Sananda via James McConnell, 26 februari 2017

Sananda via James McConnell

26 februari 2017

 

Detta är Sananda. Jag meddelade inte min närvaro förut till denne, James. Jag är här. Jag är här för att fortsätta processen, den process som startades för så länge sedan. Här är vi nu då vi fortsätter. Fortsätter med vår strävan, fortsätter med allt det vi kommit hit för att göra tillsammans. Tillsammans fungerar vi här. Tillsammans får vi allt detta att hända.

Det är fortfarande mycket saker som händer bakom kulisserna. Det finns många saker som ännu inte avslöjats. Men jag säger er nu att mycket kommer att avslöjas, det är mycket på gång. Det är mycket som kommer att bli offentliggjort.

Naturligtvis kan inga tider eller datum utges. Ni vet djupt inom er, inom ert medvetande att allt är på väg att förändras. Allt är i en förändringsprocess i detta nu. Förlora inte ert hopp. Förlora inte den känsla av förväntan som ni har. Det kommer. Många av er är trötta. Många av er känner energierna och ibland är de för starka. Ibland kan ni inte hantera dem. Men jag säger er, ni kan hantera dem. Ni klarar att gå genom detta. Ni kommer att gå genom detta. Det finns inget som kan stoppa dessa energier nu. Det finns inget här på denna planet och inget utanför denna planet som kan stoppa dessa energier. De kommer att komma. De är verkliga. De kommer i en våg av energi som kommer att komma hit.

Det blir mer talat om detta nästa gång vi kommer tillsammans. Vi kan nå ut till många, många fler i denna stund genom radiosändningarna. Jag, som Sananda, säger er att ni är på exakt rätt plats, i exakt rätt tid, precis så som det ska vara. Allt är som det måste vara och allt är som det borde vara.

Jag ber er bara fortsätta lita på er själva. Lita på allt som är en del av er och som ni är en del av. Allt kommer till ett avgörande. Jag är Sananda.

Må all min frid och kärlek vara med er alla. Jag finns alltid här närhelst ni kallar på mig eller någon annan av era mentorer. Kärlek till er alla.

 

 

Översättning: Markku Pärssinen www.st-germain.se

Du gillar kanske också...