Rådet via Ron Head, 16 januari

Rådet, 16 januari 2017

Via Ron Head

 

Prioriteringar

När ni förflyttar er längre in i den nya verklighetens energier, som vi har talat med er om tidigare, kan ett ord om prioriteringar vara i sin ordning. Ni kommer i själva verket att börja manifestera många av de saker som ni så länge har bedömt som omöjliga. Många av dessa saker var de facto omöjliga i det gamla paradigmet. Men stora förändringar sätter igång många nya saker som tidigare bara var drömmar.

Ni har haft många drömmar. Er densitetsnivå tillåter dock ännu inte att omedelbara och stora omstruktureringar sker. Ni har något som ni kallar för ”tidsförlopp”. Det tillåter er att observera och göra förändringar medan det händer. Det är en ganska fantastisk sak, faktiskt. Ibland när ni är i kroppen blir ni frustrerad över den, men ni har ännu inte riktigt funnit ett sätt att ta er bortom den.

Så för att återgå till ämnet – eftersom ni bara kommer att kunna genomföra delar av era önskade förändringar bitvis, kommer det att bli nödvändigt för er att ta vissa beslut om vad som är era prioriteringar. Vi föreslår att behov blir en stor faktor i er bedömning. Vänligen likställ inte materiella önskningar med behov. Tyvärr kommer det att finnas ett stort antal som ännu inte har kommit förbi den punkten.

Det ska inte tolkas som en negativ kommentar av de många inkarnerade själar som har levt under mycket fattiga förhållanden, medan de har sett andra som lever med enorma rikedomar. Men det finns ett stort antal människor, gudomliga varelser, som svälter och inte har något vatten, som lever under fruktansvärda förhållanden och som mänskligheten vill får ett bättre liv.

Ännu viktigare är det att världen i sig återhämtar sig från alla de attacker den har lidit under alltför lång tid. Om ni ska överleva måste ni rätta till den situationen ganska snabbt. När era prioriteringar förändras kommer ni snart att upptäcka att de resurser och den kunskap som behövs för att göra detta, finns tillgängliga för er. Addera helt enkelt kostnaderna för kontinuerligt dödande av varandra, och dividera det med kostnaderna för att ta hand om varandra. Det behövs, som ni säger, ingen Einstein för det.

Ni ser fortfarande inte att ni står på tröskeln till dessa förändringar. Men vi har förberett er för de här sakerna under en väldigt lång tid nu. Och vi, även om ni inte gör det, kan se vad som kommer. För årtionden sedan var de möjligheter. För inte så länge sedan blev de sannolikheter. Och vi kan tala om för er att de nu har blivit oundvikliga.

Vi talade ovanför om det faktum att ni faktiskt inte ser mycket bevis för det här. Vi vill påminna er om en metafor som vi har använt i tidigare meddelanden. Föreställ er att ni tittar genom stängslet på en ny byggarbetsplats. Allt ni ser är att stora hål grävs i marken, stora högar med jord, och varje lastbil som anländer lastar av fler högar av slumpmässigt material. Det ser inte ut som en mycket vacker byggnad vid det stadiet. Tja, ta med er en lunch och fortsätt att titta. Det ser bättre ut härifrån.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

Du gillar kanske också...