag står här med Mentorerna och alla som kommer från Sfärerna av Ljus och kan försäkra er, att VI HAR ALLT VÄL UNDER KONTROLL!!! Dominobrickorna faller precis så som de behöver falla för att ge maximal förmån till er och allt på Planeten Jorden – under, på och ovanför, och därifrån, ut genom Solsystemet och er Galax och Universum bortom det!

Planeten Jorden är mitt uppe i förändringar – så många att även om ni bara tänker på en så finner ni att allt är i en viss ordning, också de stunder som verkar vara kaotiska eller till och med våldsamma – det finns en orsak. Och vilken är den orsaken, med ett ord? Den kallas Sanning! Och den stora verkligheten av Sanning som visar sig på alla områden i era liv är ”GÖR NÅGONTING ÅT DET!!!

Vi är här för att gå tillsammans med er. Vi kan inte bära er in i den Gyllene Åldern. Vi kan assistera och hjälpa och stötta er på oändliga sätt, men det är ett samarbete. Och vi är så tacksamma för att ni stiger fram frivilligt, så att säga, att vara här i denna tid, att deltaga i det heligaste av partnerskap! Så höj era röster på det bästa sätt ni kan.

Trots några försök att stänga ner Friheten att tala på internet så kommer det inte att ske!!! Använd det! Tala ut! Och om ni kan göra mer – gör det! Var skapare. Ta kommandot. Kom samman i gemenskap och fundera ut vad som är grundläggande, vad som är viktigast. Vi säger, det är viktigast att få Fred – den Fred som är laddad med Kärlek, tro inget annat! Vi talar inte om en fred som ger er vad ni vill ha på någon annans bekostnad runt Världen. Vi talar om den ”Fred Som Går Bortom All Förståelse”, som är FÖR ALLA , med en jämlikhet i den, för den är helt och hållet baserad på Kärlek och allt som Kärleken skapar! Mänsklighetens gemenskap måste komma till den Enheten av förståelse. Dess drivmedel är Kärlek, dess energi är Kärlek. Denna typ av Fred kan inte existera där det inte finns Ovillkorlig Kärlek och en vilja att komma samman!!!

Så vi lämnar det till er, Kära Bröder och Systrar, Ashtar Ledare, Fredsambassadörer, Healing-ambassadörer, Ambassadörer och Lärare, och alla Ni Gudomliga som är så uppskattade för att ni har Modet, Visionen och, framförallt, Kärleken i de mänskliga kroppar ni ockuperar. Kom ihåg att vi alltid är med er! Och sträck er efter oss med era idéer och visioner. Vi är här för att stötta er; vi är här för att lyfta er; och mest av allt, vi är här för att älska er! Tillsammans är Fred inte bara möjligt, den är absolut obligatorisk och det är i den riktningen Planet Jorden rör sig och kommer att nå!!! På det har ni mitt ord – och så är det. Salut!

 

*Link to President Obama’s Farewell Address:

https://www.whitehouse.gov/farewell

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-moving-to-peace-together.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, January 10, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted

 

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...