Ashtar via Susan Leland

Ashtar On The Road

Teleconference

12 maj 2015

Hälsningar Kära Familj! Är ni förväntansfulla? Det är vi, för vi ser exakt vad ni har fått höra om och vad som ligger bakom det hela från det som vi kallar vårt perspektiv, eller vårt ”nu-ögonblick”. Det har lagts fram för oss så att vi kan se det, och vi välkomnar er att tillsammans med oss se det från samma perspektiv. En del av er gör redan det när ni sover eller mediterar. Det är möjligt, och faktiskt troligt, att ni är medvetna på någon nivå och tar del av det här perspektivet från de Högre Världarna. Det är så att ni lättare och lättare blir medvetet medvetna. Det är något som de inkommande energierna möjliggör hos varenda en av er, som för närvarande bebor en mänsklig kropp!!!

Och ja, vi vet att det är svårt ibland när ni är trötta och när ni har utmaningar framför er. Och de är mycket verkliga i 3D. Vi ska inte på något sätt förminska eller förringa de svårigheter ni känner inför allt det här. Vi sade aldrig att det skulle bli lätt när ni frivilligt anmälde er. Det här arbetet med att hålla Ljuset och att föra in mer Ljus och låta er själva bli Ljuset, har aldrig tidigare gjorts på planeten Jorden. Ni tog på er en mänsklig kropp. Ni visste allihop Vilka Ni Var redan från början. Ni visste allihop att ni var Gudomliga Varelser skapade från Kärlek och Ljus, ur Kärlek och Ljus och av Kärlek och Ljus!!! Men i 3D-världen glömde de flesta av er bort det någonstans längs vägen.

Det finns ingen skam, skuld eller förminskning av er värdighet i det jag säger. Det är helt enkelt fakta. Ni har saker att göra. Ni har det sista av er läxa att lära. Ni har det sista av er erfarenhet att leva som ni verkligen ville, att antingen leva för första gången eller kanske var det en ”göra om” situation. ”Oh, jag gjorde inte så bra ifrån mig förra gången jag var här, så jag går tillbaka och gör ett bättre jobb den här gången.” Naturligtvis finns allt detta bara i ert huvud och inte i någon annans, eftersom det inte finns någon dom i de Högre Världarna! Det är helt enkelt så att ni har tittat på var ni har varit och vad ni har utfört, och utifrån det gjort era val enligt vad det var som ni kände att ni fortfarande behövde ta itu med när det gällde era livserfarenheter och ja, utmaningar.

Nu är vi så nära till att allt detta är över, och ändå kan jag inte stå här med er på Bryggan av mitt skepp och säga att jag kan ge er en exakt tidpunkt. Men jag kan säga er detta: ”Ju mer ni stödjer dessa avslöjanden, desto fortare kommer ni att eliminera en del av den tid som annars skulle passera i 3D.” Vad handlar det här om egentligen? Det handlar om att NESARA tillkännages i er tredimensionella TV och över ert Internet och så vidare. Det handlar om att en Helig och Gudomlig Lag realiseras för alla. Inte alla, naturligtvis, för alla är inte kvar i 3D. Det finns de som lever ganska framgångsrikt i Högre Dimensioner nästan hela tiden.

Men ändå drar tredimensionella händelser och situationer fortfarande till sig uppmärksamhet. Det finns de som bara lever i 3D. De vet inte ens – de har inte en aning, som ni skulle säga – att de är Gudomliga Varelser som är avsedda att stiga upp, dimensionellt sett.

Och så har ni denna stora mix. Och det som måste hända är att det som ni i matematiska termer kallar för en minsta gemensam nämnare måste stå i fokus. Med andra ord, måste tillkännagivandet av NESARA, och ja, tillkännagivandet att ”jag finns på riktigt”, presenteras på ett sådant sätt att de som inte har fått någon information alls om detta kan höra det, acceptera det och tro på det. Och det innebär, bland annat, att allt måste vara säkerställt.

Det gamla programmets energier måste vara borta, och de kommer att elimineras eller upphävas av dessa nyinkomna energier. Det är en annan stor förändring som håller på att äga rum. Människor behöver veta att de är säkra, att de kan öppna sina Hjärtan, att de kan dansa på gatorna, att de kan lägga ner sina vapen och att de kan leva och andas fritt. De kan starta vilka projekt de vill och göra humanitära saker, som de har längtat efter att göra. Eller så kan de gå ut och köpa sig en liten röd sportbil – eller göra både ock!!!

St. Germain kommer att tala mer om det kommande överflödet. Jag har ingen önskan om att gå in på det. Jag vill bara låta er veta att saker och ting inte kommer att vara desamma i någon aspekt av ert liv när dessa tillkännagivanden görs! Vi förstår att det är väldigt svårt att vara i en mänsklig kropp som kanske behöver en del omvårdnad, lite omsorg av något slag, och vissa åtgärder som fysisk healing av hela kroppen, när det inte finns några medel för att åstadkomma detta.

Vi förstår att det finns många i denna värld som är utan anständigt husrum, bekvämt husrum. Vi förstår att det finns många som är utan mat, många barn utan föräldrar, många föräldrar som har mist sina barn och sörjer. Allt det här är slutet på 3D situationer som har pågått i eoner. Det är ett enormt stort program som har pågått i c:a tretton tusen år och det håller på att ta slut.

Det finns inte någon aspekt av er livsstil, som jag precis har sagt, som inte kommer att förändras, för det har varit som dominobrickor som faller för att komma till detta stadium. Det är bara några få som fortfarande behöver falla innan tillkännagivandet kan bli av, och då kommer ni att vandra in genom dörren till den Gyllene Tidsåldern – en glädjande orsak att fira! Ta er lite tid att gå ut och fira och titta sedan på ert liv och inse att det här med att komma till den Gyllene Tidsåldern innebär, att där finns en helt ny uppsättning av dominobrickor.

Hur blir det med alla gifter som har använts för att bespruta er atmosfär, era marker och era hav och sjöar? Hur blir det med det som ni kallar en hållbar livsstil för varje man, kvinna och barn och för alla invånarna i Moder Gaias Riken? Vad sägs om att alla har vad de behöver eller att alla har så mycket att om de vill ta semester så kan de ta det – de behöver inte arbeta längre!!!

Oj, jag börjar komma in på St. Germains område så jag ska sluta här, men var bara medvetna om att för att genomföra förändringar i ert liv kommer det att behövas förändringar överallt – regeringar, lagar, regler, principer, attityder – allt behöver förändras. Vad händer när ni andas in luften av Frihet? Det finns de som kommer att få det svårare med att släppa de gamla attityderna. Nu talar jag inte om människorna i den här gruppen. Jag ber er att ta en titt på mänskligheten och förstå att det inte kommer att bli lätt för dem att ändra dessa typer av attityder och program.

Hur blir det med Fred på Jorden, den eviga Freden som Tara och Rama precis har talat om? Hur ska det gå till om det inte finns i vars och ens Hjärta? Ni kan nu vara säkra på att de energier som kommer in nu, kommer att påverka dominobrickornas fortsatta fall. Och de här energierna är mycket kraftiga! Ja, de är intensiva och ja, det finns fortfarande de bland er som, ska vi säga, skulle göra er själva en tjänst genom att ta det lite långsammare!

När ni vet vad som händer, och när ni vet vad som pågår med de förändringar som sker inom er själva och hela världen, är det lite lättare att förstå varför ni behöver en paus och fokusera på hur ni kan ta hand om er själva lite bättre, åtminstone i vissa fall.

Så vad jag säger er är att det här är en möjlighet att ge stöd med era kärleksfulla energier på det sätt ni själva vill. Det kan handla om att skriva på några namninsamlingar som hjälper till att åstadkomma förändringarna – genom att göra de ansvariga medvetna om att ni vet att dessa förändringar måste göras. Och i vissa fall handlar det om att de måste stoppa föroreningarna och förgiftningarna och så vidare, som de har varit delaktiga i hela den här tiden. Det är att säga: ”Jag ser er och jag vet vad ni har gjort. Jag älskar er men jag tycker inte om vad ni har gjort. Jag bär inget agg och jag vill er inget illa, man jag vill uppmuntra er att sluta göra den skada som ni orsakar.”

Det är ett nytt bemötande, eller hur? Det är sant att de som inte vill lyssna, som inte vill samarbeta och som inte vill förändra sitt sätt – de måste tas till en plats där de kommer att bli upplysta om att världen vet vad de har gjort. Och många människor runt om i världen kommer att höra om det för första gången, när dessa gärningar offentliggörs.

Och sedan kommer de att placeras någonstans där de kan göra förändringar om de så väljer, men där de framför allt inte kan inkräkta eller på något sätt lägga sig i de framtida framsteg som ni och Jordens Högre Dimensionella Medvetande har påbjudit. Och när vi talat om säkerhet är det det vi talar om. Och allt jag kommer att säga i denna fråga är att dominobrickorna håller på att falla ganska snabbt i detta speciella fall!!!

Så ta en paus! När ni känner energierna så sätt er ner, eller lägg er ner, eller lägg upp fötterna när ni behöver en paus! Slutet är så nära – slutet på allt som har bekymrat er, slutet på allt som har utmanat er – det är bara att fortsätta längs er väg och göra det bästa av varje ögonblick, oavsett vad ni väljer att göra. Det kommer att finnas massor av möjligheter för er att engagera er i nya projekt och nya aktiviteter när den Gyllene Tidsåldern börjar!

För tillfället ska ni bara umgås med oss och gå vidare på vägen. Och om ni är lite trötta kan ni kalla på oss så ger vi er en knuff. Vi är mycket bra på det! Vi har energi att ge er som är absolut obegränsad, oändlig och evig – och den kallas KÄRLEK!!! Så vet att vi är här med er. Vi står tillsammans och när ni behöver hjälp eller lite vila, så stödjer vi er i det också.

Era Hjärtan är vackra, Kära Familj. Och vi är hedrade och fulla av glädje för att ni har kommit för att vara med oss och bjudit in oss att vara med er. Tillsammans, TILLSAMMANS ska vi föra fram tillkännagivandet som ni har väntat på och den Gyllene Tidsåldern som ligger precis framför er! Och naturligtvis stödjer vi er på alla sätt när ni fortsätter längs er egen Uppstigningsväg, för det är den glada Hemkomsten till de Högre Dimensionerna som vi redan kan se, från vårt perspektiv, på er tidslinje.

Så gläd er tillsammans med oss och andas in Kärleken när vi firar vår Enhet, vår gemenskap och våra fullbordade uppdrag. Och så är det! Salut!

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...