Benjamin Fulford rapporterar, 16 januari, 2017

Benjamin Fulford rapporterar

16 januari, 2017

”Blir det Världskrig eller en Världsregering när Trump närmar sig sin President-post?”

 

De stora geo-politiska aktörerna gör sina sista drag när vi står inför Donald Trumps presidentskap och en revolution i Västvärlden. Det västerländska militär-industriella komplexet gjorde ett av sina sista ageranden genom att placera ut en stor armé av stridsvagnar i Polen. Denna åtgärd är till synes riktad mot Ryssland, men är faktiskt ett drag utfört av en kristen allians, inkluderande Ryssland, som riktas mot Kina.

Den tillträdande statssekreteraren Rex Tillerson å sin sida, hotade med att attackera kinesiska baser i Sydkinesiska havet. Bakgrunden till dessa provocerande markeringar, uppger CIA-källor i Asien, är att kineserna nyligen även har sänt 10 miljoner människor till Indonesien, som en del i uppbyggandet av denna ö-världs ekonomiska infrastruktur, något som har väckt alarmsignaler inom Pentagon. Pentagon vill bygga upp en ny militärbas i Sydkinesiska havet för att balansera upp den kinesiska åtgärden, säger CIA-källorna.

Kineserna svarade genom att via Vita Draken-Sällskapet påminna Västvärlden om att den kinesiske ledaren Deng Xiaoping år 1979 under det Sino-Vietnamesiska kriget, då Ryssland skickade en mekaniserad brigad in i Kina, fick denna förstörd med en vätebomb. Resterna av denna armé kan ses på Google Earth och tjänar som en påminnelse varför det inte är någon god idé att starta ett krig med Kina, uppger tjänstemän inom den kinesiska underrättelsetjänsten.

Med en ’skramlande sabel’ är i alla händelser hur man i förväg ska förhålla sig till de tunga förhandlingar gällande hur man ska kunna förändra det sätt på vilket vi styr denna planet, dvs förhandlingar som på allvar kommer att återupptas när Trumps presidentskap inleds. Utgången blir sannolikt att någon slapp, demokratisk och meritbaserad världsregering kommer att bildas, eftersom alternativet – ett kärnvapenkrig – är otänkbart, enligt de källor som är involverade i förhandlingarna.

Det råder ingen tvekan om att Trumps presidentskap innebär ytterligare en andra amerikansk revolution och den kommer att djupgående påverka verksamheterna inom det internationella hemliga ’skurk-styret’. Ryska underrättelseagenter kontaktade WDS i förra veckan för att få en försäkran om att Trumps presidentskap kommer att tillåtas framskrida. De fick av WDS höra att Trump inte skulle komma att bli ytterligare en avrättad ledare såsom Kennedy, för olikt Kennedy får Trump backning av USA:s militär. Det här är hur Pentagon uttryckte sig i frågan: ”En CIA-sammansvärjning för att smälla till Trump är osannolik, eftersom militären har läst Upploppslagen för dem. Det finns inget Genève-fördrag gällande inhemska fiender till staten och den militära rättvisan är snabb och dödlig”.

Men Trump kommer inte tillåtas göra allt han vill, speciellt vad Israel anbelangar, uppger Pentagons källor. ”FN:s Säkerhetsråd kan den 17 januari rösta om att kräva införandet av 1967-års gränser för Israel, förstärkta med sanktioner,” uppger man. Israels Premiärminister Benyamin Netanyahu och Trump ”kan tvingas ut, om de motsätter sig det internationella samfundets vilja, eftersom fred och ett avslutande av alla konflikter behövs för att en global valutaåterställning ska kunna införas,” tillägger källorna.

Ryska FSB-källor å sin sida, kunde bekräfta att när Donald Trump besökte Ryssland år 2013, så erbjöds han möjligheten att övernatta i samma hotellrum som Barack Obama och Michelle Obama hade bott i. ”Allt är försett med inspelningsutrustning och allting spelas in i samtliga hotellrum runtomkring Röda Torget i Moskva”, uppger en FSB-källa, som bekräftar att en videoinspelning gjordes när Trump fick prostituerade att urinera på den säng där Obama hade sovit. ”Vid den tidpunkten tänkte han sig inte att bli president så han brydde sig inte”, uppgav källan, som driver ett säkerhetsföretag för VIP-personer i Ryssland och hävdar att man har en kopia på inspelningen. Men ryssarna påpekar att han inte gjorde något olagligt och att han aldrig av dem har blivit utpressad angående denna incident. Trump å sin sida, har redan tillkännagett att hans sin första utlandsresa blir till Ryssland för att träffa den ryske Presidenten Vladimir Putin.

I alla händelser, det som sker i världen handlar inte om Donald Trump, han är bara en aspekt av en historisk revolution. Denna revolution påbörjades på allvar med den brittiska omröstningen att gå ur EU, den tog ytterligare ett steg med valet av Trump och den är nu på väg i riktning mot en Frexit eller ett franskt utträde ur EU, när den franska ordföranden och hoppfulla Marine Le Pen förra veckan hade ett möte med Trump i New York.

Även om Trump blir mördad, kommer revolutionen att fortlöpa, för det har skett ett genomgripande skifte inom Västvärldens maktstruktur, som har blivit omöjligt att stoppa. Det icke valda, korrumperade Khazariska maffia-ägda EU kommer att ersättas av en demokratisk Europeisk Union som inkluderar det största landet i Europa, vilket är Ryssland, enligt de gnostiska Illuminaterna. Denna gruppering kommer att vara allierad med Nordamerika och kommer att förhandla fram en 50/50 ’win-win’ -relation med Asien när dammet slutligen lägger sig, säger man.

Förändringen i världens maktstruktur kan bli synlig genom det minskade inflytande hos de plutokrater som förra veckan träffades i Davos, Schweiz. Den enda högre ledare som närvarade detta år var den kinesiske Presidenten Xi Jinping och det kanske inte var någon bra manöver från hans sida, hävdar Pentagons källor. ”När Xi närvarar i Davos, drar sig kabalaktörerna (Tysklands Premiärminister Angela Merkel och Bibi Netanyahu) ur, eftersom Trump vägrar delta för att undvika ett möte med Xi, som också kan ha blivit utrensad och ersatts med en klon”, uppger Pentagons källor. NSA och gnostiska Illuminati-källor hävdar bägge att Xi rapporterar till Evelyn de Rotschild och inte är någon äkta, självständig kinesisk ledare. Eftersom Rotschilds håller på att förlora sin makt, håller deras ombud runtomkring i världen på att ersättas, uppger källorna. Detta har redan skett med Nordkoreas Kim Jong Un, noterar CIA-källor i Asien. Asiatiska hemliga förbundskällor å sin sida, insisterar att Xi är självständig och inte rapporterar till någon, förutom till sina kolleger inom den kinesiska regeringen.

I alla händelser befinner sig den verkliga oreda som behöver rensas upp, inte i Kina utan i USA, där en större utrensning fortsätter att veckla ut sig. Pedofil- och det tillhörande utpressningsnätverket inom USA:s maktstruktur fortsätter brytas ner i den så kallade ’Pizza gate-skandalen’. Ävenså har den artificiella torkan och försöket från de Khazariska maffiagangstrarnas håll att överta jordbruksmark i Kalifornien avslutats med geo-förorsakade stormar. Det finns även över 150 FBI-agenter i fem städer, vilka parallellt arbetar med Polisdepartementet i New York, med att utreda Clinton-foundation, med anledning av pengatvätt och finansieringen av de så kallade muslimska terror-organisationerna, uppger Pentagons källor. Clintons har som svar ’sjungit som kanariefåglar’ om sina tidigare beskyddare familjen Bush, samt deras Saudi- och tyska allierade.

Saudiaraberna, israelerna, och CIA-falanger bakom ISIS- legosoldatsarmé uttrycker å sin sida hot mot Trump, och försöker provocera till ett krig genom att attackera Syrien och man använder kärnvapen-utpressning för att bibehålla kontrollen over sin del av Mellanösterns oljepengar. Detta kommer inte att fungera, för hela planeten har uttryckt stor motvilja inför deras kriminella påhitt och ingen låter sig längre luras av deras primitiva propaganda.

Under tiden i Japan, agerar slavregeringen under Premiärminister Shinzo Abe, likt ett rådjur, som har blivit paralyserat av strålkastarljus, i och med att verkligheten rasar mot dem. Liberala demokratiska partiets regering, som falskeligen blev utnämnd, hoppas fortfarande att deras chefer, Rotschild-agenten Michael Greenberg och Bush-agenten Richard Armitage, på något vis ska kunna hållas vid makten och ge dem skydd. De tänkte sig också att Japan skulle bli styrt av Kina som en del av den affär som genomfördes av Busharna och Clintons med Kina, meddelar källor inom hemliga samfund i Asien. Detta kommer inte att ske eftersom Japan kommer att alliera sig med Korea och Ryssland för att kunna upprätthålla en stabil regionalbalans gällande sin makt, uppger japanska höger-källor.

Vidare, har mutade ’springpojkar’ som Shinjiro Koizumi, son till ärkeförrädare Junichiro Koizumi, äcklat den japanska undre världen genom att säga, vilket Koizumi Jr nyligen gjorde, att man får finna sig i att den japanska befolkningen kommer att minska med hälften jämfört med nuvarande antal. Ni kan försäkra er om att en utrensning av dessa förrädare kommer att äga rum i Japan, när väl upprensningen av deras chefer i Europa och USA har slutförts.

En upprensning är redan på gång i Sydkorea, den andra Khazariska slavstaten i Asien, med ett anklagande av Presidenten och en mut-undersökning gällande den familj som kontrollerar Samsung, deras största storföretag.

Ett meddelande till Kronprins Naruhito: rädda ditt land innan det är för sent och kontrollen över Japan läggs över på Kim Jongs ombud. Kontakta de Vita-Draken-representanterna i Japan om du inte vet vad du ska göra, så kommer de att hjälpa till. Tiden håller på att rinna ut.

I alla händelser så kommer det nuvarande låsta läget inom världshändelserna storligen att brytas, när Trump väl påbörjar sin presidentmandatperiod den 20 januari. De som klamrar sig fast vid den gamla strukturen kommer jämte den att spolas ner i historiens toalett. ”Den håller synligt på att falla isär och till och med människor inom den gamla bolagsmassmedian börjar rapportera detta”, uppgav en Illuminati-källa. De som omfamnar en kommande revolution och önskar rädda planeten kommer att få möjligheten att hjälpa till i arbetet att starta upp en ny gyllene tidsålder.

 

 

http://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...