Ashtar via Zane Morgan, 17 oktober, 2019

Ashtar 17 oktober 2019

 

Mina kära bröder och systrar, det är dags. JAG ÄR Ashtar och jag är här, i det här ögonblicket, för att meddela att vi från och med detta ögonblick kommer att avslöja oss mer och mer.

Det är den tiden där vi börjar visa oss, i era himlar och i närheten av er bana. I morse var vi i ett stationärt läge, inom Jordens bana, och väntade på det gröna ljuset kan man säga. Så det är den tiden kära ni, vi är nu i fasen av Operation Avslöjande, det är dags för oss att avslöja vår närvaro till den befolkning som är villig att se oss. Det handlar inte längre om att era många regeringar tillkännager vår närvaro, som ni nu borde veta och som ni har fått veta genom andra källor. Det handlar om oss, era Stjärnbröder och Systrar, som nu är här i otaliga antal, för att ge avslöjandet till er. Och sedan för dig, observatören, att avslöja för världen.

Vi har nu rört oss längre än tidslinjen där era många regeringar meddelar vår närvaro, eftersom de inte kan nå en överenskommelse mellan dem. Och så är det, att Vi, Ljusfederationen och de Galaktiska Råden, nu har kommit överens om och bekräftat med Förste Skaparen, att vi nu ska gå vidare i en ny fas av avslöjande. Det är dags kära ni, det är dags för er alla att börja känna och förstå vår närvaro. Vi har väntat tålmodigt och det finns inte längre tid att förhala detta. Det har nu gått förbi stadierna av väntan på era många regeringar att hjälpa till med detta, så vi, era Galaktiska Bröder och Systrar, är nu redo att påbörja Operation Avslöjande.

Vi är nu i det första steget i detta protokoll och kommer att börja med nödvändiga steg. Detta kommer att göras i steg, eftersom vi nu långsamt men säkert kommer att göra vår närvaro känd. Först som en glimt av ljus i fjärran, sedan kommer den glimten stadigt att växa till ett ljus av hopp, som sedan kommer att utvecklas till ett vackert Ljusskepp, fullt av era Medbröder och Systrar, redo att hjälpa och tjäna på så många sätt.

Oroa er inte, kära hjärtan, för det är den tiden, det är dags att avslöja oss för alla att se, och jag menar alla, vi skiftar nu utöver endast de som är medvetna och vakna, till de som inte är medvetna om vår närvaro. Vi kommer inte längre att vara i skuggorna, och det är mot ljuset vi rör oss nu, kära ni.

Gör er redo för fyrverkerier, för vi ska vara dessa fyrverkerier, dessa ljus och gnistor av sådan färg, skönhet och kärlek. Var redo nu kära ni. Jag är Ashtar och vi är alla här nu, redo att börja en ny början.

 

Anteckning från Zane – Jag kanaliserade det här meddelandet ursprungligen den 10 augusti, men glömde det sedan. Det var inte förrän jag lyssnade på KaRas meddelande, genom James McConnell, som jag kom ihåg att jag hade ett mycket liknande meddelande. KaRa nämner till och med ”Operation Avslöjande” och många andra likheter i hela sitt meddelande. Detta bevisar att våra Stjärnbröder och Systrar är här, och redo nu att göra sin närvaro känd. Spännande tider verkligen!

Om du vill lyssna på KaRas meddelande, vänligen finn Del 1 i den här länken, datumet är 29/09/19 – http://www.ancientawakenings.org/index.php/channelings/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...