Ashtar via Susan Leland, 27 december, 2016

Ashtar

via Susan Leland

27 december, 2016

”Rensa ut det gamla och gör plats för Det Nya under 2017”

 

Ashtar On The Road Telefonkonferens

”Hälsningar, Älskade Familj! Vi är sprudlande! Vi är förväntansfulla! Vi befinner oss i extatisk Glädje, för vi kan se vad som är på väg. Nåväl, jag måste återigen tala om för er – jag ska upprepa det – jag vet att ni har fått höra det här, men hur skulle det vara om ni nu för första gången såg på detta från ett Högre Perspektiv! Ni vet alla hur ni ska komma dit. Men jag ska bara leda diskussionen om det ett litet tag.

”Vi befinner oss i slutet på en era, eller ni skulle kunna säga att vi står vid brons början. Det är en bra jämförelse, för de människor som inte vill gå över bron kanske till och med tar en liten tur ner till dalen under den och de har en lite annorlunda destination. Den kallas den ’Gamla Jorden’ eller ’Herculobus’ – eller hur ni vill kalla den – och den finns på en annan plats, men i grund och botten är den av 3D. Vi finns här för att ta oss en sista titt på denna gamla era och börja gå över bron till den destination dit ni har varit på väg under hela den här tiden, alltsedan ni tog slöjan till er!

”Så, det är länge, så som ni uppmäter tiden och ändå har ert framskridande – från det Perspektiv som jag erbjuder – varit stadigt. Ni har rört er mot denna bro hela tiden, även om ni har haft en mycket kort livstid. Ni känner till att man har en sak som heter – vad är det? Det är en akronym – SIDS, Sudden Infant Death Syndrome – ’Plötslig spädbarnsdöd’. Ibland går nyfödda bebisar bara över, för de har gjort vad de kom för att göra, vilket är att erbjuda en tjänst till andra inom sina familjer.

”I vissa liv har ni levt upp till – vad ni kallar – en hög mogen ålder. Sanningen blev känd när ni först kom hit; ni hade inte särskilt många begränsningar i termer av år, men de kom i och med slöjan, ska ni veta. Och så tog ni ett beslut: ’Nåväl, det är bäst att vi inte lever alltför länge; vi blir tvungna att ge oss av, ta oss någon annanstans i de Upplysta Sfärerna för att sedan återvända.’ Varför? För ni befinner er i tjänstgöring och ni är här för att hjälpa Planeten Jorden att utvecklas tillbaka till hur det var, en Planet av Ljus, en Planet där det endast existerar Kärlek!!!

”Jag förstår nog att ni i den här livstiden har fått se en viss mängd brutalitet, och det kommer mer för er att få se när det kommer ut. Vi ber att ni ska placera er i ett läge, eller en energi av Förlåtelse. Ta kontakt med ert eget Gudomliga innersta väsen och ge förlåtelse, och framför allt annat, släpp taget om all skuld som ni kan känna över det som har skett under denna livstid, vadhelst som har skett under alla era tidigare livstider – när ni utvärderar dem – och för allt som kan ligga framför er, för ni behöver faktiskt inte ha någonting framför er som inte är av Höga Vibrationer!

”Så om det finns något där, låt oss få det utraderat direkt just nu under detta samtal! Och det kollektiva ansvaret – St. Germain kommer att diskutera mer om det, men jag önskar tala om att ni alla exakt har spelat den roll under alla de traumatiska dramer och under alla de Glädjefyllda dramer som ni kom hit för att spela, som en del av er service – och ni har alla gjort ett absolut perfekt jobb! Ni kunde inte ha gjort det bättre!

”Naturligtvis skrev ni manuset för vissa av dem och vissa av dem blev bara tillfällen att ta en lite annorlunda väg, eller att ta en omväg, eller att hoppa över några tidslinjer – vilket blev fallet. Under hela er historia, har ni kollektivt som medlemmar av Planeten Jordens Mänsklighet, presterat utomordentligt väl!!! Det vet vi!

”Vi vet att vissa av er säger: ’Nåja, Ashtar, vet du, i den här så kallade moderna tidsåldern, började vi fundera på dessa saker redan så tidigt som under 1960-talet. Vi var då unga och fräscha och se på oss nu. Och vet du, alla hippiesar är fortfarande kvar men vi har modifierat oss en aning till våra fysiska själv och våra energier och så vidare.’ Det spelar ingen roll! Den Gyllene Tidsåldern erbjuder Föryngring för er alla!!! Bara sträck er efter den och grabba tag i den – mer om det senare.

”Det som jag är här för att tala om för er är att ni ska kasta loss – på något sätt rena, rensa ut, släppa taget, bli klara med allt som ni har känt att har hållit er tillbaka, även om ni inte kan benämna det. Det spelar ingen roll. Lägg allting i en säck eller en röd ballong, eller vad som helst, och gör ett avslut med det – bli klar med det!

När ni tittar er i spegeln, titta först in i era ögon. Jag vet att en stor del av er ännu inte befinner er framme vid att kunna öppna era alla gåvor, där ni kan se era auror lysa som jag kan, och likt de av oss gör som är från de Himmelska Sfärerna – eller vi kallar dem de ’Upplysta Sfärerna’. Ni kan säga ’Himlen’ om ni vill, för det är ett så kärleksfullt ord och det bär så mycket av en god känsla med sig. Det sättet som vi ser er på, är att ni är Strålande Varelser och ni lyser så – fastän ni inte kan se hur lysande, gnistrande, strålande ni är, se in i era ögon!

”Och om ni vill, bara hälsa den Gudomliga Mästaren som Ni Är, så kommer ni att kunna uppge allt som den är. Bara säg: ’Jag släpper allting inom mig fritt, allt som har hållits tillbaka eller som har hindrat mig att återta min Gudomlighet!!!’ Vet ni, det är bra! Ni kan hålla en så lång ceremoni och högtidsstund och meditation som ni väljer att göra. Det är en individuell sak. Men till och med detta enkla påstående lyfter upp er och det är ett sätt för er att utföra era tjänster, begynnelser, naturligtvis med ert Heliga Själv, för att sedan gå ut till hela Planeten Jorden och Universum bortom den!

”Ni hjälper till att öka gnistrandet. Ni skruvar alltmer upp Ljusen! Det är för att under detta år av avslutande kunna avsluta, färdigställa allt som finns som ni kan se inom er själva, som ni väljer att jobba med som ett Uppdragsprojekt av yttersta vikt. Och ni kan bara ha en liten kollektiv typ av övergripande fras för allt som ni inte är medvetet uppmärksamma på, allt som ännu kan finnas någonstans inom era energifält, som inte har lyckats göra sig känt för er – hur ni än vill lägga fram det. Det är ett underbart sätt att avsluta detta kalenderår 2-0-1-6. Det är ett ’9-år’ och det är ytterst passande. Nu har St. Germain en hel del att säga om nästa år i er kalender, vilket är 2-0-1-7 (St. Germain: 27/12/2016).

”Så jag vill röra mig lite grann in till hälsningarna. Hälsningar av, låt oss säga, inter-dimensionellt slag, för som ni vet så är ni mycket upptagna, mycket engagerade i att skifta och ta er igenom olika nivåer av dimensionalitet och vissa av er tar till och med för en tidsperiod ert medvetande med er – hur lång den perioden än kan bli!

”Var inte oroliga. Det påvisar bara att ni är i rörelse, så bjud in er själva till att vara medvetna i ögonblicket, medvetet uppmärksamma, och ni kommer att finna att ni själva är medvetna om att ni rör er genom tidslinjer och genom nivåer av dimensionalitet utan någon stor klyfta i ert medvetande. Det är bara ett litet gynnsamt tips!

”Nu, gällande samma ämne, föreslår vi att ni ska ägna några av era stunder varje dag till att komma i kontakt med – vi har talat om att komma i kontakt med er själva och att rensa ut de sista resterna av allt som ni kan ha kvar, om ni så specifikt vet vad det kan vara eller inte. Och följande del i att komma i kontakt med, ska jag säga, Högre-Dimensionella Varelser – de av oss som kommer i skepp och de av oss som kommer i våra merkabas – för vi är alla här!

”Slut ögonen för ett ögonblick. Jag vill att ni ska visualisera Planeten Jorden och jag vill att ni ska visualisera så många skepp, stora och små Ljuskroppar och skepp, som strålar ut Ljus av olika färger och om ni vill se så kan ni se dem – föreställa er dem, ni vet – ovanför Planeten Jorden och fullständigt omgivande Planeten Jorden! Ni vet ett sånt där flervånings-parkeringshus, och ni kör upp och runt och runt tills ni hittar en plats där ni faktiskt kan parkera ert fordon? Nåväl, vi har trängsel precis som det i er atmosfär – det är så många som är här!

”Nu har vi två huvudfunktioner här. Vi har observation och vi har stöttning. Vi stöttar er med våra energier av Kärlek och Ljus. Nej, vi kan inte sätta oss på förarsätet för er, vad gäller era egna vägar. Ni måste ta ansvaret för att ta ut er kurs och hålla er till den!!! Men vi kan vara i partnerskap med er och det är väldigt viktigt. Vi är här för att vara er partner!

”Vi kan hjälpa er med att tillföra energi, så om ni tittar på Fas Ett, vilket är synonymt med – om ni vill kalla det så – med slutet av år 2-0-1-6, ja, vi kan hjälpa er med er rening, utrensning, städning och så vidare. Och ni kan även särskilt kalla på vår vägledningsgrupp eller doktorerna, helarna, läkarna bland dem av oss som befinner sig här. Ni kan bjuda in er själva ombord på healingfarkosterna. Arkturierna är här med en speciellt stor andel skepp, som ni kan bjuda er själva in till för denna Fas Ett inom ert uppdrag!

”Så jag vill tala om för er att ni inte är ensamma. Ni kan chatta, ni kan – jag gillar att säga ’begära’, för det betyder att ni är medvetna om att ni är precis lika Gudomliga som jag eller någon av oss här från Sfärerna av Ljus – så ni kan lägga in er begäran om hjälp, om stöttning, om kärleksfull energi. Ni behöver inte göra allting på egen hand. Ni behöver bara påbörja det och minnas att ni alla är ansvariga över allt som ni gör för att observera och ta del i, under slutet av detta ’9-år’!!!

”Dra nytta av det. Använd er av det och om något av det förs över till nästa år, så är det perfekt!!! Vi talar inte om för er att ni ska få det gjort, ’eller så…’ Vi säger er att detta är en storslagen tid för att jobba på det, för framöver ligger så mycket och så mycket spänning för alla här. Vi föreslår bara att ni ska dra fullständig nytta av att vara här med Glädje och med en optimistisk delaktighet i allt som ligger framför er på er väg!

”Så jag ska – som de (Tara and Rama) så gillar att säga – låta talarpinnen gå vidare. Jag vill bara uttrycka ett enormt ’tack’ på Ashtar Commands vägnar och alla som finns här från Sfärerna av Ljus! Kom ihåg att även ni är av Ljuset och att det ultimata sättet att säga det är att VI ÄR ETT!!! Så är det. Salut!

 

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-clear-the-way.html

 

Transcription by Virginia.

 

Given through Susan Leland, December 27, 2016. www.AshtarontheRoad.com

 

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...