Frågor och Svar av Per Staffan, 5 mars, 2017

Fråga:
Ett utdrag ur en kanalisering. Ashtar via Susan Leland 28 februari, 2017.
”This is exactly why we are telling you that one of the big dark hat programs – the dinar-dong currency ‘RV’ that they’ve made it up to be – is so distracting.  Those of you who hang on ‘today-today, tomorrow-tomorrow,’ would be better serving yourselves to let go and just say, ‘Whatever.’  If you want to hang on to them, hang on to them – it’s your choice. If you want to let go of them, then let go of them.  No matter what you decide, let go of the distraction that they are causing in your lives!!!  And that is just another example”
 
Hej, Per, detta är ett utdrag som jag undrar över.
 
Betyder detta att allt på Dinar Chronicles är båg??
 
Att det inte blir någon inväxling av valutor.
 
Light & Love
Här kommer först den svenska översättningen av samma paragraf:
”Det är just därför vi berättar om, att ett av de stora mörkahatt-programmen är – dinar-dong-valutan, ”RV”, som de har fått det till att vara – vilket är så störande. De av er som hänger på ”idag-idag, imorgon-imorgon”, skulle vara bättre betjänta av att bara släppa taget, och säga, ”när det nu blir”. Om ni vill hänga på, så häng på – det är ert val. Om ni vill släppa taget, bara släpp det. Oavsett vad ni än väljer, släpp distraktionen det förorsakar i ert liv!!! Och det är bara ytterligare ett exempel.”
Svar:
Man får först och främst komma ihåg att alla kanaliseringar inte är 100% korrekta. RV kommer att ske, GCR, NESARA också… Inte allt på dinarchronicles är korrekt. Huvudtemat att valutainlösen sker ”snart” är dock korrekt. Annars hade jag inte lagt ut allt denna mängd information om RV/GCR. Det kan dock vara befogat med en varning att om man är alltför fokuserad på RV så blir det en distraktion från sin spirituella utveckling.
Vi skall ju gå vidare från detta fokuserande på pengar vid nu har haft i 3D, och inte gräva ned oss i monetära förväntningar. Meningen med RV/GCR är att ge en lättnad åt människor runt om i världen som inte har tid att fokusera sig spirituellt eller andligt, pga brist av pengar och för hårt arbete. Pengar är aldrig slutmålet bara ett medel för att uppnå ett resultat. Pengar är neutrala. Det har ofta används av de mörka för att skapa negativitet i form av kontroll och lidande. Det kan också användas för att skapa något gott och positivt.
Hoppas det ger lite klarhet,
Per Staffan

Du gillar kanske också...