Ashtar via Susan Leland, 28 december

 

images

Fråga Ashtar

Dec 28, 2015

”Jag har hört dig säga om och om igen hur ljusfylld Obama är … ..Jag förstår bara inte hur du kan hävda det.”
Margaret.

Ashtar: De våldsamma och giriga åtgärder du har nämnt – och som vi inte ger energi till genom att upprepa dem här – är verkligen väldigt svåra att förstå, om du inte förstår att de våldsamheter som begås utförs av ett stort antal mörka hattar, inte av president Obama själv.

Detta är helt i linje med deras program och de planerar att fullkomligt ta över världen, när dessa tre-dimensionella situationer kommit till ända!

Obamas roll är att belysa de mörka hattarna, så att mänskligheten kan förstå sanningen om vad som pågått i världen. Han har förberetts flitigt för detta, och förblir trogen sitt uppdrag, trots dagliga försök att mörda honom och hans familj.

Han är den nionde medlemmen av det nionde Syriska rådet och hans mentor är Lord Morya.

En sak till om det amerikanska presidentskapet – det finns många nivåer ovanför detta som skapades av de mörka hattarna för många år sedan, och mycket ofta blir inte presidenten informerad om vad som sker. Ett exempel på detta är det hemliga rymdprogrammet. Men det är Obama medveten om – han fördes till Mars när han var 18 år men han lämnade planeten när han såg vad det handlade om.

*****************************

Om du har en fråga till Ashtar, kan du e-posta den till honom här:

ashtarontheroad@aol.com

Han kommer att välja en eller två frågor att besvara i våra e-postmeddelanden. De kommer inte att publiceras på vår hemsida, eller svaras på privat.

Vänligen, fråga bara om ett tema!

Var noga med att inkludera åtminstone dina första och sista initialer samt staten eller landet där du bor !!!

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Du gillar kanske också...