Ashtar via Susan Leland, 28:e februari 2017

Ashtar via Susan Leland, 28:e februari 2017

Ashtar: ”Låt Er Inte Distraheras Bort Från Uppdraget av Kärlek!!!”

Ashtar On The Road telefonkonferens – 28:e februari 2017

 

”Hälsningar, älskade familj! Det var en mycket inspirerande rapport*. Och om ni ställer er frågande till något, så kom ihåg att – ALLT HANDLAR OM KÄRLEK!!! Jag kommer att börja med att lägga till lite ytterligare information om Mr. Trump. Ni vet alla vad han gör, eftersom han får en hel del uppmärksamhet, genom sina uttalanden och direktiv, och så vidare och så vidare. Ni fick veta mer från våra Mästerrapportörer.* Och jag kan försäkra, var och en av er, även om vi (från de upplysta Rikena) inte gör några värderingar, så observerar vi!

”Först och främst kommunicerar vi med honom, och flera andra – och han vet det! Han kanske inte har accepterat det, men han har fått veta att han, liksom alla andra, inte får något ”frikort ut ur fängelset”, som man skulle kunna kalla det. Han kommer att få ta konsekvenserna av de mörka saker han har gjort. Och faktiskt – ja, jag säger bara, att han är mycket rädd.

”Fast, det kommer inte alls förstöra den effekt han skapar, med sina aktiviteter och uttalanden. Jag har berättat detta tidigare – Jag har kallat honom en stor ”väckarklocka”, och det beror på det hans åtaganden ställer till för människorna – som innan dess sov – men nu vaknar upp och säger, ”Vänta en minut – eller hur lång tid det nu tar – vi måste göra något för att vända det här, ändra det, eliminera det, ersätta det, eller vad det nu är, beroende på de individuella omständigheterna”!

”Och bästa sättet för oss alla, att kunna åstadkomma detta – ja, vi är i detta tillsammans – det spelar ingen roll om ni befinner er i en människokropp eller bortom det – delar av er är Ljusvarelser hur som helst, och den delen av er finns i de Högre Nivåerna. Vi är alla på väg mot samma destination, som är den Gyllene Tiden, och vi gör det här tillsammans med er! Vi är här MED er för att följas åt på vägen, och för att underlätta så mycket vi kan – men vi kan inte göra allt åt er!!!

”Det är inte så att vi kan ge er ett piller och säga,” Ta det här när ni lägger er i kväll, så vaknar ni upp i morgon i den Gyllene Tiden – vi tar hand om allt annat, ”vi har inte fått den befogenheten av den Galaktiska Federationen och Rådet av de Äldste och de andra, att göra det åt er! Ni måste göra det själva, Älskade Ni!!!”

”Men vi finns här MED er. Vi är tillgängliga och tillmötesgående! Så kontakta oss beträffande det ni vill åstadkomma, oavsett vad det är. Och jag kommer att be ALLA ER att skicka Kärleksljus till NESARA, Mr Trump och hans kumpaner, hans uppbackare, till dem han är skyldig pengar och andra favörer. Rikta Ljuset till hela den mörka hatt-agendan!!! Bli inte alltför distraherade av käbblet. Gör inte det, för om ni föredrar en sak som Mr Trump gör, eller om ni blir arga på något han gör, gör bara att ni blir för eller emot honom, eller någon annan. Vad är NI för? Kärlek, Fred, Frihet för alla, Överflöd för alla, och allt annat som kommer från Kärlek!!!

”Och ni ger ännu mer kraft till dessa energier, genom att lägga till er egen, och genom att uppmana de inkommande energierna att komma in i ert energifält – och sedan skicka ut dem, oavsett om det sker individuellt eller i grupp – då hjälper ni oss! Och det innebär att vi i vår tur, kan göra mer för att hjälpa Planeten Jorden att nå destinationen den valt. NI HAR VALT DEN!!! Och fler och fler människor kommer till den insikten. Det kan vara ett problem, en händelse, något som fångar fantasin, känslor, anden – och, ja, ansamlingen av tankar – hos ett stort antal människor.

”Tänk på Standing Rock. Tänk på att ni är i majoritet, eftersom ni representerar KÄRLEKEN från oss! Tänk på rädslan de mörka hattarna hade, som ville dra pipe-line rören igenom – oavsett vilken skada det skulle göra, med bristande respekt för andligheten och de andar som fanns där. Och, ja, om ni får tillfälle, sök efter Trinity Point Farm.** Det är en annan Standing Rock, en annan pipeline-fråga, ett annat vattenskyddsområde, helig mark och allt annat beläget där på land!

”Och, ni vet att, alla dessa kraftplatser, eller vad ni vill kalla dem, anslutningen, nätet, kraftsätts mer och mer – ni känner det! Ni känner till kristallerna och ni känner till alla de heliga platserna. Vilken är den heligaste platsen för var och en av er? Jag ska ge er en ledtråd! Den är inte stationär. Så länge ni sitter i en stol, finns den där. Men när ni reser er upp, var finns då den heliga platsen hos er? Den finns i ert Hjärta!!! Så den följer med er. Och detta är ett annat sätt för att säga, att detta Nät av Kärlek finns här i Ashtar On The Road-familjen. Och vi inbjuder alla och envar, att förenas med oss, och vi förenas med alla de som för in Kärleken, och delar med sig av den.

”Vilka tror ni nu är i majoritet i Världen? Ni har hört talas om dem, ni vet, den enda procenten. Det hänvisar ofta till pengar, men det hänvisar också till makt, kontroll – och allt detta som just nu, på den tredimensionella Jorden, kan köpas för pengar. Fast, den verkligheten blir allt mindre, även i 3D, eftersom ni vet att vi måste vara i 3D, och sedan ta oss ut ur det, med syfte att flytta uppåt!!!

”Så kom ihåg, Älskade Ni! Döm inte Mr. Trump, oavsett vad han säger eller gör. Kom ihåg att han är här för att väcka upp folk, gläd er – eller inte – åt det han säger eller gör. Jag är inte för honom, även om ni uppskattar sådant han sätter rampljuset på, som de toxiner som finns i vaccinerna som alla får av något slag. Och ni har just fått höra de senaste nyheterna om det, vad som finns i dem nu, förutom allt annat.***

”Ja, gläds åt rampljuset han riktar till det och allt annat, och SKICKA HONOM KÄRLEK!!! Vi måste förenas i ovillkorlighet. Det handlar inte om, ”Ja, Mr Trump, jag kommer att älska och stödja dig, så länge du gör det jag vill att du ska göra.” Det handlar inte om det! Han gör det han har velat göra, men att väcka upp människor orsakar en hel del attitydförändringar, en hel del frigörande av gamla program. Realiseringarna kommer hårt, snabbt och kraftfullt för alla, men det får hjärtan att öppnas, för att lyftas upp till Högre Verkligheter!

”Ett annat sätt att se på detta, Älskade Ni, är om ni lägger märke till alla detaljer, och väntar på morgondagens nyheter, för att se vad ni kommer att finna då, och så vidare och så vidare, då kan ni distraheras bort från det som är ert Uppdrag, vilket är att vara Kärlek, att dela med er av Kärlek, att ta Kärleken framåt, och att undervisa om Kärlek!!! 

”Det är just därför vi berättar om, att ett av de stora mörkahatt-programmen är – dinar-dong-valutan, ”RV”, som de har fått det till att vara – vilket är så störande. De av er som hänger på ”idag-idag, imorgon-imorgon”, skulle vara bättre betjänta av att bara släppa taget, och säga, ”när det nu blir”. Om ni vill hänga på, så häng på – det är ert val. Om ni vill släppa taget, bara släpp det. Oavsett vad ni än väljer, släpp distraktionen det förorsakar i ert liv!!! Och det är bara ytterligare ett exempel.

”Vi ger er exempel på distraktioner för att uppmuntra er, att kunna vara allt ni kom hit för att vara, för att kunna göra det absoluta yttersta ni kan, inom programmet av Kärlek – Ovillkorlig, Högdimensionell Kärlek! Desto mer ni gör det, desto mer fördelar får ni, desto mer kommer ni att blomstra, desto mer kommer ni att heala era egna underbara själv!!! Låt inte någon annan hålla fast er och, ingjuta sina program och attityder i er.

”Tänk själva från era hjärtan. KÄNN själva och sedan, BARA FÅ MED KÄRLEK, och allt ni vill se i form av förändringar – inom er, i hela Världen, och bortom – kommer att komma mycket snabbare och mycket enklare, och vi kommer att få Paradiset på Jorden som vi har arbetat för! Det finns redan där och väntar, och vi följer med er genom att vara här med er, trots att vi naturligtvis finns i de Högre Rikena. Vi är här med er, eftersom det är vårt Uppdrag att vara i denna Enighet, denna Kärlek och, ja, för fullgörandet av uppdraget tillsammans med er, och verkligen, med Planeten Jorden – alla Kungariken – och bortom. Och så, Älskade Ni, tack för att anslöt till denna Sammankomst! Mer ”magi” kommer! **** Så är det. Salut!”

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker
*Tara and Rama’s Report (Transcript to follow): https://www.freeconferencecallhd.com/playback2/?n=RYHyA/dtq8i
**Trinity Point Farm:
http://www.ashtarontheroad.com/changing-the-world.html

*** New information on vaccines:

https://jonrappoport.wordpress.com/2017/02/22/alert-new-vaccines-will-permanently-alter-your-dna/

****Merlin was the guest speaker, after Ashtar (Transcript to follow):

https://www.freeconferencecallhd.com/playback2/?n=RYHyA/dtq8ihttp://www.ashtarontheroad.com/ashtar-be-not-distracted.html

Transcription by MartaGiven through Susan Leland, February 28, 2017. www.AshtarontheRoad.com

 

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Du gillar kanske också...