Ashtar via Susan Sammarco, 9:e november

images

Ashtar via Susan Sammarco, 9:e november

 

 

”Ashtar”

Jag är ”Ashtar”. Broder ”Sananda” har gett er underbara nyheter. Vi visste vad han skulle tala om. Jag är här för att tala om lite olika saker med er.

Jag har ett stort leende i mitt ansikte, eftersom detta är en underbar grupp för oss. Vi älskar er. Vi vakar över er. Vi arbetar med er på nätterna och vi agerar tillsammans med er på dagarna, även om ni inte märker det.

Nu är det många som mediterar runt om på planeten. Meditationer för GESARA. Meditationer för den nya planeten. Meditationer av detta slag brukade enbart utföras under gudstjänsten ni deltar i på Söndagar.

Vi vet att det är så mycket som har stigit till ytan, under den senaste veckan eller de senaste två. Vi vet att det förvirrar många, som tittar på och undrar vad är bra och vad är dåligt. Vi vill påstå att det är bäst att inte välja sida. Det kommer att komma mer information som når ut till er på ett eller annat sätt. Det är en udda tid att leva i. Er magkänsla kommer att visa er vad som är sanning, av det som kommer till ert hjärta, och vad som hamnar där för att leda er vilse.

Kom ihåg att allt är kärlek. Ni är kärlek och det är kärleken som visar er ljuset på er väg. Kärleken finns där för att visa er, vilka som är redo att omslutas av era hjärtan och bli älskade och hjälpta längs sina vägar.

Detta är tiden då ni kommer att börja fånga in många människor. Ni kommer att börja hitta dem som lockas av era uttalanden, era ord. Även era familjemedlemmar kanske överraskar er.

Detta är början. Början på det nya som ni ser utvecklas inför era ögon. Att se saker uppenbaras för er, ännu tydligare än de gjort tidigare. Ni kommer att se dessa händelser utveckla sig nu i världen. Och ni kommer att stråla av glädje.

Saker och ting är som det ska, mina vänner. Och jag är här igen för att säga att vi är här för att älska er, för att hjälpa er och vara med er genom allt detta.

Tack.

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...