Ashtar via Susan Leland, 14

images

Ashtar: ”Ni Är Här Nu, Där Ni Behövs Som Mest!”

Ashtar On The Road telefonkonferens – 14 JUNI 2016

 ”Hälsningar, älskade familj! Vi känner oss så glada över att vara här med er! Och så mycket underbara nyheter kommer fram från alla håll. Så gläds av det, njut av det och skicka det vidare.
Jag har observerat att en del hos oss försvinner ibland, åtminstone två av dessa budbärare.* Vi är naturligtvis
alla i Grupp 3, inklusive dessa fyra.** men jag skall också säga att ni alla är inbjudna för att bli budbärare för Grupp 3, för att sprida vad ni hör i presentationerna från dessa fyra. Ni deltar på många sätt ändå, som medmänniskor av ljus, eller så kan ni säga ”Ljusarbetare.”

”Och om ni dras till Ashtar On The Road, har ni närvaro av Ashtar Command. Eller så kan ni vara en ängel eller en medlem av ett annat Högre Dimensionellt Kungarike. Och ni har alla genetik från stjärnfrö i er. Det är ingen av er som inte har det! Och då kan ni förstå att det bara är naturligt att ni deltar i uppdraget. Inget kan vara mer naturligt, faktiskt.

”Och så tackar vi er för att ni lyssnar på allt detta, och tar det till era egna hjärtan, och för era synpunkter om hur ni kan utöka det ytterligare, eftersom detta är er stund! Vi vet, vi vet – vissa av er har väntat på det här ögonblicket under många livstider; några av er kom till medvetenhet i början av 1990-talet. Men det spelar ingen roll om ni så vaknade upp först i morse med inspiration från informationen. Det är att ni är här nu, där ni behövs som mest, där ni har störst möjlighet att åstadkomma denna skillnad vi talar om, för att få Planeten Jorden in i Ljuset och så långt in i Uppstigningen, att det blir Livsstilen!

”Ni har hört oss berätta om, och vi har gett er många beskrivningar av den Gyllene Tiden. Och allt det är sant, och mer därtill, eftersom den Gyllene Tiden är för er och det ni har framför er, var och en av er. Man kan säga att ni har en helt egen Gyllene Väg framför er! Precis nu, när ni vägleder er själva för att gå den vägen, eller ska vi säga, dit ni begär att er väg ska ta er, ni bestämmer.

”Men vi kan försäkra er om, att ni alla tittar in i den Gyllene Tiden – går in i den Gyllene Tiden och njuter av dess fördelar och Uppstigningen som ni kommer att vara så mycket mer förberedda för – när ni går igenom den dörren, eftersom ni inte kommer att känna någon stress från livshotande agendor, som hittills har varit så utmanande för er, i den tredje dimensionen! Som vi brukar säga, när vi lånar ett favorituttryck från er, ”It´s over, Rover!” Och nu går vi tillsammans, precis som en Explorer, precis som en Rover Explorer, till nya områden.

”Den goda nyheten är att vi redan är här, när vi befinner oss inom detta Högre Perspektiv, som vi inbjuder er att vara med oss i, och som naturligtvis är, en permanent boplats för er redan – för en del av er – men alla ni kommer helt enkelt att flytta upp till återföreningen, på något sätt.
Jag säger att detta är ett annat sätt att beskriva Uppstigningen!!!

”Så varför inte förflytta er själva till det, och utöka era visioner? Vi pratar inte om vad det kan innebära, vad atmosfären kanske har i beredskap för er, eller hur Planeten Jorden kanske kommer att se ut i den Gyllene Tiden. Jag säger att det är den verklighet som Jorden redan befinner sig i, och allt vi ber er göra, är att sprida de goda nyheterna och hjälpa alla att lyftas upp till det, eftersom det är där verkligheten finns!

”Jag har varit road under tider med historieberättelser. De *** kallar det ”prata historia.” Och det handlar ofta om förfäder och visdom och lärdomar från det förflutna, som jag berättar vid våra samlingar. Här är en fin-fin en:

”Några av er kanske är tillräckligt gamla i Jord-år räknat, för att minnas gamla skämtteckningar. Ni hade en skurk som bar en hög hatt och hade en mörk, mustasch med knävelsporrar. Åh, det var en som går långt tillbaka i tiden – hans namn var Poison Zumack. Dessa var seriefigurer, men de gjorde också pjäser, presentationer på scener, riktiga scener med riktiga skådespelare. Och det fanns alltid en hjälte och någon som behövde räddas, oftast en kvinna – som naturligtvis var stereotypen, för det var alltid en kvinna som behövde räddas, som är den ”svagare”, ni vet. Jag berättar naturligtvis om bilden; Detta begrepp är inte sant!

”Och sedan hände detta, skurken bara röt och hotade, och alla hukade sig. Och sedan helt plötsligt, från ingenstans, kom denna stora, långa stav eller käpp. Det var en riktig herdestav, med en krok i ena änden. Och på ett ögonblick och ganska bryskt, hakade herdestaven som skurken hittat på scenen, fast honom – med andra ord, verkligen fångade honom med kroken – och sedan med ett kraftigt ryck drogs skurken av scenen! Han togs bort från scenen med hjälp av herdestaven eller kroken. Det var hela pjäsen, den andra änden med kroken var orsaken till att detta kunde hända. Och, naturligtvis, publiken jublade och alla på scenen kom ut och bugade.

Jag berättar det här för det är precis vad som händer just nu på Planeten Jorden. Skurkar, ja, jag kallar dem ”mörka hattar,” – jag har kallat dem ”de illvilliga,” en variant av illuminati, men det är lite dömande – jag ska bara kalla dem de ”mörka hattarna.” Och de kommer bokstavligen att tas bort från scenen!!!

”Nu kanske det inte verkar som om det sker på momangen, särskilt för de av er som har väntat på dessa händelser under så många år, eftersom ni mäter i år. För oss är det inte ens ett ögonblick. Fast ändå, vi förstår det mänskliga perspektivet av det, och vi förstår att ni är redo och vill att den Gyllene Tiden ska börja förverkligas på planeten jorden, oavsett vilken dimensionsnivå människorna befinner sig i. Och den Gyllene Tiden behöver flytta in i den tredje dimensionen, eller det som är kvar av den, och reformera **** de delar av den tredje dimensionen som vill hålla sig kvar, hänga fast, inte släppa taget. Jag menar de program som har varit de styrande programmen. Och, naturligtvis, de som har, låt oss bara säga, publicerat och upprätthållit dessa program de inte vill lämna, kan komma att protestera. Hur som helst, vem har fått den andra änden med kroken av herdestaven, tror ni?!

”Och vi är där med er, naturligtvis. Men de som verkligen ansvarar för att få detta gjort är NI, älskade ni, och alla Ljusarbetare av mänskligheten. Vi är här, vi lindrar, vi gör allt vi kan göra på alla våra nivåer av kommunikation. Ni kommer upp till skeppet hela tiden, förstår ni, och vi överlägger med er! Vi planerar, vi organiserar, vi utför uppdrag, och ibland är uppdragen att ta bort de svåraste av skadorna, som har utförts av dem som gör sin sista runda av aktioner och uttryck, i ett fåfängt försök att hänga kvar! Men när vi säger att ni är ansvariga, menar vi inte någon exakt tidpunkt. Vi talar om att få det gjort, hellre nu än senare!

”Så häng med dem! ** Häng med oss! Stå upp – sprid ordet – Få ut det! Var budbärare och låt den goda tiden – den Gyllene Tiden – öppna sina dörrar så brett att alla, absolut alla kan komma in i den! Ja, till och med era grannar – som kanske inte vet något om vad som kommer – men som kommer att njuta av att höra bra saker komma från er!

”Tiderna har förändrats avsevärt under de senaste veckorna, som ni mäter tiden. Och vi förbereder en händelse vid (Sommar)solståndet, som kommer att vara mycket uppväckande! Men det ni kan göra fram till dess, är att förbereda er – invärtes och utvärtes. Begrunda vad mer ni skulle kunna göra. Underteckna petitionerna ***** som är en storslagen start och tar verkligen inte så mycket av er tid eller energi – och vad kan ni göra utöver det???

”Ta in Kärleksljuset och dela det – för Kärleksljuset innehåller goda nyheter. Så till er som har delat detta, kanske finns det ytterligare ett steg ni kan ta, och de av er som ännu inte har påbörjat det, välkomna ombord! Häng med budbärarna som ber er att stiga upp och bli budbärare för er egen rätt, med kärlek, medkänsla, förlåtelse och tacksamhet!

”Vi ber er, älskade familj, och vi uppmanar er till att föra detta ljus framåt med alla era tankar, era ord och era handlingar! Alla vinner i slutändan, även de som förlorar den kontroll de har haft. Det finns inga förlorare, så kom ihåg att ni redan är medlemmar, i det ni kanske kan föreställa er är ”det vinnande laget,” eftersom detta är ordinerat, eftersom detta är förutsagt och eftersom detta är ödet, destinationen av Planet Jorden som ni har kallat framåt!!! Nu, ber vi er bara föra mycket mer energi till det, så att vi tillsammans får det gjort så snart som möjligt, i hur ni mäter tiden!

”Vi tackar er för att ni lyssnar, för att ni är här med oss, för allt ni har gjort, för det ni alla är på väg att göra. Ni är verkligen Gudomliga och de värdefulla bröder och systrar som alla samlats här i Enigheten av den Kärlek Vi Är! Och så är det. Salut!

Översättning Margareta Jonåker

 

.* Susan and Fran


** Referring to Tara and Rama’s Report (the four are Susan, Fran, Tara and Rama) The transcript will be published. (Link to call recording)


*** Hawaiians


**** Referring to the R (Reformation) in N.E.S.A.R.A.


*****http://petitions.moveon.org/sign/declare-september-11?source=c.em.mt&r_by=15743930

 

http://petitions.moveon.org/sign/nesara-1

 

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-where-youre-needed-most.html


Transcription by Marta.


Given through Susan Leland, June 14, 2016. www.AshtarontheRoad.com


© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

 

Du gillar kanske också...