Sananda via James McConnell, 6 november

Jesus Sananda

Sananda via James McConnell, 6:e november

”Sananda”

Jag är ”Sananda”. Jag kommer med den nya energin. Det talades om att det skulle bli en ny energi och här är den. Den är inte en varelse. Den är inte en Galaktisk bror eller syster. Det är er energi. Det är er kärlek personifierad i högre vibrationer, vibrationer ni inte vetat om under en mycket lång tid. Men ni kommer ihåg. Var och en av er minns denna vibration på någon nivå inom er.

Så lita på den. Lita på att ni är den vibrationen. Att ni har den hela tiden. Precis som när jag, som Jeshua, bar Kristus vibration, bär ni, var och en av er, Kristus vibrationer. Mycket snart är det dags att föra ut dessa vibrationer till alla ni kommer i kontakt med. Inte för att alla ska få veta att ni är Kristus, utan för att förnimma det, att känna det, att förstå att det finns något annat inom er. Något som är speciellt, inte på ett egoistiskt sätt, utan speciellt, att ni har denna vibration, att ni är denna vibration. Och med dessa nya vibrationer, kan ni alla få till stånd de nya förändringarna som kommer.

När ni ser dessa saker komma ut i nyheterna, i era alternativa nyheter och andra. Då undrar ni om detta är sant. Och ni försöker bedöma, om och om igen. Jag säger er nu, som ”Sananda”, och alla de som vägleder er nu; Detta kommer bara att pågå en kort tid. Snart kommer ni att läsa, och höra många olika nyhetsinslag, och ni kommer inte längre att undra om detta sant? Ni behöver inte längre tro att ni inbillar er, eller om den som har gjort rapporten, hittar på?

Som ni har hört många gånger, sanningen skall göra er fria. Sanningen kommer. Sanningen finns där ute. Den berättas för er, även nu, när jag talar. Det har funnits många sanningar. Många bitar av sanning, som är en del av illusionen ni finns i. Men det finns bara en sanning och den sanningen är ni. Ni är sanningen. Ni är vägen, sanningen och livet.

Så vet det när så många saker börjar komma fram. Många nya uppfattningar. Många nya nivåer av det som betraktas som sanningen, kommer fram. De av er som har acklimatiserats till många energier, kommer att höra dessa saker och nicka bifallande, vi visste det hela tiden. Medan andra runt omkring er, undrar om Jorden faller sönder? Är vi dömda? Är detta det som står skrivet i Bibeln, är detta tidens slut?

Och ni kommer att skratta lite och svara ”Nej, mina vänner, mina bröder och systrar, detta är bara början. Detta är början av den Nya Tiden. Början av en ny förståelse i Enighet.”

Men för de av er, när ni kommer dit, då kommer ni att komma ihåg att detta är där ni kom ifrån. Detta är det ni visste sedan tidigare. Enighet. Hjälp. Detta är vad det handlar om. Detta är vad ni återvänder till. Men då ni kommer tillbaka till detta, vet ni att ni har gått igenom en pärs. Ni har gått igenom många omvälvningar.

På grund av att ni gått igenom dessa många omvälvningar, har ni vuxit stort. Med denna tillväxt och styrka ni fått, kommer ni att kunna hjälpa många andra. När det är dags kommer jag att kontakta var och en av er, och ställa frågan: ”Vill ni vara en del av detta uppdrag? Vill ni att vara en del av Rådet av Tolv?”
Ni kommer att kunna svara. Många har redan gjort det, genom era inre högre vibrationer. Det kommer att hända kort efter att ert medvetna själv svarat på frågan.

Jag är ”Sananda” och jag lämnar er nu med all fred och kärlek, för vi deltar i detta tillsammans och vi kommer att fortsätta så. Tills den dag då ni befinner er vid övergången till det Nya Jerusalem, eller på många nivåer i det Nya Jerusalem, där jag själv kommer att vara med er personligen.

Frid och kärlek är med er alla.

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...