Ashtar via Susan Leland, 8:e november

 

images

 

Ashtar: ”Släpp Valresultatet och Lys med ert Kärleksljus!”

Ashtar On The Road telefonkonferens – 8:e november, 2016

 

”Hälsningar, Älskade Familj! Saker och ting håller på att bli mycket intressanta, eller hur? Och jag talar inte om den så kallade vinnaren av valet i dag. Det finns inga vinnare ärligt talat, i den meningen av att kunna utföra agendorna de har. Och det gäller inte bara i det nationella presidentvalet, kongressvalet och valet till senaten. Detta gäller även på mer lokala nivåer – delstatsnivåer och liknande!

”Så, vad mer kan ni göra, förutom att skicka Kärlek och Ljus till allt och alla, till varje händelse, och förstå att tidvattnet har vänt, och kommer inte, kommer aldrig att dra sig tillbaka från denna stora exponering, denna storslagna Sanning som kommer fram! Det finns redan miljontals människor i USA – och miljontals till i hela världen – som stöder dem på sitt eget sätt, med sina egna tankar, uttryck och meditationer. Dessa miljoner är så missnöjda med de illusioner som det tredimensionella regelverket för röstningen som framlagts, att de antingen lade rösten på någon annan kandidat eller så skrev de Älskade Bernies namn – eller något annat namn – eller så röstade de på en av de så kallade minoritetspartiernas kandidater. Vem gjorde upp dessa regler? Och varför var det någon slags lag i vissa stater, som gjorde att ni inte ens kunde skriva i den önskade kandidatens namn?!

”Tja! Vem tror ni? Vem har styrt detta? Och det gäller inte bara det här valet. Detta är nu en insikt som människor börjar få!!! Titta tillbaka på år 2000 – ”hanging chads”! Hah! Vilka andra löjliga historier hittar de på? Och det handlar inte bara om era val. Det handlar om alla era institutioner som ni samtyckt till genom att ni har följt regelverken, och låtit er att skyfflas in som boskap – för att ni skulle bli avtrubbade – i inhägnader som dessa mörka hattar tillverkat åt er. Varför ni skulle göra det? Först av allt, för att ni skulle lära er sanningen!!!

”När dessa erfarenheter börjar handla om varje del av ert liv, när dessa program, dessa slaveriprogram, och de inhägnader eller boxar ni har skyfflats in i, börjar komma närmare er – ni har alla sett skildringar där väggarna börjar röra sig, och helt plötsligt riskerar ni att klämmas ihop. Nå, vem kan stoppa dessa väggar från att komma närmare – Förutom NI? Det är sanningen!

”Ni har nyckeln. Det är en energetisk nyckel. Det är en nyckel med Hög Dimension. Det är er visdom som kommer fram och lyser i hela ert väsen, och bortom, så att när ni ansluter er med de andra miljonerna inom kategorin som säger, ”Vänta nu! Det här är inte rätt! Så här får det inte gå till. Vi måste expandera vår Frihet, vår Kärlek, vår Fred På Jorden, vårt Umgänge med varandra, vår Enighet, och hedra och vårda Moder Gaia och alla hennes Riken! ”Så, hur går ni till väga? Ni flyger bara upp och ut ur den allt mindre boxen eller inhägnaden. Det är vad ni gör. Ni flyttar upp. Ni bokstavligen svävar! Det är vad som händer!!!

”Men – och detta är ett stort MEN – ni har möjlighet att föra in denna högre Dimensionella Energi, denna Sanning, mer av dessa avslöjanden, in i den tredje dimensionen! Ni kanske inte är som Mr Julian Assange, eller Dr Keshe, eller som någon av de andra vita-hatt-ledarna i regeringen, i affärsverksamheten eller i era egna samhällen, som kunnat nå ut till andra. Det behöver ni inte heller vara!!!

”Ni är Ljusarbetare. Det är det enda vitsord ni behöver! Det finns inga tester för att ansöka om att bli en. Ingen bryr sig om vilken ställning ni har. Ingen bryr sig om ifall ni har någon form av betyg eller certifikat, som säger att ni har gått i den eller den skolan, och så vidare och så vidare – eftersom alla bryr sig om alla, i de Högre Nivåerna!!!

”Om ni är Ljusarbetare, så är ert uppdrag att ta in Ljuset och lysa det genom allt som återstår av 3D. Ju mer ni lyser med ert Ljus, desto mer kommer era grannar, era familjer, era vänner att se sanningen i det ni lyser med ert Ljus på! Och kravet på förändring har redan kommit. Och som jag sagt, finns det ingen återvändo. Så varför inte bara lysa med ert Ljus så klart ni kan???

”Det finns ansvariga för den stora upprensningen. Det finns de som är ansvariga och bestämmer vilka konsekvenserna blir för de mörka hattarna. Ni är ansvariga för att vara Ljusarbetare, eller Kärleksutövare, om ni så önskar!!! Det är ert uppdrag. Vårt uppdrag är att samarbeta med er, och vi gör det! Vi har alltid – ni vet, denna Ashtar – Jag, Ashtar – och denna presentation som jag gör genom Voice – har alltid diskuterat delmomenten, i de fyra huvudmomenten som jag undervisar om. Och de är Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet – och när ni strålar ut det, behöver ni inte göra något annat!!!

”Håll er borta från lederna! Låt dem inte fösa in er i inhägnader eller boxar längre. Lyft er ovanför dem som fångade in er, och om ni vill, ge dem era visioner från Högre Dimensionella platser, eller perspektiv, och låt det bli ert meddelande till Världen!

”När ni gör det, kommer ni att finna att ni själva i mindre omfattning fångas i de trauman och dramer, som de mörka hattarna ständigt försöker skapa, och fånga er i, och ni kommer att vara mycket mer i de Högre Energierna, där ni alltid vill vara. Och bara släpp det. Det är rätt! Låt det hela passera!!!

”Om ni försöker låta bli att vara negativa, och försök hålla er på topp och inte känna er nere efter detta val – jag råder er att koppla bort det, spela lite musik som ni gillar, bjud hem några vänner och gör en meditation tillsammans, eller ge åtminstone er uppmärksamhet till något annat – och minst av allt till resultatet av presidentvalet, oavsett var ni bor och vilka utmaningarna än är – och så vidare. Stöd Ljuset, stöd de vita hattarna på alla sätt ni kan, och strunta i det andra!!!

”Om ni redan har röstat, tänk bara på att de verkliga vinnarna är ni. Det är sant – NI, Ljusarbetarna och varelserna med så mycket Kärleksljus att ni kan lyfta hela Jordens planet, upp och ut, oavsett hur låga platserna är, hur låga programmen än är och hur låga de agendor är som eventuellt planeras. Och bara låt de mörka hattarna resa och snubbla över sig själva. De står i vägen för varandra och – vilket är typiskt när de är så rädda – de utför, i vissa fall, utrensning av andra som inte är helt på samma sida som dem – de rensar dem ur vägen.

”Ni behöver inte göra något beträffande dem. Ni behöver inte skriva brev till utgivaren, och klaga eller fördöma någon som har vunnit ett av dessa val, som ni känner inte kommer att göra någonting förutom att försöka dämpa ljuset. Ni behöver inte göra något! Hålla bara er energi Hög och vet att denna dans, som de mörka hattar har med varandra, snart kommer att vara över!

”Just nu exponerar de sig inom varje område av deras liv, och människorna får veta mer och mer! Och ja, det finns de som kommer att bli upprörda, bestörta, nere, uppgivna och bedrövade när de får reda på, att den de röstade på inte alls är den de trodde.

”Ja, alla måste vakna upp, så stöd de som är på väg att göra det med er kärlek. Klassificera dem inte som mörka hattar. De är helt enkelt mer i ett tillstånd av dvala eller oskuld, eller hur ni vill kalla det – även okunskap. Och när de vaknar, kommer de att gå med er på den rätta vägen. De kommer att sväva upp och ut ur dessa boxar av sig själva!

”Så nå dem och erbjud dem en Kärleksstråle, som ger dem möjlighet att stiga upp och följa er! Gå vidare, var och en av er på era egna individuella Vägar, och stanna kvar på den Höga Vägen med alla de sanna Ljusarbetarna – tillsammans med dem som ansluter till er nu!!! Ni är i det mest Glädjefulla Sällskapet! Och stäng helt enkelt av nyheterna om de innehåller för låga vibrationer för er. Och förresten, i morgon (9/11) * så kommer det verkligen att bli en underbar dag!

”Så älskade familj, jag tackar er för att ni är här med oss, och lyssnar på mina ord. Ta dem till era hjärtan, och låt dem rinna i alla era energifält, och bryta er loss från vilka kedjor ni än kan ha, som binder er till 3D. Flyga upp i Kärleksljuset och förena er med majoriteten av dem som är, låt oss säga, perfekta i en eller annan form här på planeten jorden. Och kom ihåg, vi är här med er och vi är omåttligt Glada över att ni är här med oss! Och så är det. Salut! ”

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

*Further explained by St Germain on the call. The transcript of his Message will be published; click here for the call audio:

 

https://www.freeconferencecallhd.com/playback/?n=RYHyA/jVWaN

 

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-shine-lovelight-let-go.html


Transcription by Marta.


Given through Susan Leland, USA Election Day, November 8, 2016.

 

www.AshtarontheRoad.com


© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

Du gillar kanske också...