Ashtar via Susan Leland, 14:februari 2017

Ashtar via Susan Leland, 14:februari 2017

Ashtar: ”SANNINGENS VÄG DRIVS AV KÄRLEK!”

Ashtar On The Road telefonkonferens – 14:e februari 2017

 

”Hälsningar, älskade familj! Och ett mycket glädjefullt Alla Hjärtansdagsfirande av Kärlek till er – eller rent av dagen före, samma dag och dagen efter – oavsett var i världen ni bor! Och det är många, många länder som observerar Alla Hjärtans Dag. Men i viss mån har det blivit ungefär som vid julen – med förväntade gåvor, och så vidare, och så vidare. Vi kommer inte att uppehålla oss vid det.

”Vi vill bara föreslå att vi alla samlas för att komma ihåg vad Kärlek egentligen är! Den är Högdimensionell. Den är ovillkorlig. Kärleken fyller alla sina energifält med Glädje, bara på grund av Vilka Ni Är, och ni känner er Gudomlighet och er Obegränsade Styrka med att skapa det ni väljer att skapa! Och när ni samlas i en Familj eller i en Gemenskap, blir den så mycket mer kraftfull, för att flera fokuserar på samma sak.

”Nu ska jag hejda mig för ett ögonblick, innan vi fortsätter med Kärlekens vibbar, men det är i själva verket för att införliva dem i Kaliforniens situation med dammen.* Det finns ytterligare uppgifter av att några fått information, men ignorerade den, lyssnade inte eller hur ni väljer att uppfatta det. FÖRLÅT DEM!!! De förstod inte vad det skulle resultera i.

”Ni förstår, människor vill inte tro det. De tror inte alltid, inte ens när det är precis framför dem, och förklaras på det mest pedagogiska sättet. De TROR inte att det verkligen kommer att hända, ”Nej, det kommer inte att hända, för jag vill det inte!” Fast, ni förstår, Älskade Ni, det handlar inte om vad ni vill eller inte. Det handlar om vad ni skapar!!! Och om ni vill vara säkra på att ni ska få den största nyttan av det som kan komma från era skapelser, vad är det då ni behöver kraftsätta det med? Ni vet vad! Det är KÄRLEK!

”Kärlek är den kraftfullaste energin i Universum! Så det vi säger till er angående det ni hört om denna situation – och om alla andra, som Standing Rocks situation (indianreservatet) (oh ja, det återkommer), situationen med de illegala investerarna och så vidare och så vidare – då gäller det att ösa över Kärlek. Och om ni med avsiktliga krav går samman med alla – under, på och över Planeten Jorden – som då kommer att stråla Ljuset, Kärlekens Ljus, på dammen och alla de andra situationerna – MED ENADE RÖSTER!!! Vi pratar om rösterna från era Hjärtan, och oh ja, era

3D-röster!

”Om ni väljer att samlas för någon form av guidad meditation, så är det verkligen helt underbart. Men också genom att engagera er INDIVIDUELLT, att gå samman med era hjärtan hos alla likasinnade som – även om de kanske inte är fullt informerade, kanske inte ens vet hur kraftfulla de är, kanske inte vaknat upp och förstått sin egen kraft – så är det PERFEKT, eftersom ni kan lyfta upp dem, så de får veta det!” Ni förstår, folk får inte alltid en aha-upplevelse av bekräftelse vid det första försöket, eller det andra, eller det tredje. Men om ni förenas med dem, har de en mycket Större – Exponentiellt Större – möjlighet att verkligen komma upp till den Högre Dimensionella Vibrationen!!!

”Så ni gör en tjänst, inte bara för de direkt inblandade – eller de som kommer att bli inblandade – i vilken som helst av händelserna, eller i förebyggandet av händelserna som ni fokuserar på – men ni har möjlighet att tjäna alla som ansluter sig till er, oavsett i vilken utsträckning de är uppväckta, erfarna eller har öppnade Hjärtan.

”Och detta kommer under detta 3-dagarsfönster som kallas Alla Hjärtans Dag, men det är mer än så, för det är Höga Vibrationer, Hög energi kommer in – Hjärtenergi, Kärleksenergi, Glädjeenergi! Vi kommer naturligtvis att få höra mer om det från Sekhmet.** För att känna att vi är TILLSAMMANS, att vi är med er, att ni är med oss, och att vi bokstavligen öppnar dörrarna till den Gyllene Tiden! Och längs vägen, fördriver vi, så att säga, det stora nätverket – eller spindelväven – av osanning, och rensar vägen. För ni tycker väl inte om att gå in i en massa spindelväv när ni går längs en väg! Så vi gör vägen klarare och klarare och klarare för er – och för alla som följer med er – på den inslagna vägen till den Gyllene Tiden. Den vägen är Sanningen! Det är en Väg av Sanning som drivs av Kärlek!!! Och DET är det som är så viktigt!!! Vara ståndaktiga! Om ni tar en omväg eller det kanske finns ett litet spindelnät, som lyckas fördunkla er vision, så är ni kraftfulla nog att rensa bort vad det än är, för att komma tillbaka till er Sanna Väg!

”Alla har utmaningar nu. Och de ökade energierna, särskilt Kärleksenergierna, kan vara överväldigande för vissa. Om ni måste avbryta, så ta time-out och vila, gör det! Eller gå till ert favoritträd. Sitt under det, och ta er till den Högre Dimensionella Verkligheten, där er sanning finns. Distraheras inte av dem som är så rädda för dessa Kärleksenergier, att de avsiktligt lägger allt de kan framför er av låga vibrationer. Låt dem inte distrahera er – SKICKA KÄRLEK TILL DEM!!! Det finns gott om det i era varelser, och kommer till er – särskilt då som jag har sagt – under dessa tre dagar med ännu mer öppningar av Hjärtan!

Tänk ”Valentin öppnar Hjärtat, öppnar Hjärtat, öppnar Hjärtat”, och välkomna helt enkelt dessa ökade energier av Kärlek som kommer, andas in dem, låta dem komma in och bli vackra vågor av balans och harmoni, i er varelse. Njut av dem! De är mycket effektivare än en låda full med choklad! Denna Kärleksenergi är äkta!!! Det är den ni är gjorda av – men ni har också fått en del 3D-element. Så bada i den! Var i Enighet med den! Och om ni sedan vill rikta den utåt för att hjälpa, kommer den att bli så mycket mer effektiv, eftersom ni EXPONENTIELLT har ökat dess styrka!

”Tänk på det! Tänk på att föra in ännu mer Kärleksljus för att öka ert eget, och hur mycket kraftfullare det blir när ni skickar det utåt! Eller förresten, använd er av automatisk påfyllning, eftersom ni har förmågan att ta till er det, även när ni sover, och definitivt när ni mediterar. Och på samma gång, kom ihåg att kalla på det med Glädje och Tacksamhet, för att det ska komma in och skapa de harmoniska vågorna inom er, för att ni inte ska bli överväldigade eller utmattade av det!!! Det kommer in för att hjälpa Jorden på sin Uppstigningsväg och mer snabbare hjälpa Jorden till den Gyllene Tiden. Så utnyttja det till fullo, och när ni skickar ut det, skicka det överallt, till alla!

”Det finns de som är helt utan kärlek, av motsatsen, vilket är rädsla. Och jag talar inte om någon särskild ”färg på hattarna” de kanske bär. Jag talar om människorna som helhet i världen. Och naturligtvis finns det varelser som är motsatsen till Kärlek, som sänts hit av dem som bara till viss del är människor, eller som liknar människor, så jag säger inte att det är lika enkelt som en liten vindpust! Det är som en stark stormvind, men det är upp till er att styra den så att den blir upplyftande.

”Låt vindarna LYFTA upp er – förändringens vindar, vindarna som kommer in, de starka vågor av Kärlek som vindarna för med sig. Andas in, andas ut och låt er sväva, sväva lätt och graciöst, känna friheten det ger er – Frihet från alla påfrestningar, bekymmer och oro, som i vilket fall kommer att upphöra, till förmån för Sanningen, Verkligheten och att känna er själva totalt! Det finns inte något som är kraftfullare för att blåsa dessa spindelnät ur vägen, så att ni kraftfullt kan hålla er på den väg som ni vill vara på, än Kärleksljusets energier!!! Och när ni tar in dem som en stark, hjälpande bris eller vind – då kommer Kärleksljusets vågor in i era varelser – ni leder mänskligheten till en harmonisk resa för uppvaknanden med Glädje, uppvaknanden till Kärlek, och att känna igen Sanningen i Kärleken hos Människorna, som verkligen finns!

”Så vi tackar er för er tjänst hos denna Ashtar On The Road-familj. Vi tackar för att ni lyssnar och för att känna styrkan av Kärleken som verkligen finns – Högdimensionell, Ovillkorlig, Evinnerlig och Vilka Ni och Vi Verkligen Är ! Och så är det. Salut!”

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker – www.st-germain.se

 

* Oroville Dam: https://www.google.com/#q=oroville+dam+update

**Link to 2-14-17 Teleconference:

https://www.freeconferencecallhd.com/playback2/n=RYHyA/dt8Hm

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-path-of-truth-fueled-by-love.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, February 14, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Du gillar kanske också...