Rådet via Ron Head, 16 augusti 2017

Rådet via Ron Head, 16 augusti 2017

Rådet – Ert Kollektiva Fält

Om fem dagar kommer det vara en total solförmörkelse och vägen kommer passera över alla 48 angränsande staterna på den Nordamerikanska kontinenten. Denna händelse har fått mer uppmärksamhet än någon solförmörkelse i er historia. Så klart är det den första som sker under er tidsålder med internet. Vi har inte haft något att tillägga till diskussionen om detta tills nu. Det behövs knappt hypas något mer. Faktum är att det har byggts upp en sådan frenesi kring detta, att era väktare och guider kommer vara mycket sysselsatta under några dagar.

Snälla, om ni reser till ‘Den totala vägen’ var mycket försiktiga när ni reser och var förberedda. Förvänta er inte att ni hittar allt ni behöver dit ni åker. Några av de mindre kommunerna kommer vara långt utanför sin normala kapacitet.

Men vad vi vill diskutera är att den magnifika möjligheten tas tillvara, att ena ert kommunala fält runt en positiv händelse. NI har minnen hur det upplevts förut när det gäller katastrofer, men detta är ingen katastrof. Ni kommer samman för att se på ett under. Och det är under-bart.

När ni ändå kommer att göra det vill vi föreslå att en annan möjlighet, en möjlighet att hålla er värld i känslorna av kärlek och enhet. Många miljoner av er kommer att känna er upplyfta. Det kommer vara en perfekt tid att vara upplyftande. Det kommer vara en perfekt tid att känna och vara enade.

Det görs mycket i dessa dagar för att splittra er. Ni kommer veta vad vi talar om även om vi inte tar det i detalj. Vi är inte mycket för detaljer. Vi är nöjda med att bakslaget som orsakas av vissa händelser är större och mer intensiva än själva händelserna. De ursprungliga händelserna orsakar enhet. Men här har vi en kosmisk händelse som kommer att trigga ett stort skifte i medvetande. Vi ber er att ‘mjölka det så mycket som möjligt’ som ni säger.

Det är dags för er att sluta dra det kortaste strået som ert ordspråk säger, och börja vara orsaken till det som sker runt er. Det är inte nödvändigt för er att ‘kämpa’ för eller emot något. Men det är viktigt för er att sända ut vad ni vill i era fält, och inte bara ta emot vad som än blivit utsänt av andra. Som det har sagts, det fattas inte något från festen, ni har tagit med själva. Ta med kärlek. Ta med tolerans. Ta med uppskattning. Ta med enhet. Och ta med så det räcker till alla.

Inse att vad som än görs eller sägs för att ta ner er, eller orsaka oenighet, görs bara av en gudomlig varelse som inte förstår vem han eller hon är, eller vad de egentligen gör. Detta är sant för båda sidor av alla problem. Problemet är inte problemet. Er reaktion på problemet är problemet. Medan det finns många saker som ni inte kan eller bör ha överseende med, behöver det inte finnas något ni inte kan förlåta. Omge bara det hela i ovillkorlig kärlek och ljus. Ovillkorlig kärlek är inte alltid ett enkelt koncept att använda, men det är alltid det rätta. Och det är bara möjligt när ni vet sanningen om vad ni letar efter.

Kom ihåg att ni inte kan ändra det som är gjort. Ni kan inte ändra någon annan. Ni kan ändra hur ni ser det. NI har total kontroll över vad ni sänder ut till fältet. Och ni sänder alltid ut till fältet.

Det är vårt uppriktiga hopp, och det är inom möjligheten, att denna solhändelse kommer att trigga en uppsjö av förändring i mänsklighetens större medvetande.

Vi känner redan hur detta har börjat.

Var välsignade.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

 

You may also like...